28 Juli

Hejsan! I väntan på jobb tänkte jag att jag kunde blogga lite.
Jaha ja! då var det snart Augusti redan och man kan ju säga att denna sommaren inte har varit den roligaste..Man får lixom ingen sommarfeeling över huvudtaget när man jobbar och när man alltid har tider att passa och man ska vara någonstans hela tiden. Man ser alla på sociala medier människor som åker utomlands, på semester osv. Själv jobbar man och när jag är ledig så jobbar Elias och tvärtom. Vi är aldrig lediga samtidigt så vi kan ju inte göra något tillsammans x) Haha nää som sagt, lite småseg sommar!
Men själva jobbet går bra. Dock var jag lite skeptisk de första dagarna jag gick själv. Det var så mycket att tänka på och allt sånt. Men jag har kommit in i det nu och allt rullar på bra tycker jag. Nu har jag två fullspäckade veckor framöver och de sista två veckorna i Augusti är ganska lugna. Sköönt.
För några veckor sedan drog jag och Elias iväg till Falkenberg över natten, en riktig spontanare. Vi shoppade och på kvällen sov vi på hotell. Dagen efter tog vi Ullared på vägen hem. Såå mysigt verkligen. Älskar spontana resor :)
Nu inväntar jag jobb klockan 17. Sedan blir det jobb hela helgen och sen fram tills nästa fredag. Tio dagar jobb! Taagggaaa haha.. x)
 
Ha det bra och njut av sommaren (trots inte det bästa vädret ;) ).
 
Har tyvärr inga bilder att bjuda på då jag inte har några datorn



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se