30 April

Tjenare!
Idag mår jag mycket bättre men har dock inte gjort så mycket. Gick en liten promenad tidigare idag (dock blev det för mkt då jag blev svettig och trött väldigt snabbt).
Sedan åkte vi även till stan och kollade på kortegen, men om jag ska vara riktigt ärlig så följde jag med pågrund av att vi skulle till hemmakväll efteråt ;)

Hehe.... just nu är jag väldigt trött, även fast jag sov en timma i eftermiddag.

En dag till ledigt, nice!

händelserikt liv.

Jahopp, och då var´t man sjuk. Igår mådde jag bajs hela dagen och idag mår jag visserligen bättre än igår, men är fortfarande snorig,trött, tungt huvud osv. Skönt att man är ledig 2 dagar till iallafall! Idag har jag pluggat lite och tja.. Det är väl det enda jag har orkat med typ.
Imorgon ska vi åka till veterinären och göra en hälsoundersökning på Eddie (vet ej om jag följer med dock, eftersom vi ska vara där halv 10).

GAAASH vad roligt liv jag har! Upplevelserna bara flööödar!!

Bild tagen 2010 om inte äldre..


Typiskt

Np i engelska idag. Gick väl helt ok tycker jag. Nu är det bara bajsmatte kvar. Fick reda på grupperna som vi ska ha när det är muntliga i matte. Blir aldrig nöjd med grupperna alltså. Får aldrig någon som jag känner mig "trygg" med.
Sedan hade vi vanliga lektioner och slutade 14:15. Kände dock att jag började få ont i halsen i skolan och nu blir det bara värre och värre- Så JÄVLA tyiskt, nu när man är långledig. Jag blir alltid sjuk när vi är lediga, men ALDRIG när det är skola.
Jag blir så jäkla dryg och arg på allt och alla när jag är sjuk. Orkar aldrig prata med någon och vill bara vara ifred. Bajskorvarsbajskorvar.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv.

Btw. Har hittat en klänning som jag känner mig någorlunda hemma i (visserligen är jag inte van med att ha klänningar). Den liknar mer en strandklänning, but whateeeveeeer ;


Unable to stay, unwilling to leave

Hejsan, sitter här och lyssnar på Titanicmusik, man blir så lugn i kroppen :)

Igår hände väl inte sådär jättemycket. Var i skolan som vanligt, sedan åkte vi till coop och handlade lite stuff. Idag har det inte heller något speciellt. Har pluggat en del matte med pappa. Jag har nationella på onsdag i matte och jag känner mig så osäker på typ allt. Känns som att jag kommer faila hårt, och varje gång jag har den känslan blir den sann. PLUS att man har ett svårt prov i Genetik att plugga till OCH svenskagrammatik (test), samma vecka. FUCK skolan alltså. Vill bara ha sommarlov. Jag hatar när man inte ens är plugg"inriktad" och sedan har man en massa prov.... JAJA. Det är bara att gör´t!

Imorgon är det nationella i Engelska, skriftligt. Let see how that turns out!
Fredag är det även och långledigt därefter, underbart!

Tisdagen den 24 april

Tisdag. Det får bli ett snabbt inlägg idag. Erik och Mackan börjar om 5.

Idag vare en helt vanlig skoldag. Bestående av matte, matte igen, no, mat, idrottsprov( som gick OK. En del grejer kunde jag inte. Men bara jag får G så blir jag glad :) ) och spanska. Fick skjuss hem. Sedan har jag pluggat lite matte med madde och sedan gick vi en promenad på 1 timma med Eddie.

Imorgon är det muntliga i NP, engelska. Vi får se hur det går :)

PUSSS

monday- i'm in love. Not.

Då var det måndag, TJOHOOO.
Hade den gamla hederliga sovmorgonen och vid 8 masade jag mig upp ur sängen. Tog en sväng med Eddie och sedan stack jag till skolan. Hade mentorstid, SO, svenska, som var mycket lärorik. Jag och Annie förberedd en hög med småbitar av suddigummin hela lektionen (säg hejdå till bra betyg på svenskatestet vi har nästa vecka) som vi sedan skulle kasta på Johanna, visserligen kom allt på en helt annan person, menmen hehe. Sedan hade vi hemkunskap. Jag och 4 andra lagade var sin maträtt som vi sedan bjöd resten av gruppen på. Jag lagade lasagne som blev hård och bränd, KUL och bjuda den, haha. Men det var inte så farlig lektion och fick även reda på att det inte är hemkunskap på 3 veckor, tjoho :d, haha. Nästa vecka är vi lediga, veckan därpå skulle vi åka in till stan och veckan Därpå slutade vi tidigare eller något ;)

