28 Mars

Hejsan!
Veckan som gått har gått såå snabbt! Känns nästan som onsdag idag typ! haha :)
Varit i skolan hela veckan, dock gör man typ ingenting där längre. Alla lektioner är så tråkiga speciellt dem lektioner vi har på 3 timmar. Man kan ju tycka att lärarna kan dela upp lektionen så man gör lite olika saker men det enda vi har gjort nu i två veckor (på de långa lektionerna) är att lyssna på powerpoint eller läst! Så sjukt tråkiga och ointressanta lektioner -.-'
Oh well! Nu är det fredag vilket är skönt trots att jag inte har någonting planerat i helgen. Riktigt fint vårväder idag också! Wonderful :)
 
Aja, ha det gottans.

24 Mars

Heeejsaaan
Skola idag och tog bilen in vid 8. Hade religon och vi gjorde redovisningar hela lektionen så det var ganska segt men degt, hehe ;) Efter det var det coach och sen slutade vi vid 11:30. Gick till Åhlens och köpte en större plånbok sen åkte jag och Elias hem till mig och chillade :) 
 
Vid halv sex åkte jag och dansade, kul kul :D
 
Nu väntas en vecka med skola framför mig! Puss!

23 mars

Det hände något i helgen trots allt!
I torsdags kväll beslutade jag mig för att åka till Madde på fredag efter skolan och så blev det också! Var hos henne vid 7 och sen käkade vi mat, drack drinkar och dansade lite tills klockan 23:30 undefär då vi tog bussen in till stan och gick till en klubb. Där drack vi var sin drink och sen dansade viii innan vi drog vidare mot donken och sen hemåt runt 3-tiden :) Riktigt kul var det och att gå ut på riktigt! :)
 
Igår mådde jag som jag förtjänade xD Låg bakfull hela dagen så fick ta tåget som gick klockan 19:00 istället 15:00 ;p. Så fick pallra mig mot tåget men som tur var spydde jag inte under hela vägen :3 (haha too much info, I know ;) ).
 
Idag mår jag bra återigen och ska det bara ta det lugnt hela dagen! Skola imorgon och vi ska ha redovisning :( inte det roligaste men det måste ju göras också!
 
Ha en bra dag! puss!
 


 
 

Prrrum - 20 Mars

Hejsantjosan
 
Var hemma i måndags eftersom jag försov mig (eller ja.. orkade inte gå helt enkelt ;p). Men resten av veckan har gått åt till skolan. Har börjat sent i stort sett varje dag och även kommit hem sent då ;P
Jappp, har inte så mycket att skriva egentligen, bara visa att jag lever x) sitter just nu och avinstallerar en massa skit som jag har på min dator, riktigt behövligt haha. Så mycket skit! xP
 
Imorgon är det fredag vilket är skönt, dock har jag inte ett skit att göra i helgen så kommer bli seegt ;p men what the fuck to do!
 
Puss och kram!

15 Mars

Då har det gått en vecka sen senast jag skrev! Veckan har gått riktigt fort, främst för att jag har bott hos Elias hela veckan. All tid har gått åt till skolan och djuren, så därför har dagarna susat förbi. Vi var så trötta på kvällarna, så vi gick och lade oss runt 9 varje kväll, haha!
I lördags lämnade vi som sagt hans föräldrar på Landvetter. Sedan körde vi hem igen och fixade i huset. Vi åkte även till Alingsås en stund och handlade lite på Maxi :)
I söndags bestämde vi oss för att åka till Ullared. Vi föjde GPSen på min mobil och fyfaaan vilken lång väg det blev. Tog cirka 2 timmar att komma till Ullared xD Vi åkte bara dit för en "utflykt" så vi handlade inte så mycket ;p
I måndags blev det att gå upp supertidigt. Sedan var det skola från 8 till halv tolv. Sedan åkte vi hem till mig för att hämta min andra packning, sedan vidare till töllsjö igen.
I Tisdags var det skola och slutade runt 11. Sedan blev det hem till töllsjö och plugga jävel eftersom fick reda på att vi skulle ha matteprov på onsdagen.
I onsdags hade vi lång dag i skolan, men hoppas på att matten gick bra *peppa,peppa, ta i trä*. Efter skolan åkte vi och åt mat hos Elias mormor :) Efter det åkte vi till hans kusiner och hälsade på hans lilla bebiskusin :3 Gotta löve bebisar när dem inte skriker..
I torsdags var vi lediga eftersom dem skulle ha någon tönt"jensendag". Dock hade jag tandläkartid klockan 11. Fick en massa "sjukgymnastövningar" som jag ska göra två gånger per dag för att se om min käke blir bättre. Så dem ska alltså inte fixa den förräns om några år om det inte blivit bättre.. SUUUCKKK. Oh well.. resten av dagen åkte vi till Alingsås igen och tog en promenad ;).
I fredags (igår) åkte vi in till skolan och fick reda på att våran lärare inte var där och vi kunde inte göra det vi skulle göra.. SÅÅ vi åkte hem igen.. Så förbannat onödigt. När vi kom hem städade vi i hela huset, kollade film på kvällen osv :)
 
Idag hämtade vi hans föräldrar från flygplatsen och ganska snart efter det hämtade farsan mig :) Så nu är jag hemma och ska bara chilla imorgon :) SOVA UT ska jag också göra :3 Har dock haft ont i halsen i flera dagar nu, så hoppas inte det blir värre..
 
