Sista september

Igår vaknade jag vid halv tio och vid halv elva åkte vi till mormor och morfar för att lämna av Elias och Eddie. Sedan drog jag, mamma och pappa vidare till Ullared och mötte även upp Madde där :D. Sedan gick vi in till Gekås och SATAN vad folk det var igår. Hade ingen som helst lust att shoppa, så efter någon timma gick jag och madde ut och satte oss i bilen medans de andra fortsatte shoppa, haha. 

Efter det åkte vi till mormor igen och fikade lite. Sen åkte vi hemmåt och madde sov över här, men åkte hem vid 9 imorse, men ändå mysigt att ha henne här :D

Somnade vid 2 inatt, så tog en lång sovmorgon idag. Fett skönt :D 

Har passat på att plugga lite idag, franska och matte. Men mer än så har jag faktiskt inte gjort idag ;) Ska spela wow nu, pusshej :D
 
Alltså ÅH, vad jag saknar dessa tider så otroligt!:
Nu blev jag sådär jobbigt nostalgisk igen....
 

28 Septmeber

Hellu!

Startade dagen med coachtid och efter det gick vi till onyx och bytte om. Sedan gick vi till någon sjö där vi skulle ha konditonstest. Och gissa vad- JAG KLARADE MITT MÅL, haha. Blir så jäkla nöjd över mig själv. Visserligen var det inte alls jobbig väg (nästan inga uppförsbackar eller något^^), men sprang all the time (förutom typ 3 meter) ;D
Älskar de stunder då man faktiskt förvånar sig själv.

Efter det hade jag 4 timmars håltimma och svenska. När vi slutade gick jag, Elias och Kicki ner på höstmarknade och kollade. När Kicki åkte hem gick jag och Elias till city och köpte "mat" och åt, haha ;) Veligaste paret i stada ^^.
 
Pappa hämtade mig vid halv sex, vi åkte till knalleland. Jag köpte hemmakvällsgodis + cola och han köpte vin. Sen åkte vi hem och nu sitter jag här och kollar på Just Married. Så härlig ångestlös film, love it ;D Har sett den säkert 6 ggr xD.
 
Imorgon blir det förmodligen Ullared. PUSS!
 
Bilden är BARA FÖR ATTTTTTTT.
 

27 September

Tjulelulu!

Stördaste dagen idag, måste jag säga. Både på bra och dåligt sätt ^^.

Började dagen med engelska och efter det var det samhällskunskap. Insåg även att jag är sämst i skolan, haha. SATAN vad väderlös jag känner mig (Y). 
Efter det väntade jag och Elias på tio i tolv bussen och tog den hem till mig. Vi gjorde mat och jag insåg att jag gillar honom vääääldigt mycket. Helt underbart :D
Han tog bussen hem vid halv sju och nu sitter jag här och lyssnar på musik (y).
 
Imorgon har vi konditionstest och jag kommer faila sönder. Har inte tränat på flera veckor och ska springa  3 km på 20 minuter (Y). Kommer så inte lyckas, haha xD.
Sen har jag superlång håltimma, svenska och efter skolan blir det höstmarknad med Kicki och Elias.

PÖÖSSSS.
 
Bjuder på snygg bild på mig och Elias. Haha, får aldrig en fin bild på honom ^^ :
 

HEEEJEJJEJEJ ORKAR INTE. 26 September

HEYEYY.
 
Igåååår var jag barn/hundvakt hela kvällen. Själva BARNvakten gick bra, hundvakt - inte lika. Slutade med att han bajsade ner hela köket (Y). Men jajaj!

Idag hade vi 3 timmar so, sen "språkdag" och sedan naturkunskapprov. Provet gick åt alla helvetes håll. Så fruktansvärt dåligt gick det. IG all the way! 
 
Imorgon slutar jag tio över elva. Sen följer Elias med mig hem :)

TJOHEEJ!

