Uppdatering 4 September

Hej bloggen!  Och hej hösten, I like you! 
Lägesen jag uppdaterade (as usual..). Men sen senaste inlägget har det inte hänt sådär speciellt mycket. Har bara jobbat i stort sett!  Men nu är sommarjobbet slut. Men ska fortsätta till hösten tänkte jag. Dock har jag inte fått mitt schema ännu, men börjar inse att jag måste kanske söka annat vid sidan av då jag kanske inte får tillräckligt med timmar inom hemstjänsten. Hmm.. aja vi får se helt enkelt! 
Nu har jag faktiskt tagit runt en vecka ledigt. Vet ju inte som sagt när jag jobbar nästa gång då jag har inte har något schema än, haha xD
Imorgon ska jag och Elias iväg på minisemester. Vi åker till Helsingborg, bor på hotell under två nätter. Åker över till Danmark under dagen och bara har det gött helt enkelt :) Han är också ledig en vecka nu, så vi tar lite sensommarsemester helt enkelt ;)
Haha måste även nämna att vi var i Norge för några veckor sedan! Vi tog en spontanare och hamnade i Norge (Halden). Vi gick runt och kikade och sen åkte vi hem igen! hahah ibland undrar jag vad det är för fel på oss xD Men nu har man varit i Norge iallafall ;)
Juste ja, vi har ju även köpt en ny bil! Lämnat in min lilla Clio och bytt till en Mitsubishi Lancer. 
Ja det var väl det jag hade att säga idag. Har lite bilder (dock dåålig kvalité..)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se