set the world on fire.

Heijj.

Idag är det lördag och jag vaknade upp med att undra vilken dag det var idag. Jag trodde första det var en veckodag, så blev lite smått deprimerad. Sedan kom jag på att det var helg och sa bokstavligt talat "YES", haha. Jag är så sorglig :)

Annars har jag inte gjort ett skvatt idag, men ändå har tiden gått alldeles för fort. Skrev ut lite påskbilder till mig och Elias som vi sedan färglade med vattenfärg. Mysigt och roligt att måla faktiskt :)
Gick även med Elias och hans kompis Tim till kiosken. De båda hade sparkcyklar och åkte från sida till sida av vägen och tänkte inte alls på att det kunde komma bilar. Eddie sket mitt i allt, ungarna åkte iväg och allt blev kaos, haha.

Detta var min händelserika dag. Imorgon skulle vi förmodligen åka och köpa en present till mamma, eftersom hon fyller år snart.

PUUUSSS.

En förtidig påskfeeling =)



totalt meningslöst inlägg.

Tjenarehoy!
Today is it friday, and i löööve fridays.
Var en vanlig skoldag idag, bestående av no, spanska,svenska,engelska (var dock inställt idag) och matte.
När jag kom hem tog jag tag i no-fördjupningen jag har tills på måndag. Skrev över 1 sida datorskriver på mindre än en halvtimma, bestående av endast egna tankar. JAG Är FREAAKIIING AWEEEeeeSOMME. När jag väl kände att jag hade flyt lärde jag in mig spanskaglosorna också. Once again - FREAAKKINNG aweESOMMEee.
Sedan smet Eddie till våra grannar, in i deras växter som dem hade planetrat så fint så, han görade runt där ett tag (medans grannen var ute på sin altan och såg allt, hehe, pinsamt), sedan smet han vidare till 3 andra hus och deras trädgårdar. Jag, mamma och Elias fick verkligen inte tag i honom, men tillsluuuuuut så.. :)
Näh, dags att dränka sig i chipsen nu va?
Har en hel sköön helg framför mig, love it :D:D

Me and my friend Sabina took en bild på elevensval-matten för någon vecka sedan. Tog dock bort henne då jag inte vet om jag får lägga ut bilden på henne. Men här har ni denna superdupertruper charmerande/fotomodells-bilden på mig :


if i were a boy

Hejsan!
Dansen gick väl.. inte helt smärtfritt, haha. Alla var väl lite smånervösa och när en gjorde fel gjorde typ alla fel, så mitten av låten blev lite blurrig, menmen. VG+ - MVG fick vi iallafall =)
Har även övningskört två gånger de senaste gångerna, varav en var på vägen. Det var inte så stor väg och vi mötte inga bilar, så det gick bra, haha.
Idag är jag hemma. No particular reason, men whatefuck :)
Nu ska jag leta upp ett recept till kvällsmat imorgon. Mamma har tjatat i flera dagar att vi inte har något att äta imorgon och jag börjar tröttna på tjatet, haha.

Här har du en bild som jag inte visat innan väääh. Tänker dock inte säga varför jag ser ut så, hehe. Fast madde du vet ju, och det är bara du som läser min blogg... eeeh.. *pinsam tystnad*



Just close your eyes, the sun is going down.

Hejsan.
Då var det måndag. Hade mentorstid, vi pratade lite om våran klasströja. Men som vanligt kan inte klassen komma fram till någonting. Sedan hade vi So. Svarade på lite frågor osv, tråkigt tycker jag allt :)
Sen hade vi mat och sista lektionen för dagen var svenska. Då var vi halvklass och hade nationella- muntliga. Gick inte så bra för mig ( eller man var två och två, men tycker inte det gick bra för Mig). Jag och en annan tjej fick lyssna på en text som vi sedan skulle prata om och sen redovisa. Men grejen var att vi inte ens hann prata klart genom texten innan vi skulle upp och redovis, så visste inte riktigt vad man skulle säga x). Men vi ska kanske göra en gång till ;)
Sedan slutade vi (slutade ju tidigare idag) och mamma hämtade mig. Vi åkte till knalleland och mötte upp madde. Gick in till Deichman (tror jag det heter?) och syskonen fick var sitt par skor, haha. Jag köpte ett par "converse"liknande, gråa skor. Sedan gick vi till lite andra skoaffärer, köpte glass och åkte hem.

Lite senare kanske vi ska åka till mormor och morfar. Vi får se :)

Imorgon ska vi visa upp dansen ( som vi har tränat på i några veckor). Känner att jag inte kan dansen riktigt, men ÄHHHHH.

Safe and Sound


25 marssssss

Jahopp. Då var det återigen söndag.
Igår var det jättefint väder och det ser ut som att det kommer bli det idag också! Underbart. Älskar när man bara ser blått,blått och blått på himlen :)

Igår åkte vi till Ica Maxi och handlade lite grejer, och sedan kom Marie över :)
Idag är det våffeldagen och vi ska åka till farfar en sväng tror jag, och grädda våfflor, haha. Sen tror jag vi skulle gå en liten promenad. Tror, tror och tror, är det de enda jag kan skriva eller? x)

Imorgon slutar vi tidigt i skolan,tror jag. Jag blir alltid så besviken när dem säger att vi slutar tidigare te.x NÄSTA vecka, då har man varit inställd på att man ska hem tidigt idag. HEHEHHEEH.