25 September

Hade sovmorgon till 10 idag, så underbart :D Fick sedan skjuts in till stan. Hade coachsamtal halv tolv, i en kvart. Sedan väntade jag på Elias och sedan gick vi och åt. Väntade sedan i stan i en timma innan jag tog bussen hem tio i två. Saknar honom redan efter några timmar, haha. Stört :p.

Nu är jag hemma och ska vara "barnvakt" tills tio ikväll. Måste även plugga naturkunskap, prov imorgon..... YEAH, så bra det kommer gå!!!
 
Sitter och äter årets första clementin. Påminner så om JUUUUUUL!!♥
 
 

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram. 24 Sept.

UHULALA.

Började somsaaaaaagt 8 idag, men 2 timmar matte. MÅSTE, måste, måste göra matte hemma, men har aldrig tagit tummen ur röven och gjort det. Och imorgon är inte pappa hemma, sen ska jag till Kicki på onsdag och vara med Elias på torsdag. Haha, kommer suga på provet (y).
Efter matten var det svenska och sen mat. Franska efter det och naturkunskap. Vi fick dock plugga vart vi ville på naturkunskapen, så vi satte oss i soffan och pratade. BRA DÄR!!
Tog tio i tre bussen hem och har sen dess sovit, tränat ( i typ en kvart....eftersom det ääär så tråkigt....) och pluggat lite. 

Imorgon är det världens onödigaste dag. Lärarna ska hjälpa treorna (eller vad det nu var). Så vi har inga lektioner. Dock ska våra coacher ha var sitt samtal med oss i typ en kvart, sen är vi "lediga". Jag har mitt samtal kvart i tolv. Men måste ta halv tio bussen in och tio i två hem, haha. SÅ ONÖDIG DAG. Meeen, vad gör man inte.. -.-'
 
När jag kommer hem sen ska jag passa Elias och hans kompis. Pappa är ju som sagt borta under natten och mamma kommer inte hem förräns 10. Kul ;p. Men än en gång, vad gör man inte ;)

Haha,nu lägger jag bara upp en jävla randombild, annars blir det så stelt och tråkigt på bloggen :)

 
Nu fick jag lust att platta håret bara för det...

18:17 23 sept.

TJU!

Vaknade vid nio idag och vid 10 skjutsade pappa mig till Elias ( Ja, fick han till att skjutsa mig, tjoho ;D), haha. Väl där gjorde vi inte så mycket. Mös som vanligt, hahaha ^^ Perfekta söndagsunderhållningen iallafall (y).


Pappa kom och hämtade mig vid 5, sen tog det ju typ 40 minuter att åka hem, så var hemma vid 18:40. Och nu sitter jag här och fettar mig med chipps... mmmmmmhmm..
 
Imorgon är det school igen, som börjar med 2 timmar matte, sen svenska, franska och naturkunskap (Y) roligt.. Måste dock ta jobbiga halv åtta bussen. Men det är bara att gör't!
 
PUSSSAAR!

22 September

Lördag idag igen. Jäklar vad veckorna susar förbi, CRAZY.

Idag har det varit en chilldag. Dock hade Eddie slickat/bitit sönder sina stygn under natten. Så dem åkte in med honom och dem sydde nya. Så jag följde med och hämtade honom. Sedan åkte vi till maxi och handlade lite. -
STACKARS EDDIE. USCH, mår så dåligt när jag ser honom. Och allt är tack vare oss.....
 
Imorgon ska jag egenligen på bio med elias och pappa, eftersom pappa inte vill skjutsa mig till Elias. Men vi får se hur det blir .....

PUSSS!

21 Seppppteemmmmbeeeer

Tjyybree!

