Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram. 24 Sept.

UHULALA.

Började somsaaaaaagt 8 idag, men 2 timmar matte. MÅSTE, måste, måste göra matte hemma, men har aldrig tagit tummen ur röven och gjort det. Och imorgon är inte pappa hemma, sen ska jag till Kicki på onsdag och vara med Elias på torsdag. Haha, kommer suga på provet (y).
Efter matten var det svenska och sen mat. Franska efter det och naturkunskap. Vi fick dock plugga vart vi ville på naturkunskapen, så vi satte oss i soffan och pratade. BRA DÄR!!
Tog tio i tre bussen hem och har sen dess sovit, tränat ( i typ en kvart....eftersom det ääär så tråkigt....) och pluggat lite. 

Imorgon är det världens onödigaste dag. Lärarna ska hjälpa treorna (eller vad det nu var). Så vi har inga lektioner. Dock ska våra coacher ha var sitt samtal med oss i typ en kvart, sen är vi "lediga". Jag har mitt samtal kvart i tolv. Men måste ta halv tio bussen in och tio i två hem, haha. SÅ ONÖDIG DAG. Meeen, vad gör man inte.. -.-'
 
När jag kommer hem sen ska jag passa Elias och hans kompis. Pappa är ju som sagt borta under natten och mamma kommer inte hem förräns 10. Kul ;p. Men än en gång, vad gör man inte ;)

Haha,nu lägger jag bara upp en jävla randombild, annars blir det så stelt och tråkigt på bloggen :)

 
Nu fick jag lust att platta håret bara för det...

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se