 
Det var min vecka det i stora drag! Pussar och kramar! 
 
 
 

8 mars 2014

Men tjenaaaareee.
I onsdags tog jag och Elias bilen till Göteborg för att bara chilla, kolla i affärer osv osv. Fyfan i helvete för att köra i Göteborg säger jag bara. För det första hittade vi ingen bra parkeing, sedan fick vi gå i 40 minuter innan vi kom till nordstan. När vi skulle hem kom vi inte ut på motorvägen så vi åkte runt och runt och runt i Göteborg tills vi tillsluut kom ut, haha. Något att skratta åt i efterhand, men inte just då xD. 
I torsdags hände väl inte så mycket. Hade tandläkartid där dem sa att jag har "för fina tänder" för att ha tandställning (så jag får alltså inte ha det för att fixa mitt bett/ min käke). De sa att de ska slipa mina tänder för att se om det blir bättre, även bettskena (som jag verkligen inte hittar..). Började skolan 13:45 och slutade runt 5, så det var chill :).
Igår var det skola och sedan åkte vi till dalsjöfors och hämtade mina nya bebisar (Nike max air 90). Dem kostade skjortan, men dem är sååå sköna och snygga :3 Super nöjd :D 
Efter det tog jag och Elias bilen hem till honom. Idag gick vi upp klockan 6 och skjutsade hans föräldrar till landvetter och sedan körde vi hem igen. Nu ska vi vara ensamma här i töllsjö tills nästa lördag ;p 
 
Ikväll blir det melodifestivalen och mys med chips å annat gött :3
 
Ha en bra vecka om jag inte skriver något under veckan!
 
Mina nya skor :D 
 
För några veckor sedan köpte jag även dessa! Lika sköna dem :):
 
 

4 Mars

Tjaa.
Vi har sen vecka i skolan denna veckan, så igår började vi vid 13:00. Hade religion i några timmar och sedan drog jag hem i typ 20 minuter innan jag åkte tillbaka till stan och dansade. Har så dålig kondition just nu så det var jobbigt till slutet, haha, men kul ;). 
Idag drog jag och Elias till Lager 157 igen för jag ville kolla på en jacka, dock köpte vi ingenting x). Vi käkade mat och sedan åkte vi mot skolan.
 
Sitter nu i skolan och väntar på lektion. Slutar 4 idag, sedan vet jag inte vad som händer ;p
 
Pössss

2 mars

Vaa? Har jag inte bloggat på en vecka? Glömmer ju heelt bort bloggen ibland alltså xD.
 
Meenmeeen.. Vad fan har jag gjort i veckan då? eehm..
 
Måndag: Drog till Göteborg med klassen, gick till en synagoga och lyssnade på en man som pratade om judendomen. Sedan drog jag och Elias hem för det var förbannat tråkigt xD *RebElleR*. På kvällen hade jag dans (som var sjukt tråkigt just då :p).
Tisdag: Hade "friluftsdag" i skolan. Vi gick typ 500 meter innan vi slutade xD Så jag och Elias hann med 9:50 bussen hem till mig, sen chillade vi här tills han åkte hem. Haha most useless day in school ever :p
Onsdag: En vanlig skoldag med massa lektioner. Nothing else hände den dagen ;p
Torsdag: skola från 8 till 11. Sedan slutade vi och jag och Elias gick och klippte oss :) Kändes jädrigt behövligt då mitt hår var sliiitet ;p.
Fredag: Hade tandläkartid på morgonen (för att kolla min käke). Ska tillbaka på torsdag då en "specialist" ska kolla på den och se vad som måste göras ;P. Och om två veckor har jag en tid igen för att kolla vad fan vi ska göra med min käke -.- Orkar inteee.. Efter tandläkaren var det skola och sen slutade vi. Då drog jag och Elias och köpte lite gött, sedan drog vi hemåt. Sedan drog vi tillsammans med Madde och mamma till Lager 157 :)
Lördag: Skjutsade in Elias till stan och vid 2 hämtade jag honom igen och vi käkade pizza med hans kompis. 
 
Och idag åkte han hem, sedan dess har jag inte gjort någonting xD
 
Imorgon börjar jag runt ett och slutar vid 4, sedan blir det väl dans :p
 
Pusspuss
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se