Dagen startade med ett jobbigt boxningspass på idrotten. Vi gjorde en slags cirkelträning med olika jobbiga stationer osv. Men det var helt ok faktiskt :)
Vid 10 hade vi skolfoto. Bryr mig inte så mycket nu för tiden om skolfoto. Förr var det " platta håret", " hur ser jag
ut" och blablabla.
Efter det hade jag 4 timmar håltimma som gick relativt fort och sen var det engelska, som vi bara pratade och diskuterade på. Alltså, Åh. Jag kan lyssna och skriva på engelska, men när jag ska prata blir det bara massa blaha :(
Efter engelskan var det svenska och vi slutade vid halv fem.
 
Jag och Elias tog bussen hem till mig och laddade ner film, åt chinamat och mös :D ÅHGH vad jag gillar den lilla gossen! ♥

Awesome kväll, dock åkte han hem för en stund sedan.. och nu har jag inget att göra ;'(
 
Vet inte heller vad helgen har att erbjuda. Åker kanske till Elias någon dag.. om någon vill skjutsa dvs ;)

20 SEPTEMMBEEERr

HEYHEY!

Idag vaknade jag vid 8 och gick & duschade. Sedan kom Elias hit vid 9-tiden. Tanken var att vi skulle plugga inför samhällsprovet vi hade idag, men vi orkade fan inte, så vi degade mest, haha ;). Sedan åkte vi in till stan med mamma som hämtade Eddie( som kastrerade sig idag). Stackarn, han är verkligen inte sig själv just nu, bara ligger :(. 


Vid tjugo i två hade vi provet, som gick förvånansvärt bra! Kan ju dock inte säga något förräns jag har fått tillbaka, men det gick bättre än förväntat ;)
Sedan hade vi engelska och jag åkte hem med pappppaaa.

Idag blir det till att läsa ut min bok som jag ska ha utläst till imorgon. Är på sida 73 av 231.. Ja, you do the math! -.-'

19 September

HEJHEEJ.

Idag tog jag halv nio bussen in till stan och hade naturkunskap, franska och 3 timmar So. Dagen gick snabbt och slutade vid halv 5, så tog tio i fem bussen hem. Hemma bakade jag en (en lyckad för en gångs skull) kladdkaka. Sedan har jag försökt att plugga lite samhällskunskap, som jag har prov på imorgon (Y).

Imorgon börjar jag tjugo i två, men Elias kommer hit vid 9. Vi ska försöka plugga och sedan tar vi halv tolv bussen in till skolan igen.

HAA DEEET!♥
 
Har INGEN annan bild att lägga upp :( :

Omotiverad- den 18 september

HEEEJEJJEJEJEJ.

Började egentligen halv ett idag, men åkte in vid tio för att plugga matte med Elias. Dock SUGER jag på matte just nu. Eller känns som att jag suger på allt just nu i skolan :p. Sedan gick vi och åt, sen hade vi matte och naturkunskap. Kom sedan hem vid halv 4 och har sedan dess försökt att plugga, MEN DET GÅÅÅR SÅÅÅ SEEGT. Wtf is happening? Har aldrig varit såhär ointresserad på att plugga förut.. fett jobbigt är det :(
Har samhällsprov på torsdag och kommer faila STORT.
 
Jaja. Ska stänga av datorn och musiken nu och försöka iallfall :(

PUSSAR!
 

17 September, 2012.

Hej bloggen, i just wanted to say that i love you :D

- Idag började jag inte förrens 11:15 egentligen, men eftersom jag inte visste det åkte jag in till skolan och Elias mötte upp mig. Sedan gick vi runt i stan lite innan(<3) vi gick till skolan. Där chillade vi tills jag hade franska och läxförhör.. kunde inte ETT ENDA ord! Men det är inte så jäkla konstigt med tanke på att jag inte ens hade fått läxan.. Sedan var det mat, svenska och matte. Slutade vid 5 och pussade Elias hejdå ;).

JA, idag blev vi pojkochflickvän. DET känns helt sjukt. Har länge undrat om jag någonsin kommer få en pojkvän, haha :). Men nu har jag en och han är bäst <3

Life's good.