Sedan slutade vi och när jag kom hem prövade jag klänningarna som jag beställde i torsdags. Ingen av dem passade, HAHA. Det känns verkligen som om det är meningen att jag inte ska ha klänning xD.
Men nu har vi beställd ytterligen en klänning. Tyckte kanske inte den var sådär JÄTTEfin, men det beror ju helt på hur den ser ut på ;)

Sedan har jag även bakat cupcakes, enbart av behovets skull. Jag var bara SÅ sugen på vanliga hederliga cupcakes ( gjorde några igår, men dem blev jag inte så nöjd över), and so i did. Tänkte avnjuta en till En stark resa med Morgan och Ola-Conny som börjar om 40min, haha.

Det var min måndag det. Har idrottsprov imorgon, muntliga i engelska på onsdag och skriftligt på fredag. Har även svenskatest och no-prov nästa fredag. TJOHOOO!!

Trött

Hallådär!
Vaknade ganska tidigt idag och gick upp. Åkte sedan iväg till stada och klippte mig. SÅ skönt att ha håret klippt! Visserligen kommer det bli slitet igen inom några månader, menmen, skönt för stunden ;)
Sedan köpte jag även örhängen till hålet jag har i upperörat.

Sedan åkte vi hem och jag har inte gjort speciellt mkt mer idag. HEHHEEE, onödigt inlägg och jag är trött.


Friday i'm in love

Hejconbacon!
Idag var jag hemma från skolan. Vaknade upp med huvudvärk och har haft sedan några dagar tillbaka ont i sidan av ryggen. Vet inte riktigt vad det är, men måste vara att jag har suttit på något speciellt sätt.
Så idag har inte varit en speciellt händelserik dag x)

Nu är det helg iallafall vilket är otroligt skönt, as usual :)

Imorgon blir det att klippa håret kl 13:15. Det är alltid lika skönt när man har klippt sig :)

Annars har jag ingenting mera planerat denna helg. Chillerichillcholl :)

Even more dresses

Tjoobreee.
Idag är det torsdag och tjohej vad veckan har gått fort. Vet inte vart timmarna har tagit vägen!
Idag var det nationella i engelska, läs och hörförståelse. Det gick bra för mig, vad det känns som iallafall. Det var några får frågor som jag inte kunde svara exakt på, men men. Det är skönt att känna att det gick OK iallfall :) Nu har vi muntliga kvar och sedan skrivuppgift kvar i NP i engelskan. Sedan kommer matten, usch, jag bävar!
Efter nationellan hade vi engelska, haha ( för det hade man ju inte alls tröttnat på efter NP). Dock kollade vi bara på film där så man ska inte klaga :)
Sedan slutade vi, TJOHOO. Hade inställt SO, i love to sluta tidigt. Madde, mamma och elias hämtade mig och sa att vi skulle till stan, vilket jag inte var förbered på, men whatta gör det?;)
Vi letade efter klänning/ar till mig. De andra jag beställde var inte riktigt som jag hade förväntat mig, så vi har skickat tillbaka dem nu. Men vi hittade inga klänningar. Så vi käkade lite grejer på donken, åkte och handlade mat osv innan vi åkte hem.
När vi kom hem hjälpte madde mig med min So-inlämning som jag har tills på nästa onsdag. Inlämning om Andra världskriget/Hitler. Tack vare henne är jag nu klar och madde, du är en jävel på att skriva ;)
Det är mycket saker man inte visste om andra världskriget. Innan tänkte jag inte ens på varför Hitler tog livet av så många. Man tänkte typ "han gillade inte judar, handikappade,romer och homosexuella. Därför tog han livet av dem", haha. När man sedan läser om allt så är det så jäkla mycket som ligger bakom allt och det är faktiskt ganska intressant, haha. Say whaat?

Och för en timma sedan eller något letade jag upp nya klänningar som jag nu har beställt hem. Nu fanimej får dem passa och vara fina! Palla skicka tillbaka igen. Lär väl få göra det... min vanliga otur..
Dem lurar en så eftersom dem sitter så fint på modellerna och ser jättefina ut. Men man blir lurad när man får hem dem. Dem ser helt annorlunda ut på en själva.. Men jajaj:)

Här är dem:


Söndag.

