11 Januari

Heej och håå!

Då vart man inte längre 18, utan 19. Men får fortfarande visa legitimation varje gång jag ska köpa energidricka :') (hände senast idag). Det känns ju lite förnedrande då alla tror att jag är 15, men what to do! Annars så är det ingen skillnad alls på att vara 18 eller 19 ;)
 
I fredags (9 Januari) kom Elias till mig på morgonen, fick hans present som bestod av ett par byxor, en topp och ringar (som jag valt ut själv, hehe) och blev nöjd :D Sedan drog vi iväg till skolan vid halv tio och det vart en lååååång skoldag. Slutade vid 5 och sen mötte vi upp mamma, pappa, Elias, farfar, Peter och Marie på Oliven och åt mat. Så gott som vanligt! Fick även 500 till mediamarkt, 150 till bio och 900 i kontant :)
Efter vi hade ätit åkte vi hem och jag fick mina presenter från mamma och pappa. Fick ett bra tangentbord, en tröja, pengar och en Michael Kors väska! Det sista var oväntat som fan, men blev så glad ;D
 
Sedan somnade vi vid 12. Igår var det tänkt att åka och ha en mysdag i Göteborg men vi fick inte åka någonstanseftersom det var "storm" så vi kollade på bio i Borås istället. Vi såg Unbroken och den var bra och en tankeväckare. Man tappar lite smått hoppet om mänskligheten när man ser den (då alla är så jävla hemskt elaka mot varandra) men ändå får man en tankeställare när man ser den :) Så den var bra :D
Sedan åkte vi hem och spelade GTA ^^
 
Idag åkte vi till knalleland och köpte textilfärg och färgade mina uttvättade svarta jeans, vilket blev skitbra, ser ut som nya jeans nu :D Sedan åkte Elias hem och nu sitter jag här! 
 
Ha det gottans!
 
Från den 9e :):
 
 
 
 
 
 
 

8 Januari

Hello!
Tänkte att jag skriver ett inlägg medans Snooki and Jwoww laddas ;) nörd.
 
Idag är det 8 Januari och igår startade skolan igen. Började med jobbigaste dagen på veckan, så gick 9 till 4 (fruktansvärt,haha inte egentligen). Efter skolan följde Elias med mig hem och vi hade en mysig kväll här och kollade på Dum och dummare 2 som var en besvikelse.. inte alls lika rolig som första :P Oh well, vi somnade runt 12/1 och vaknade vid 11. Drog sedan till skolan och hade svenska där vi hade "oponering" på en vetenskaplig text som vi skrev innan provet. Efter det slutade vi! hahah jobbig dag ;)
 
Nu tänkte jag ta och öppna en påse sura bilar och kolla på Snooki and jowow, stora planer!!
Imorgon fyller jag 19 och efter skolan (går från 11 till 5 -.-) blir det Oliven, så gott :)) Sedan sover Elias här och på lördag blir det förmodligen bio, kanske i Göteborg, vi får se :) Mys!
 
Ha det gott!!
 
Elias när han färgade sin mustach, haha ^^ 
 
Jag som är ego :') :
 
I skolan idag:
 
Bedrövade, haha:
 
 

2015

Hej bloggen och hej 2015! 

År 2014 har varit ett bra år tycker jag allt! Varit rejält skoltrött dock och har inte orkat fokusera mig på skolan, men utöver det så har det varit ett bra år! Saker som London, Gotland, helg i Göteborg, Liseberg, alla småutflykter, fyllt 18 (och allt som hör där till) och tagit körkort har gjort året faktiskt^^ Det är ju faktiskt det lilla som gör det stora trots allt :) ♥
 
För över en vecka sedan var det julafton. Mormor, morfar, Peter, Farfar, Peter och Marie kom hit vid 2-tiden. Vi åt mat, efterrät, spelade quiz, julklappslek, kollade på traditionella Kalle Ankas jul, öppnade julklappar och sådär^^ Mysig julafton iallafall och fick sååå mycket fina och bra julklappar! Har en för snäll släkt alltså!

Elias kom till mig den 25 och stannade hos mig i en vecka, han har dock åkt hem nu vilket känns tomt ;o.  Dock blev han magsjuk här så vissa i familjen har också blivit sjuka men inte jag än, vilket förvånar mig (då det alltid är jag som blir sjuk först typ xD). Men det kommer väl till mig med så småningom ;) Men har trots magsjuka haft mysiga dagar med honom. Vi har varit och shoppat och sådär ^^ Igår var det nyårsafton, har aldrig riktigt sett det som en mega stor sak, utan tycker bara det är mysigt att äta gott och bara umgås tills tolvslaget då man går ut och skjuter raketer. Det var nämligen exakt det vi gjorde igår, haha ^^ Vi åt mat, efterätt och annat gött, sen drog vi ut och skjöt raketer ^^. 

Nu är det 1 Januari 2015 och jag hoppas på ett bra år med många positiva händelser ^^ Att gå ut gymnasiet kommer ju ändra en del om man säger så :P.
 
Oh well, här kommer lite bilder från jul och nyår så hörs vi när vi hörs! Take care!♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se