HEEJ!!
Mötte upp Kicki vid halv fyra idag och vi bestämde oss för att gå på bio. Vi bara tog en randomfilm som gick vid 6-tiden och det blev resident evil (hahah). När vi hade köpt biljetter gick vi till donken och köpte onyttigheter och satt sedan och snackade i typ en timma. Sedan gick vi till Ica, köpte godis och gick sedan till bion. 
Bion var fett dålig, haha. Helt sjukt. Men det var trevligt att vara ensam med Kicki för en gång skull! Man ser alltid nya sidor när man är själv med personer :)

Kom hem vid 8 och resten av kvällen har gått åt att smsa med Elias, sötnosen ;) Ohohuhuhuhhihiihihi.
 
Imorgon blir det en chilldag. Ska göra lite matte, läsa lite samhällskunskap och åka en sväng till farfar. Nothing more planned :)
 
En CRAAAAAZZYYY Kicki, haha ;) :
 

LÖRDAG - 15 September

Kuckeelliickuuu, klockan är 11:39 ;D

Igår somnade jag vid 1 och idag vaknade jag vid typ 8 och kunde inte somna om xD Dock gick jag upp vid halv 10 och "tränade" lite, försökte iallafall. Det är så HIMLA tråkigt att träna där nere nu. Det är instängt, datorn bara knastrar så man inte hör vad dem säger och och det är tråååk ;) haha.
Men usch, nu mår jag illa över migsjälv. Klaga över en sån sak.. Jag har ingenting att klaga på just nu ;)
 
IDAAG ska jag möta upp Kicki klockan 3 i stada. Det blir väl att gå runt lite där och sedan kanske bio, vi får se ;).

14 September

Jag skrev ett inlägg igår, men tydligen försvann det? Sadface :(
 
Idag började jag halv nio, med coachtid och idrott/hälsa (dock hade vi teori idag och pratade om kondition). Sedan var det menat att jag skulle ha fyra timma håltimma och svenska vid tio i två, men vi fick läsa hemma istället. Så jag slutade vid 10 :D Så skönt! 
Fick skjuss hem av mammsen, vi handlade lite mat och idag blir det väl till att chilla hela dagen, haha! Måste dock skriva klart min engelska osv, men ändå.. chill :D
 
 

sjuk, den 12 september

Heeej.
Vaknade inatt av att min käke värke som satan. Det gör den alltid när jag är förkyld. Dock har jag en jättekonstig förkyldning som typ "kommer och går", haha. Men jag mådde piss imorse, så jag stannade hemma idag.
 
Allt är så jäkla kompicerat och förvirrande nu för tiden också. Pallar fan inte, haha!
 
Idag blir det till att chilla,chilla och chilla. Inte klagar jag över det ;)
 
En bild på mig och plutten, som jag tyvärr inte lagt ner så mycket tid på den senaste tiden :(

new shoes..once again. 11 September

Hejhej!

Igår hände inte så mycket. Lång skoldag med tråkiga lektioner är in my ♥ forever and ever!
Idag började jag 9 och engelska-läraren glömde att vi hade lektion, så vi missa en halvtimma, haha ;) Sedan var det naturkunskap och matte. Sedan slutade jag 12:25 och gick till mamma som var på cassels. Tanken var att gå och kolla skor, men affären hade stängt idag för någon konstig anledning, så vi åkte hem :) Hemma käkade jag och vid 4 åkte vi till Visko och kollade på skor till mig. Gick runt och kollade i typ 2 timmar, sedan hittade jag ett par "kängor". Dyraste paret skor jag har ägt så dem kommer jag ta hand om med kärlek <3 haha.
 
Ska spela lite wow nu. Ha det gött! :)
 

Söndagen den 9 september

Igår, när jag kom hem från Klara på kvällen kände jag halsont och idag vaknade jag även upp med halsonda och mådde illa. DOCK gick det bort under dagen, så underbart skönt! haha. HATAR att vara sjuk..

