24 November

Hej!
I fredags åkte jag med Elias hem och sov över där tills lördag. La familia hämtade mig vid 12 i lördags och resten av dagen spenderade jag framför tvn typ^^ 
Idag vaknade jag vid nio och vid halv tio åkte vi iväg till Ullared. Mycket folk var det och jag var inte speciellt sugen på att gå där ^^ men jag hittade lite nödvändiga grejer :)
När vi var klara med ullared åkte vi sedan vidare mot Halmstad och kollade på när madde hade sin dansavslutning som dansledare :)
Kom hem vid 9 och nu blir det bums till sängen, är tröttttttt efter att varit borta i cirka 11 timmar :).
Imorgon blir det körskola och sen skola :)
 
Puss och kram!

16 november

Hejsan!
Dagarna rusar ju förbi! Hoppas på att snön kommer snart också så man kan få lite julkänsla ^^
 
Igår tränade jag för första gången på länge, haha. Det är så jobbigt innan träningen men när man väl har tränat så är det så skönt :) nu SKA jag verkligen försöka träna oftare, annars kommer jag se ut som en köttbulle inom en snar framtid....
Idag är det lördag och jag tog en gó sovmorgon. Gick upp halv 11 även fast jag kunde sova längre. När det är helt tyst i huset kan man sova hur länge som helst :P.
 
Vid 12 åkte vi in till stan och jag gick och klippte mig, vääldigt behövligt alltså. Hon tog en rejäl bit så känns som att halva håret är borta, haha ;p Oh well! Hon lockade det lite efteråt vilket blev fint :)
Kom hem vid halv två och sedan dess har jag suttit framför tvn ;p.
Vid 7 ska vi antagligen hämta Elias vid Maxi sen ska han sova här :)
Puss puss!!
 
 
 

11 November

Shit vad längesedan jag skrev senast.. trodde jag hade skrivit nyligen :p
 
Oh well! Det har inte hänt speciellt mycket ändå sen senast. Var med Elias i helgen och i lördags bestämde vi oss för att kolla på Gravity på bio. Tyckte den var riktigt bra! Älskar filmer som handlar om sånt som filmer inte brukar handla om ^^ Ett plus är ju att jag älskar rymden också så det gör det inte sämre ;)
Idag åkte jag in till skolan och insåg att vi inte hade några lektioner eftersom dem hade utvecklingssamtal istället, men mitt är imorgon.. så åkte hem igen, lite smått onödigt att åka in kan ju tyckas...x)
Idag åkte vi och köpte ett skrivbord till mig, så nu är det gött att jag inte behöver sitta i min säng mer :p
 
Har inte så mycket mer att skriva, så ha det götter :)
 
 
 

1 november!

1a November idag. Om en månad är det juuul :)
 
Igår följde jag med mamma och Elias till knalleland. Jag köpte ett par byxor och tre par tröjor på gina :) Efter vi var klara i knalleland åkte vi till Maxi och mötte upp den andra Elias ;) Vi handlade lite och sedan åkte vi hem.
Lite senare på kvällen drog jag och Elias med oss Elias (gustafsson) ut för att halloweena lite ;) Både sminkade sig lite och han fick lite godis trots allt ^^.
Idag gick jag upp vid kvart i nio för att jag trodde att jag hade körlektion kvart i elva. Men vid 10 ringde dem från körskolan och sa att den kvar kvart i tio.. så missade den och får därmed betal fullpris på den lektionen. Blev så jäkla tjurig på mig själv.. 
Så det blev en hemmadag med Eliaspöjken och han drog hem vid halv 4 sen :)
Nu är brorsan på disco i målsrydskolan, snart ska vi hämta honom och sen ska vi hämta madde i stan :)
 
Pussar och kramar!
 
Såhär såg dem ut igår, hahah xD:
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se