11 Januari

Heej och håå!

Då vart man inte längre 18, utan 19. Men får fortfarande visa legitimation varje gång jag ska köpa energidricka :') (hände senast idag). Det känns ju lite förnedrande då alla tror att jag är 15, men what to do! Annars så är det ingen skillnad alls på att vara 18 eller 19 ;)
 
I fredags (9 Januari) kom Elias till mig på morgonen, fick hans present som bestod av ett par byxor, en topp och ringar (som jag valt ut själv, hehe) och blev nöjd :D Sedan drog vi iväg till skolan vid halv tio och det vart en lååååång skoldag. Slutade vid 5 och sen mötte vi upp mamma, pappa, Elias, farfar, Peter och Marie på Oliven och åt mat. Så gott som vanligt! Fick även 500 till mediamarkt, 150 till bio och 900 i kontant :)
Efter vi hade ätit åkte vi hem och jag fick mina presenter från mamma och pappa. Fick ett bra tangentbord, en tröja, pengar och en Michael Kors väska! Det sista var oväntat som fan, men blev så glad ;D
 
Sedan somnade vi vid 12. Igår var det tänkt att åka och ha en mysdag i Göteborg men vi fick inte åka någonstanseftersom det var "storm" så vi kollade på bio i Borås istället. Vi såg Unbroken och den var bra och en tankeväckare. Man tappar lite smått hoppet om mänskligheten när man ser den (då alla är så jävla hemskt elaka mot varandra) men ändå får man en tankeställare när man ser den :) Så den var bra :D
Sedan åkte vi hem och spelade GTA ^^
 
Idag åkte vi till knalleland och köpte textilfärg och färgade mina uttvättade svarta jeans, vilket blev skitbra, ser ut som nya jeans nu :D Sedan åkte Elias hem och nu sitter jag här! 
 
Ha det gottans!
 
Från den 9e :):
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se