Uppdatering 16 December

Hello, tänkte uppdatera lite om operationen :)
På onsdagen (14 December) åkte vi till sjukhuset vid halv elva. Hittade parkeringsplats och gick mot de långa glaskorriderna tills vi hittade "Operation 1". Vi gick in där, väntade en liten stund innan jag blev inropad. Fick ta på mig snygga sjukhuskläder (rock, strumpor och under"kalsonger"). Efter en liten stund fick jag smärtstillande till efter operationen och en sjuksköterska satte i drop. Bara några minuter efter det var det dags för operation, så fick säga hejdå till Elias och sen rullade dom in mig till operationssalen. Där var den en massa människor. Fick varma filtar och dom satte i lite mer grejer i mitt dropp. Sen kom narkosläkaren som pratade lite med mig och helt plötsligt fick jag lustgas. Fick lite småpanik eftersom jag hatar känslan av att inte ha kontroll och inte veta vad som kommer hända.. Men somnade på en sekund typ, märkte inte ens när jag somnade x). Vaknade av att någon frågade "Isabelle, är du vaken?". Kommer ihåg att jag nickade i sömnnen men bara några minuter efter det vaknade jag på uppvaket där jag skulle vara resten av natten. Hade fått syrgas men det tog dom bort ganska snart jag vaknat till. Fick hjälp med att gå på toa, fick mer smärtstillande och sen var det bara att "fördriva" tiden. Hade inte ont när jag vaknade då jag fortfarande hade bedövningen i, men efter några timmar släppte det och det började kännas lite mer. Kirurgen som opererat mig kom in och pratade med mig en stumd. Hon sa att allt gått bra, dock att menisken jag hade i käken var i storlek XXL när den egentlgen skulle vara en medium.. haha x) Fick en TV, men kollade bara en kort stund innan jag stängde av den. Sov till och från hela natten. Vaknade, somnade,vaknade och somnade. Gick även på toa en gång under natten, dom tog tempen och sådär. Kändes så tryggt och skönt att ha två sjuksköterskor som alltid var där och höll koll. Vill ha det här hemma också, hahah ;) Måste även poängtera den duktiga personalen på sjukhuset. Såg verkligen till att man hade det bra och ja.. superduktiga :)
Ja men natten gick jättebra. Vid 8 på morgonen kom Elias och hämtade mig och vi åkte tillbaka hem. Så det blev en kort visit på sjukhuset :) Nu mår jag dock inte superbra. Mår riktigt illa av tabletterna jag har fått (har fått smärtstillande med morfin och några andra starka tabletter jag ska ta varje dag). Kan inte öppna käken mer än 1 cm ungefär innan det gör ont..OH well, det går över :) Får bara äta flytande så har bara ätit yohurrt sen jag kom hem.. inte så mycket till mat men har ingen speciell aptit ändå..
Om en vecka ska jag tillbaka och ta bort knutar och det blodiga bandaget. Får inte byta bandage så ser ju sådär lagom fräscht ut med massa blod x)
Ja det var väl det jag hade att säga om denna lilla resa. Nu är det 2 veckor sjukskrivning som gäller.... wooohooo.... Hoppas jag kan få i mig lite julmat till jul iallafall. Får väl mosa det i värsta fall ;)
 
Här kommer en fräsch bild hur bandaget ser ut.. mums
 
 
Ha det bäst så ska jag försöka ha detsamma, trots illamående, trötthet och smärta .. x)

12 December

Hejsan bloggisen. 
 
Känner att jag är superbra på att blogga alltså.. haha omg. Men har ju inget speciellt att skriva!
12 December idag och snart är det jul! Har ingen speciell julkänsla faktiskt trots att julstjärnorna och granen är uppsatt. Hmm.. jaja den kommer väl kanske ;)
Nu är jag "ledig" i ungefär två veckor. Ska operera min käke på onsdag 14 December. Min första operation och jag är inte speciellt taggad....... Ska tydligen göra fruktansvärt ont. Men känner att jag måste göra det. Tänk om det blir ännu värre om några år, då måste jag betala för mig själv and it ain't billigt :p. Plus jag har haft problem så många år nu och har testat allt utan verkan. Men nervös är jag allt.. klarar ju lixom inte ens av ett litet nyp utan att det gör ont x)
Ja så imorgon blir det lite blodprover och sådär, sen på onsdag är det operation sen kommer jag hem på torsdagen igen :)
 
Ha det gtt tills vi hörs igen



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se