14 April

Hejsan!
Har bara ett ord att säga idag och det ordet är: Pjuuh!
Anledningen till att jag säger pjuh är för att jag är helt slut nu för tiden! Jobbet är riktigt påfrestande just nu. Det är 15 barn i barngruppen, några är precis nyinskolade så det är mycket skrik efter mamma och ledsamheter.. Sen är det fullt med barn överallt, man ska byta blöja, tvätta dem, sätta på dom kläderna samtidigt som man måste hålla koll på alla när dom springer runt (finns riktiga busungar). Det är så mycket bärande och slitande, min kropp är inte van vid det xD så jag är trött i både hjärnan och kroppen när jag kommer hem.. hmm.. inte  sugen på att utbilda mig inom förskolläraryrket just nu. Skulle kunna tänka mig att jobba med de äldre barnen i framtiden, men njee..pallar fan inte plugga 3,5 år för det x) Självklart finns det positiva saker med yrket också, men just nu är det mer påfrestande än roligt faktiskt..  :/ Men vem vet, kanske kommer sakna det när jag väl lämnar det!
I tisdags ikväll gick jag till Byttorps hemstjänst och gick jämte under kvällen. Mycket att ta in och lära sig, men tror nog att det kommer gå bra till sommaren. Alltid mycket första dagen såklart!
Nu har jag bakat kolasnittar och kärleksmums för jag står för fredagsfikat imorgon. Jobbar sedan från 08:30 till 17:30, sen tar jag fucking helg!
 
Ha det gott ♥

6 April

Hello!
Här sitter jag och är sjuk.. igen! fy satiken vad sjuk man blir när man jobbar med barn...Dock har jag inte varit hemma och vilat som jag borde, utan varit och jobbat/gjort andra saker. Så är fortfarande sjuk, typ 4e dagen. Åkte hem från jobbet idag och blir hemma imorgon också.
I Måndags var det en fullspäckad dag. Först läkare, sen jobb, sen vidare till Byttorp för att träffa chefen på deras hemtjänst. Ska gå jämte redan på tisdag kväll, sen ska jag på utbilningar i Maj där jag också ska ha deligering i läkemedel och medicin som jag måste plugga till.. kul x) Aja.. hon ville jättegärna att jag stannar kvar efter sommaren om jag vill och trivs. Så det känns ju skönt att man har jobb sommaren och framåt (hoppas jag trivs då också såklart, annars kan jag inte stanna kvar där). Efter intervjun blev det direkt till frisören för att lägga i lite slingor i håret och klippa mig. Välbehövligt kan jag säga.. så nu är blonda Isa tillbaka :) Igår (tisdag) kämpade jag mig igenom en arbetsdag och idag åkte jag hem som sagt. 
Tvättar just nu, men har ingen ork alls att springa i alla dessa trappor! haha x)
aja.. bara att kötta
 
Ha det gott ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se