28 maj

HejHallå!
Chillchillchilldagar i skolan nu i slutet. Igår kollade vi bara på film och idag kollade vi bara på film :p Fick även reda på mitt betyg i engelska vilket blev C (VG) :). Vi slutade vid 10 och efter det gick jag och Elias i stan till 3 :))) hehe,men snart är det sommarlov då blir det inte så mycket tid i stan ^^ Kom hem vid 3 och har sedan dess inte gjort så mycket. Tänkte dra ut och springa men är för laaaaat :(
Imorgon har vi religion, svenska och idrott. Sedan ska Elias sova hos mig eftersom vi inte har någon lektion varken på torsdag eller fredag (förutom en coachtid på fredag) :p. På torsdag ska vi även åka till Ullared med mamma och kanske Marie :) Så jag vet inte om jag kommer skriva mer på några dagar, probably not :p.
Ha det så sjukt bra och kom ihåg att hålla ut, snart sommarlov! :)

27 maj

Måndagen den 27 majish idag och vi började med matte klockan 8. Men eftersom betygen redan är satta så pratade han bara sedan slutade vi, sista mattelektionen i ettan är avklarad :) Efter det hade vi svenska och historia i ett. Vi hade bara betygsamtal medans vi kollade på film (tsatsiki, haha ;) ). Slutade vid 11 och Elias följde med mig hem till halv fyra. Jag följde med han in till stan igen och vid sex åkte jag och mamma och handlade mat. Sedan körde jag hem från brämhult :'). Kollade sedan på En stark resa och skäms lika mycket varje gång, hahah helt sjukt hur mycket missförstånd det bliiiiiiir ^^
Imorgon slutar vi typ 11 eftersom vi inte har någon mer matte =)
Ha en bra tisdag, take care!

26 maj

26 maj idag och även mors dag!
Tog en sovmorgon till tio idag, fixade iordning mig och vid halv ett kom Marie hit. Jag körde till mormor och vi stannade en stund där. Sedan körde jag tillbaka ;) Hemma gav vi lite presenter till mamma :)
Har nu inte ett piss att göra .. :(
 
Ha en fortsatt bra söndag :)
 

25 maj

Hej!
Igår började vi vid halv elva med coachtid. Efter det hade vi en segsegseg håltimma på  tre timmar -.-. Sedan var det religion där vi hade ett seminarium i två grupper, jag kunde inte ens ämnet men försökte säga så mkt som möjligt :p. Efter det hade vi psykologi där vi kollade på en skitdålig film.
Idag vaknade jag vid 07:45 och vid halv nio åkte vi in till stan där Bra Kompis höll hus. Elias ville nämligen vara med där iår. Han spelade 5 matcher i ca 12 minuter var och allt som allt tog det 5 timmar, haha. Segt att vänta och jäkligt kallt, men jag och pappa åkte till knalleland en timma och köpte morsdag-present :)
När jag kom hem tog jag en nap (blev så sjuukt trött :P ), sedan kom Marie hit :) Vid 5 övningskörde jag till Dalsjöford och jag, pappa och Elias gick en sväng till farmors grav.
Jag tycker det är facinerande på något sätt att gå på kyrkogårdar. Tänk att alla de enskilda gravar som finns där ligger en förr levande människa och i familjegravarna ligger det en hel familj som har gått bort, det är så konstigt att tänka egentligen att där ligger människor som en gång har varit precis som oss. Det som är mest intressant är frågan VART är dem nu? Livet är så kort när man tänker efter och tyvärr tar man inte tillvara på dagarna lika mycket som man egentligen borde göra!

Nu sitter jag här och chillar.
Imorgon kommer Marie hit igen, sen ska vi åka till mormor och jag ska köra tror jag :p Well, let us see how that goes! ;)
Här kommer en del bilder från dagen idag, taget med systemkameran :) :













 

23 maj

HEJ mina underbara fjun!

Började dagen med att bli väckt av Elias som kom till mig och jag låg och sov fortfarande :P. Sen gick vi en promenad med Eddie och chillade. Tog halv två-bussen till Borås och åkte till Knalleland för han skulle köpa en ipod :P.
Sedan hade vi historia och där kollade vi bara på film, gaaanska onödig dag, haha. 
Efter historian fick alla reda på sina nationella i matten och jag fick E. Så jag är godkänd i mattekursen nu, vilket är skönt.
Eeen sak jag inte förstår dock är alla dessa frågor man får efteråt man har fått reda på ett prov. Så fort man sätter foten innanför klassrummet igen kommer frågorna om "hur det gick". Jag blir lika arg varje gång för man kanske INTE VILL säga hur det gick inför hela klassen!? Alltid den jävlan frågan. Det spelar ingen roll om det gick bra eller dåligt - jag vill inte förmedla det inför hela klassen oavsett. Det är lixom inte deras ensak vad jag i betyg. Nä fyfan.. mind your own buisness.