Elias kom till mig vid 10 idag. Eddie smet det första han gjorde, haha! HAN. ÄR.SÅ.HYPER!
Sedan gick vi en liten promenad med honom, laddade ner Human Centipied och kollade på den. Så störd film, hahah lool. Sedan snackade vi lite , han smetade in hela mitt ansikte i lipsyl (haha, dont even ask .. ), osv.
Antar att man inte har så mycket att göra den första gången man är hemma hos någon, men det var trevligt anyways!

Han drog hem vid 17:30 och jag har "precis" duschat. Det känns VERKLIGEN inte som söndag idag, snarare som lördag. Så segt att det är skola imorgon, haha!
 
HAHA, tog en mycket snygg bild på oss ;))))))
 


Lägger ut en bild från tjejkvällen igår också, dock saknas Hilda på bilden :( :
 

Tjoho

Kvällen blev räddaaaad! Om en timma hämtar Annie mig, sedan åker vi till Klara där Hilda är. Det blir inte sent, men ändå trevligt att träffa dem igen! :D

Full rulle!

BLÖHÖABALAJAHAHJAJAJ!

Idag har jag riktigt bajsigt tråkigt, USCH. Jag har verkligen I.N.G.E.N.T.I.N.G att göra! Sitter och smsar med Elias som har precis lika tråk, haha, lol.
 
Varken Annie, Hilda eller Klara har smsat och vet inte om det blir något idag. 

HAHA, BLÖHHHHH vilken tråkdag.



7 September

Heejheeej.

Steg upp vid 7 idag och åkte in till stan med pappa. Vi började med idrott och skulle springa runt vid parken typ (kommer ej ihåg vad den heter dock). Jag och Elias sprang runt,runt och runt typ hela tiden. Tycker att det är tråkigt att springa där eftersom det inte finns något mål när man springer..
Sedan hade jag 4 timmar bajshålatimma. Segt som tusan,men det gick! Sedan hade vi engelska och sist svenska.

Sedan följde jag med Elias hem, ända bort till bondelandet Töllsjö, haha. 

Där chillade vi, pratade, åt, gick promenad och chillade lite till :) 

Pappa kom och hämtade mig (för tidigt as usual) och kom hem vid 10 eller något. Haha, orkar inte tänka, är så himla trött just nu xD

BRA dag idag iallafall!:)

Imorgon ska jag kanske vara med Hilda, Annie och Klara frammåt eftermiddagen. Annars vet jag inte vad helgen har att erbjuda :)

Ha det bra, PUSS!
 
Har som vanligt inga bilder att bjussa på...

6 September

TJOBRE! 

Idag tog jag halv tio bussen in till stada och gick sedan till Cleo och klippte mig. Det blev som det brukar bli, dock bad jag henne att locka det lite (eftersom gillar inte när mitt hår är spikrakt). Men jag såg inte klok ut efteråt! haha. Satte upp håret lite och tillslut blev lite bättre som tur var! haha. Sjåpig var man här ja!

Sedan samlades vi klockan 12 i skolan och sedan gick vi till Åhaga för att lyssna på 2 föreläsningar. Det var väl bra och träffade även Annie en stund, trevligt!
När vi gick tillbaka kom Hilda springades bakom mig, så jag följde med henne till Bäckänggymnasiet för att hämta min tröja+linne som hon råkade få med sig i sommras, haha. Även trevligt där att träffa henne :)

Sedan gick jag till högskolan och mamma & Elias kom och hämtade mig, sedan åkte vi till knalleland. Jag tog kort för id-kort (eller vad det nu heter) och sedan gick vi runt i typ två timmar och kollade på skor/kläder. Hittade ett par nice skor som jag är nöjd över :D

Vid 6 åkte vi hem igen och jag har precis sett på Robinson och FEEEEEL vann! Mirre..fakeade sig igen allt.
 
