29 april

Tjohoppsan!
 
Fint väder i dagarna, DOCK är det så förbaskat mycket pollen ute just nu..Går runt med täppt i näsan hela tiden och blir så trött av det. Somnade typ 10 minuter efter jag hade kommit hem idag från skolan då jag inte orkade vara vaken.. inte kul :/
 
Igår var det skola från 1 till halv fyra och idag började vi 14:40 med typ en halvtimma matte, onödigt? Yeppp! Speciellt då man inte får någonting gjort :(
Imorgon är det heldag i skolan, sedan blir det långhelg ;P haha.
 
Tänkte visa en bild från igår kväll. Åt ett päron och ett äpple på kvällen, men fick världens allergichock av det och det slutade i detta: 
 
 

= Babianläppar x)
 

27 april 2014

Sommarväder det senaste or what? Gick runt i fleece och väst medans folk låg och solade i bikini, kändes aningen överklätt ;p.
 
I går vaknade jag halv sju och vid halv åtta åkte vi mot Halmstad. Vi var där vid halv tio och sedan blev det att hjälpa till Madde med flytt då hon har bytt lägenhet :) Det tog cirka hela dagen lång så vi var hemma igen vid 8-tiden :)
Idag vart det dansuppsnings för Elias, men bortsett från det har det inte hänt speciellt mycket :p
 
Imorgon blir det skola vilket jag inte har gått till på typ 11 dagar (lov inräknat då dock ;p)
 
Puss och kram!
 
 
 

25 april

Sugiga dagar de senaste 3 dagarna :/
I tisdags började jag känna mig snuvig, ont i halsen och var allmänt trött. Trodde det var allergi då det är pollen ute just nu, men blev bara sämre och i onsdags orkade jag inte göra någonting. Låg och sov i stort sett hela dagen :p. I torsdags trodde jag att jag hade blivit bättre, men icke sa nicke. Spydde hela dagen och mådde så jävla dåligt.. Bästa Elias kom hit och hjälpte mig under dagen ;') Vet inte om det var magsjuka eller om förkyldningen satte sig magen (?) som den brukar göra när jag har förkyldning.. Oh well!
 
Idag mår jag betydligt mycket bättre, vilket är skönt!
 
Vet inte riktigt vad som händer i helgen. Antingen följer jag med till Halmstad imorgon och hjälper till med flytt (eller ja.. hjälper till med hund och bror ;p) eller så stannar jag hemma, får se ;p. På söndag är det dansuppvisning för Elias också :)
 
Ohwell, ha det fett najs så hööreees viiii ;p.

20 april

Tjo bloggen!
Då vart påskhelgen snart slut!
 
I tisdags åkte jag till Töllsjö och hämtade Elias, sedan åkte vi hem hit ^^ Under dagarna har vi kollat på bio, varit i Ullared, och i fredags drog vi ut med Madde. Dock vart jag chaufför under kvällen så drack inget, men det var helt ok ändå ;p. Vi drog ut till Harrys och dansade tills de stängde vid 2, sedan drog vi vidare hemåt ;P
Igår (påskafton) vaknade vi tidigt och gick ut och letade efter påskägg, tradition at its finest ^^
Idag drog Elias hem vid 9 sen har jag mest chillat i det härliga vädret hela dagen, skönt!
 
Varit härliga dagar och har spenderat lovet på bästa sätt!
 
Ledig en dag till, sen är det back to school :(
 
Ha det gott, pöss

14 April

Hello bloggish!
 
Har inget speciellt att skriva egentligen bara att jag antagligen inte komma skriva på några dagar. Elias kommer om någon dag /dagar och sen kommer även madde och sen blir det antagligen att gå ut lite här i Borås :P
 
Orkar helt enkelt inte blogga x)
 
Så bjuder på en töntbild och ett GLAD PÅSK i förväg ;):
 
 
 
 

11 April

Då vart det påsklov!

Har suttit här i flera timmar och bara glott in i skärmen i stort sett, har inget att göra..... KUL!
 
ÄÄH...
 
FUCK OFF.

5 April

Hej bloggen och hej ny månad April!
Inte bloggat på ett tag igen, men har inte så mycket att skriva heller så no point in writing then x) Veckan har susat förbi medans jag har varit i skolan måndag, tisdag, onsdags. I Onsdags hade jag och Elias även muntliga nationella i engelska. Haahaaa vad pinsamt, inte enkelt att sitta och snacka om språk i en kvart precis xP. 
I torsdags hade vi ingen skola så jag och Elias åkte till Ullared.. dock mådde jag dåligt hela dagen och på kvällen spydde jag xP Så gick inte till skolan igår, men hängde med till farfar som fyllde 73 igår :)
Nu sitter jag här och är förkyld, blööh vad segt -.-'. Så det blir chilldag idag och imorgon helt enkelt.
 
Puss och kram!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se