Då blev det Göteborg idag. Vi åkte först till Ikea för att äta köttbullar. Jag tappade helt bort alla där och mamma hade min mobil. Så jag sprang runt som en galning i hela köpcentret och fick lite smått panik. Och när jag väl hittade alla, visade det sig att dem inte ens hade brytt sig att jag var borta x)
Sedan åkte vi till Universeum och kollade på alla djureeen, tjoohoooooooo. Gick väl där i två timmar ungefär, köpte var sin glass och åkte hem.
Skola imorgon igen och åååh vad jag har saknat det. GULLEPLUTT SKOLA, I LÖÖVEE to gå till skolan! Speciellt hemkunskapen!!!!
Nä.. nog med detta. Ha en bra söndag !:D

Two pics fröm todäy:



Hjehjehjehjeh

Då var det lördag och åååheeeej vad jag hatar den dära ångestkänslan man får när man vet att man endast har en dag kvar på lovet, uschaa.

Idag har inte hänt ett enda dugg. Gick en promenad på en timma imorse. Annars har jag bara haft riktigt riktigt tråkigt.
Har dragit in på sötsakerna nu och självklart blir jag så jäkla sugen på allt möjligt här hemma när vi har en massa godis. Har dock hållt mig borta från godiset, men det känns så konstigt på något sätt. Känner mig typ... arg, haha. När man helt plötsligt slutar med godis (när man har ätit det varje dag) så är det klart kroppen reagerar och undrar varför jag äter morötter istället för godis lixom, haha.

Imorgon ska vi kanske (förmodligen) åka till Universeum i Göteborg. Vi får se :)

Pusssheeej.

klänningar

Hejsan!
Idag blev det somsagt att äta ute på Alléterassen. Det var gott, dock fick jag för mycket ost på min pizza, så just det kanske inte var det godaste x)
Sedan har jag även beställt hem två klänningar. Den svarta ska jag ha på avslutnings"festen" och den vita ska jag ha på själva avslutningen, tror jag :)
Dessa klänningar är bra, eftersom jag kan ha dem på vardagen i sommar också, om dem passar dvs. Det är alltid min vanliga otur att kläderna aldrig passar..

Jaja, här är dem iallafall:


heart

HejsanTjosanPåDigsanTrosan! HEHEH
Idag är det (redan!) Torsdag. När det väl är lov, så går dem alldeles för fort!

Idag vaknade (ok, blev väckt) vid halv tio. Skyndade mig upp, fixade mig och åt frukost. Sedan drog jag, mamma och Elias till gällstad, Lager 157. Jag körde den största delen av vägen, stolt tjej :)
Väl i Lager 157 hittade jag en vit stickad tröja och en t-shirt som är really skön att ha på sig ;).
Sedan handlade vi lite bakgrejer (eftersom allt tar slut här hemma när jag bakar så mycket, hehe) och åkte hem. När vi kom hem gjorde jag en lasagne som blev...eeehh... tja, vad ska man säga? Vissa gillade den, vissa inte, skulle man kunna säga ;)
Sedan gjorde jag morotskaka som blev riktigt god tycker jag. Gjorde även Siliva-kaka igår kväll och även den blev bra tycker jag allt.

När pappa kom hem gick jag,mamma, pappa och eddie en promenad i över en timma. Vi hittade en väg som vi inte gått innan, en bra väg som man kan släppa löst Eddie så han får springa av sig.

Imorgon blir det att äta på Alléterassen. Vesuvio med kebabsås - here i come!

Fin låt, kompositerad av Thomas Bergersen. Den blir finare och finare ju mer man lyssnar på den.


promenad vs. ullared.

Hejsan!
Har precis gått en promenad på cirka 45 minuter med doggen och Madde. Skönt att gå ut och röra på sig. Jag har nu bestämt mig för att vara lite nyttigare, dvs dra ner på sötsakerna ;)
Efter promenaden hoppade jag in i duschen och snart ska vi äta och sedan bär det av till Ullared, haha, vilken överraskning!

Hardé!

Bild från påskafton tror jag:


Tisdagen den 10 april

Åkte somsagt iväg igår till Göteborg med Madde och Pappa. Vi gick till bergakungen, där vi inte hade varit innan, och kollade på Titanic. ÄlskaÄlskaÄlska ♥ Man får en helt annan inlevelse när man kollar på bio och det krävs jäkligt mycket att slå Titanic alltså.