Jaja.. Imorgon är det fredag och jag vet inte vad som händer. Vi pratade om bio, men ingen verkar vara på.. menmen. Vi ska dock ha konditionsträning 8 på morgonen, tjoohoo!

Bild på skorna:



 
 

5 September - 2012

Idag var jag hemma. Gick en sväng med Eddie runt skolan och vid 6 följde jag med och kollade på Elias första fotbollsträning. Han tyckte dock inte det var så roligt, vilket är tråkigt :( Men han kanske kommer in i det.

Imorgon har jag ÄNTLIGEN (som jag har skjutit upp det) en klippningstid klockan 10. Sedan vet jag varken när jag börjar eller slutar. Vi ska till Åhaga för att göra något och vi har inte fått någon bra information om det - dåligt.

Ha en najs kväll!



4 Septiembre

HejHejTjoTjoBreBre!

Idag vaknade jag vid 10 och åt sedan frukost framför "Färjan" ( åh, vad vissa gör bort sig totalt...). Sedan gick jag ut en sväng med Eddie innan jag gick till bussen halv tolv. 
Idag började vi med en timma matte, vilket gick snabbt. Sedan hade vi direkt naturkunskap. Där gick vi ut och kollade på massa träd osv, blööh vad tråkigt, haha. Sedan slutade vi lite tidigare och jag hann med tio i tre bussen hem. Skön dag!

Ikväll blir det att ut och springa med pappa i regnet (y) och sedan blir det tv,tv och tv. Älskar höstens tv <3.

Imorgon ska vi ha en almenäsdag hela dagen, då vi ska göra en massa sammarbetsövningar med både tvåor och treor. Jag ska förmodligen inte vara med, för jag pallar inte, haha. KLEN.




3 September

HEEI!

Idag började jag kvart över elva och hade franska. Gjorde lite olika grejer där, hehe. Sedan hade vi mat, svenska(som vi gick upp till biblioteket och lånade var sin bok på) och sist 2 timmar matte (y). Way to long time to have matte säger jag bara!

Sedan slutade vi fem i fem och nu är jag hemma och chillar pajj :)

Funderar på att kanske baka något lätt...mhmm...

Imorgon börjar jag 12:25, så jag tar bussen in halv tolv. Sovmorgon in my <3

Måste även klippa mig. Skulle kunna göra det imorgon, men dåå måste jag ju gå upp halv nio istället för halv elva, haha. ILANDSPROBLEM!

2 September

Tjululuu!

Idag vaknade vi vid 10 och sedan kom the rest of the family + Marie vid halv tolv. Sedan gick vi och åt på en pizzera typ. Tog kebabtallrik och var äckligt mätt efteråt. Är alltid det efter jag har ätit på restaurang xD.
Sedan åkte vi hem till deras lägenhet igen och fikade. Sedan åkte vi hemmåt igen och handlade lite på maxi innan:)

När jag kom hem tränade jag lite (med beteckning på lite). Orkade verkligen inte (även fast jag borde gjort det :().Men så är det vissa dagar!


Trevlig helg, synd bara att den tog slut så snabbt!

Tog en bild på creepparet ;)


In Halmstad, 1 september

Hejhej. Sitter just nu och bloggar i Maddes och Davids lägenhet.

Fick skjuss till resecentrum och sedan tog jag bussen till Göteborg. Sedan virrade jag runt bland alla tåg och hittade inte mitt tåg. Men som TUR VAR hittade jag den och sedan åkte jag till Halmstad där madde mötte upp mig. Sedan gick vi in till Halmstads centrum och fikade. Sedan gick vi hem till deras lägenhet och jag fick se hur det såg ut, vilket var fint! 
Sedan gick vi och handlade på Maxi och (dem) lagade god mat. Sedan har vi chillat hela kvällen, mysigt :)

Jag ska sova här inatt, sedan kommer resten av familjen + Marie imorgon vid 12. Då blir det väl att äta ute eller något :)

HA DET GOTT!!
 






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se