22 maj

Godkväll solstråle :))
Skooola idag och började halv tio med idrott. Hade uppvärmning, bollsport och sedan ett pass. Efter det hade vi tre timmar håltimma, så jag och Elias gick i knalleland ett tag :p.
Sedan hade vi svenska där vi hade frågesport och sen religion där vi kollade på film. Slutade vid 4 och tog tio i fem hem.
Sedan övningskörde jag igen med mamma denna gången, haha, fuck yes ^^.
Börjar halv tre imorgon och har bara en lektion.


21 majjj

HeeEeEeeeeEy.
Idag vaknade jag halv sju och ville bara somna om. Men drog mig ner till duschen, fixade iordning mig och åkte sedan till stan. Halv tio började första delen av nationella matten på 90 minuter. Efter lunchen hade vi på 120 minuter. Det gick väl varken bra eller dåligt tycker jag, haha :p.
Sedan åkte jag hem och nu har jag precis varit en runda runt dalsjöfors och övningskört, det går bara bättre och bättre vilket är gött :)

Ha det gotter, puss.

Snart sommarloooooov
Jag för snart exakt ett år sedan. Ettt ååååååååårrr, mamma mia.. Känns som det var igår!


20 maj

Idaaaaaaaaaag började vi halv ett med historia. Gjorde typ ingenting där eftersom jag redan var klar med inlämningen som skulle vara inne idag. Efter historian var det svenska och alla redovisade sina saker om kärlek och vi visade upp våran stopmotion :p. 
Sedan var det matte och slutade vid 16:50. tog sedan 17:50-bussen hem. Har nyss tagit en varm promenad och rensat tankarna lite, det behövs ibland :)
Snart blir det tv och imorgon är det nationella i matte hela dagen :))))))
Puss och kram

19 maj

TJO.
Somnade vid 2 igår och idag vaknade jag vill 11. Bakade marängtårta och sen åkte vi till farfar, lämnade av Elias och sen övningskörde jag lite. Körde runt Dalsjöförs och tillbaka till farfar igen. Sen fikade vi och vid 4 körde jag hem igen, det gick bra att köra idag :D 
Vid 6 åkte jag, pappa och Elias till Maxi och handlade lite.  Efter det åkte vi till stan och käkade pizza :)))

Imorgon är det skooolish igen, wiiiiieee..

18 maj

Hej!! Hoppas ni har det bra i det goa vädret!
I fredags (igår) hade vi psykologi och religion (där vi kollade på film). Efter det var det arenakampen (fotboll med alla gymnasieskolor i Borås), så vi gick dit och kollade en stund. Men när Jensen förlorade första matchen drog jag och elias och köpte godis och åkte hem till mig, haha. Sedan var vi ute ett tag, satte upp studsmattan, spelade fotboll och chillade i det goa vädret. Idag tog vi en långpromenad med Eddie och var ute lite till ;)
Han åkte hem vid 7 och nu blir det Eurovision, puss!

16 maj

Söndags jag skrev senast, men nu är Isabelle in tha house agaiiin.
I måndags var det skola och efter skolan följde Eliash med mig hem, sedan satt jag och redigerade en stop motion som vi ska visa upp på måndag. Satt i sju underbara timmar och redigerade... heheheh.
I tisdags hade vi vanliga lektioner (tror jag.. kommer inte ihåg...) och i onsdags hade vi nationella i engelska - läs och hörförståelse. Gick väl inte bäst, men äääh. Idag började vi 8 och slutade sedan 10. Gick sedan i stan till 3 :)))))))))))))))))))))))) Men det har varit gött väder idag så det var chill :)
Imorgon är det skola och vid halv ett är det arenakampen..kolla på fotboll...favoritsporten nr 1....
Efter skolan följer Elias med mig hem :)

Oseriöst inlägg det blev.. men äh!
Var snälla nu - och nu menar jag mot varandra, våran planet och mänskligheten. Pusssss, 
 

12 maj

Sayin' eeeyooo!
Söndag idag och jag har inte gjort någonting och resten av dagen kommer fortsätta i samma struk. Måste erkänna att det är väldigt roligt :):) not.

Skola imorgon igen och jag slutar vid halv etto :)
 
PUSS OCH KRAM!!
 
Har förresten beställt hem en jeansväst från HM, hoppas den passar :) Den kostar 250 kr men eftersom jag är master of söka på google så fick jag den för 170 :)))


11 maj

Idag åkte la familia till Lager 157 vid halv elva-tiden. Jag köpte ett par jeansshorts och ett linne. Vi gick runt till lite andra affärer också och sen åkte vi hem vid halv ett.
Har sedan suttit sen 3 och kollat på Ullared...hahaha, men har ju inte att göra :/
Ja.. ha det bra osv osv osv.

10 maj

Jahopp, av så många gånger jag har suttit här och bloggat sitter jag nu här ännu en gång och tänker skriva meningslösa grejer, THATS HOW I ROLL.

Nej men... idag vaknade jag 10 och sen gick jag upp. Tränade i 20 minuter, hehehehhe. Sen duschade jag, rensade i min garderob, städade i rummet,pluggat och sen har jag inte gjrot något mer. Fan vad kul alltså. Två dagar kvar av att inte göra någonting!! WIIEEE... -.-
Ja, men ni får ha det göttans.

