26 Mars 2018

Idag för exakt ett år sen var jag med Elias familj på Lanzarote! heeelt sjukt vad tiden går fort.

Dagarna flyter väl på som vanligt I guess trots att det allt går seegare och seegare nu i sluttampen. Är inne i vecka 29 (28+4) och tredje sista trimestern. Man märker att kroppen börjar förbereda sig på förlossning då jag har börjat få välidgt ont i bäckenet (foglossning). Har känt av det lite till och från de senaste veckorna men kämpat på ändå. Men inatt ilade det från höften och ner på skinkan/låret och det gjorde så jääkla ont. Då kände jag att NOPP. Nu har kroppen sagt sitt och jag ska ta det lugnare framöver! Om jag får så ont av att dammsuga, hur ont får jag inte då om jag fortsätter jobba? Har ju inte precis ett jobb man kan "avstå" tunga lyft/promenader/böja sig/in och ut ur bilen osv. Så sjukskrev mig denna veckan och ska försöka fixa ett läkarintyg när de har tid på vårdcentralen. Tanken var ju att jag ändå ska få ersättning från och med 14 April OM försäkringskassan kan snabba på någon jäääkla gång. Såå sega -.-'

Så det är så det ser ut nu. Klart det kommer bli segt att bara gå hemma. Men hellre det än att slita ut sin kropp. Nu är det ju faktiskt inte SÅ långt kvar.. hade vart värre om det var 5 månader lixom ;)
 
OPS nu ringde kycklingen i ugnen, gotta go! 
 
Hörs framöver! :)

2 Mars

Hejsan bloggen. Nu vart det ju några dagar sedan ett inlägg skrevs. Nästan ett halvår sen! OOOPSSIE! hahah
 
Vad har hänt sen senast då? jo det har väl hänt en del! Jag jobbar kvar på Attendo i Ulricehamn och trivs mycket bra måste jag säga. SÅN skillnad  från Byttorp i Borås alltså. Här är det trevliga kollegor som verkligen bryr sig, inte bara om våra brukare utan även om varandra. Och de allra flesta brukarna vi har är jättegoa. Jag trivs verkligen med att detta arbetet har oregelbundna tider. Det är inte måndag-fredag 7-16 varje vecka år in och år ut. Visst får man jobba helger men det gör inte så mycket om Elias ändå jobbar :)

Jaaa sen är det ju kanske värt att nämna att vi väntar på tillökning i familjen om 3 månader ;) haha en liten detalj bara ;) Just nu är jag i vecka 26 och allt ser fint ut. Vi var på ultraljud i vecka 18 och då vart vi redigt nervösa. Men allt såg bra och normalt ut. Så vi är hoppfulla denna gången. Vi är så lyckliga över detta och kan nog inte längta mer än vad vi gör tror jag :p. Nu är i stort sett allt fixat och inköpt. Elias "datorrum" har snart blivit ett barnrum och nu är det bara lite småpill kvar. Tycker det är skönt att det mesta är fixat för nu framöver blir jag ju varken lättare i kroppen och orken kommer snart inte finnas där.
Har även börjat trappa ner lite på arbetet då jag känner att det är lite väl tungt ibland. Handla, tunga lyft, böja sig hit och dit, ut och in i bilen osv osv. Har inte bestämt mig för när jag ska gå på ledighet ännu, men målet är att jobba iallafall lite grann ett tag till! Segt att bara vara hemma och vänta också ju.
 
Så ja! Det är så det ligger till i mitt liv just nu ;D 2017 bjöd oss på ett skitår. 2018 har inte gjort oss besvikna ännu iallafall, så det ser ljust ut *peppa peppa*. 
 
Vi kanske hörs om ett halvår igen! ;) hahah nädå ska FÖRSÖKA bli bättre på detta med att blögga.
 
Hhmm.... UNDRA vad det blir för kön tro? ;) Vi såg alla ganska tydligt att det är en liten flicka på ultraljudet! Men det kan ju hoppa ut en pojke, det vet man aldrig ;) Välkommet vilket som!
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se