Sedan kom vi hem vid kvart över elva. Jag var svinatrött så jag gick ut snabbt med Eddie sen gick jag och lade mig. Vaknade vid 11 idag. Skönt att sova ut :)

Idag händer det inte så mycket. Mamma ska åka och jobba, Madde ska åka till stan och pappa jobbar. Det betyder att jag och Elias blir ensamma hemma. Han är sjuk så det blir nog tv osv ;)

Nu ska jag kolla på En stark resa med Morgan och Ola-Conny, haha.

Äntligen

Idag blir det bio i Göteborg, med Madde och pappa. Behöver jag ens säga vilken film vi ska se?:

Äntligen ska jag se denna underbara film på bio.


Påsktårta

...Och så blev även en påsktårta gjord, haha. Den består utav en sockerbotten med marsankräm som fyllning. Chokladfrosting, godis och strössel ovanpå.


Hela min familj har varit sjuka i förkylning, utom jag. Vilket är väldigt konstigt då det alltid är jag som blir sjuk fortast och när jag blir sjuk då blir jag alltid rejält sjuk. Just nu ligger Elias med magsjuka. Känner att mitt huvud är tungt och näsan rinner. Men peppar peppar att jag inte får skiten!!
Nu ska jag äta mat. Man kan ju inte leva på godis hela livet.

 


Söndag

"Åhh, neej. Det är skola imorgon. Hatar söndagsångest", fast inte idag inte :D Underbart att veta att man har en hel vecka framför sig med ledighet.

Fick skjuss till målevi av pappa idag. Sedan gick jag och Eddie elljusspåret och lekte lite på fotbollsplanen som avslutning, mysigt :)

Vet inte riktigt vad som händer mer idag, men jag tror att vi ska åka till mormor och morfar när mamma kommer hem. Får väl ta en liten promenad med hundarna även där :)
Update: Det blev ingen mormor och morfar. Jag och pappa åkte och övningskörde istället !:)

Imorgon fyller mamma år, tjoohoo.

Min pluttis:


Rose's theme

Alltså jag förstår inte HUR MYCKET en film kan påverka en. Jag kan verkligen inte släppa Titanic. Jag älskar den verkligen av hela mitt hjärta och du förstår inte hur mycket jag vill se den på bio. Jäkla Borås som inte visar den. Jag lovar dig att jag skulle sitta som hypnotiserad hela filmen, även ifall jag redan sett den över 5 gånger.


påskiga cupcakes

Gjorde precis påskiga cupcakes, bestående av vaniljmuffins med creme cheese-frosting i färgerna gult,grönt och rosa. Garnerat med strössel =)

Innan garneringen:

Efter garneringen:

 


Påskafton

Tjenare! Det får bli ett tidigt inlägg idag ;)
Vaknade tidigt idag, redan vid 07:45....... Sedan gick Elias en litenliten "skattjakt".Han hittade 3 stora ägg som var till oss syskon. Ägget bestod av godis,cola,chips, en fin vit blus och 500 spänn, man har det allt bra!
Dock känns det som att det är vinterlov istället för påsklov. Jäkla snö alltså.

Som jag redan har skrivit så kommer farfar, Peter och Marie för att käka mat osv. Jag är redan hungrig.

HAAA EEEEN BRAAA PÅÅÅSKAFTOOON.


A place in heaven

Oooh, helluu there my little daaarlinggs!
Det är 6 april och marken är vit, det är kallt ute och det snöaaaaaaaaaar. Inte kul för 5000 ören.
Idag vaknade jag vid 10. Sedan gick jag, madde och Eddie en promenad på elljusspåret och sedan hem. Sedan åkte vi och handlade lite på coop och när vi kom hem slog vi in presenter till mamma då hon fyller år på måndag. Tror nog att hon blir nöjd ;)
Imorgon kommer "påskharen", så det blir väl att gå en liten karta ( eller ja.. Elias går kartan ). Vid 1 kommer farfar, peter och marie för att äta lite mat osv.

Mäktig låt:



Påskloooov

Hejhej!
Sorry att jag inte bloggar, men det beror helt på att jag glömmer :'((((
Det har väl inte hänt så mycket sen jag bloggade senast. Fick dock påsklov idag, 10 dagar ledigt, så underbaaaaaart.
Har dock prov i idrott veckan efter lovet, så måste plugga lite. Men tar lite varje dag så funkar det!
ÅHHH, vad skönt det ska bli med ledighet. Men man hinner inte ens blinka innan det är skola igen ( hehe, glädjedödare).
Snart ska jag äta min magnum classic. Har varit i behov av den hela dagen. Åkte till kiosken och köpte den nyss, haha.

Mvh / Sockerberoende.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se