9 Maj

Tjohejsan!
Idag tog jag en sovmorgon till 11. Sedan gick jag upp och duschade. Vid 12 följde jag med familjen till Jönköping. Först gick vi inne på ikea och även käkade där. Sedan gick vi några timmar i A6. Jag köpte ett par ljus jeans och ett par skor :) gööttiiish.
Vi halv fem åkte vi hem igen och har nu varit hemma i cirka en timma ;)
Resten av kvällen blir chill, ska nog sätta mig framför tvn om en stund :p.
 
Jag tog några superdåliga bilder, men bättre än inget! :D
 

 
 
Dem två sista är klickbara ^^
 
 

8 maj

Hallådär!
Idag var det skola och började halv tio med idrott. Vi gick till Ramnasjön och vi fick springa, gå eller jogga runt sjön. Efter det hade vi tre timmar håltimma så jag och Elias åkte hem till mig och sen hade vi svenska vid kvart i två. Efter det var det religion och vi slutade vid 4 :)
Åkte sedan hem och har sedan dess inte gjort så mycket. Har ju långledigt nu och har inte den blekaste aning om vad jag ska göra dessa dagar :/ ganska segt..
Jaja, klockan är halv tolv snart och jag känner att det är dags att lägga sig ^^
 
Ha det så otroligt bäst! BYE!

6 maj

Tja fan!
Vaknade vid halv tio idag och gick upp och tränade en stund. Sedan duschade jag, åt frukost och Elias kom vid 11 eftersom han inte orkade vänta i stan :P Sen åkte vi in halv tolv igen, haha. Gick och åt, hade historia och skulle fortsättta på examinationen. Men eftersom vi har så otroligt bra datorer i skolan så kom jag inte in på någon dator och fick därmed ingenting gjort -.-. Sedan hade vi svenska och sedan matte. Fick reda på att jag fick godkänt, fast det var knappt :P Godkänt var 9 och jag fick 9, haha ^^
Slutade sedan och tog tio i sexbussen hem :)
 
Ska dra och kolla på tv nu, puss och kram!!

4 maj

Hejsantjosan!
Vaknade vid 10 idag och gick upp och tränade en stund. Det är så skönt att träna, men mindre skönt med all denna håll man får... förstör ju allt :( 
Efter det blev det dusch och sen följde jag med familjen på en onödig trip till stan och massa olika ställen. Jag följde med för att jag skulle övningsköra ( vilket jag gjorde också) men det var tråkigt idag, så tråkigt att åka i Viared hela tiden :p.
 
Nu är jag hemma och hade tänkt ta och spela sims en stund, har saknat det lite ((:
 
BAII!

3 maj 2013

TJAO!
Tog bussen in till skolan idag och började med engelska uppsats i nationella. Insåg efteråt att jag har skrivit en del felstavningar, men skitsamma xD. Efter det hade vi psykologi och fortsatte på våran examination. Sen hade vi spanska och jag å Elias pratade med rektorn om spanskan (eftersom vi har fått F i det). Vi kom fram till att vi ska gå franska steg 1 till hösten, om vi inte ångrar oss ;p. Efter det var det mat och coachtid. Efter det hade jag ett litet "hälsosamtal" med skolans skolsköterska och sedan jag och Elias i stan ett tag. Vid kvart i sex kollade vi på bio, and the movie was iron man 3, haha ^^. Men den var faktiskt helt ok :) Den var slut vid 8 men eftersom Elias buss inte gick hem förräns halv tio väntade vi i stan till halv tio ^^. Pappa kom och hämtade mig och nu sitter jag här och funderar på att sova ganska snart, är trött ;p. 
Imorgon ska jag träna, annars har jag inget mer planerat, haha xD

Ha en bra helg, puss!


2 maj

2 marrrrsssssss och hejåhå!
Vaknade vid 7 idag och drog in till skolan. Hade historia och fick ut en ny examination. Jobbade på den resten av lektionen och slutade halv elva. Tog sedan dalsjöbussen som gick tjugo i elva. Har sedan dess varit hemma och chillat. Gött att sluta tidigt, även om det blir lite långtråkigt ibland, hehe ^^
Imorgon är det skola och vi har nationella i engelska. Får hoppas att det går bra. Efter det har vi psykologi, spanska och coachtid tror jag. Slutar runt halv tre, sen äre helg igen :) Har inget planerat inför helgen, blir väl chill ^^
 
Ha det bäst och remember to take care!

1 maj

Hallå 1a Maj!
Igår drog jag med Elias hem efter skolan, vi chillade framför tv mestadels innan vi drog och var med på "valborgselden" (eller vad det nu heeeteeeer). Kom väl hem vid 11 och somnade runt 12. Idag vaknade vi vid 10 och fick skjuts till bussen vid 1 och åkte hem. När jag kom hem satt jag ute i några timmar och njöt av solen, så skönt väder idag :)
Nu sitter jag här och ska alldeles strax stänga av datorn och sova för att sedan dra till skolan igen och ha lektion. Endast en lektion imorgon dock, slutar runt halv elva, så det är gött :)

Ha det göttast, puss och kram! ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se