Hejdååååå.

skola vs. jensenbesök vs. bio

Hejsantjosan!
Idag var det vanlig skoldag, men slutade efter engelskan. Åkte in till staden för att möta upp pappa. Vi gick upp till Jensen för att prata med rektorn om skolan. Vi satte oss ner och pratade lite. Tycker att skolan liknar John Bauer lite och kan låta lite töntigt då man ska ta "mentala promenader" och "avkopplingsgrejer" på lektionerna, men det kan väl vara skönt det med? haha. Vad vet jag. Men annars tycker jag att skolan verkar bra, liten, men bra. Det blir nog att byta från John bauer och sätta Jensen som etta på omvalet som kommer snart.
Sedan åkte vi till banken för att aktivera mitt kort så nu kan jag ta ut pengar osv. Sen åkte vi hem, då klockan var ca kvart över 3. När jag kom hem åt jag lite snabbt och sedan åkte jag återigen till stan, med madde och david. Vi hämtade ut biljetterna, köpte godis och kollade på bio, hungerspelen. Filmen var bra! Vissa stunder var bättre än dem andra, men i helhet var den bra. Men böckerna är alltid bättre.
Nu är jag hemma och det luktar cigarretrök runt hela ringvägen + inne i huset, blääkh. Vet inte vad det beror på?

Nu ska jag tjecka lite sidor och sedan blir det väl att kolla på bigbrother eller något.
Puss.


Torsdag

Tjenare(nu får vi se om detta inlägg publiceras då det inte gjorde det förra gången jag skrev på ipaden)
Idag var ju som sagt det sära Pisa-testet. Det var frågor inom ämnena no, matte, svenska och so. Vissa frågor fattade man ingenting på, men det var ju anonymt så det gjorde inteså mycket att man inte kunde vissa frågor ;) Sean var det även ett häfte med frågor om sigsjäv som man skulle besvara. När vi var klara skulle vi bli bjudna på pizza, men jag och några andra åkte hem istället, så jag kom hem vid 12 idag, naaajs. Det har varit så otroligt fint väder idag också, känns verkligen att våren är här.
Imorgon blir det skola, men missar matten då jag ska åka in till stan för att möta pappa. Vi ska beska Jensen och se hur den skolan är då jag inte vet om jagvill gå på John Bauer. Sedan åker jag hem igen, käka lite och Sedan åker jag,Madde och David in till stan för att kolla på bio- hungerspelen! Boken var bra, hoppas filmen är detsamma!

bara en massa tjöt den 21 mars.

Hejhejjj.
Igår slutade jag tidigare, dvs 14:20. Mamma hämtade mig och vi åkte hem. Efter ett tag åkte vi till granngården som det heter. Vi köpte en annorlunda hundmat (eftersom doggen inte vill äta ) och sedan handlade vi lite. När jag kom hem skulle jag gå ut med hunden. Gick en liten bit och fick en dille att jag skulle gå "bettanrundan" som min familj kallar den. Så jag och Eddie tog en härlig promenad på cirka 45 min.

Idag var det vanlig skoldag. Hade spanskaprov, vilket gick helt ok. Dock var jag jäkligt hungrig så min mage kurrade i ett knäpptyst klassrum, inte helt roligt alltså, haha. Sen försöker man prassla lite i pappret eller något så inte någon ska höra...x)
Jag och my friend Sabina gick till vårdcentralen idag för att jag skulle lämna ett sprutpapper. Jag skulle dock beställa en tid innan jag lämnade pappret, vilket jag inte visste. Pratade med en kvinna som var vääääldigt pedagoisk av sig. " Och såå beställer du en tiid och tar med dig detta breev till oss", i en lugn och sansad röst, som om jag var dum i huvudet. Blir sjukt irriterad när människor pratar med en som om man är 3 år. Man vet ju att dem inte pratar så på riktigt. Det slutade med att jag härmade henne och sa " okeeej. Dåå veet jaag". Hon märkte att jag härmade henne, då hon började småskratta ( i en helt normal röst denna gång). HAHAHA, ÅH så fruktansvärt roligt att veta.
Imorgon ska jag ju ha detdär pisa-testet som jag har skrivit om innan. Det börjar halv 9 och är till klockan 12. Efter det hoppas jag att vi får en liten break x) Sen har vi engelska (om vi hinner gå på den) och sen slutar vi, eftersom vi fick reda på att vi hade inställd SOlektion imorgon (som är på 1h och 40min). Skön dag förhoppningsvis :D

Nu börjar äntligen dessa hektiska veckor med prov, inlämningar,glosor & nationella prov att lugna sig. Det har varit väldigt mycket de senaste veckorna och känner mig då helt tom idag när jag inte har någonting att göra, haha. "Jaahaaa...vad gör jag nuu dåå". Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu... mmhm?

rött och grönt

Hejsansvejsan.
Idag åkte hela familjen utom mamma (som är sjuk) till kransmossen och tog en promenad med Eddie. Vi gick ca 4 och en halv kilometer, not bad.
När jag kom hem bakade jag ännu en gång... cupcakes, haha. Vaniljcupcakes med creme cheese frosting med citronsaft, som jag färgade i grönt och rött. Själva muffinsarna blev jättegoda tycker jag, men är inte helt förtjust i frostingen.
Hade även tänkt plugga till spanskaprovet jag har på onsdag och även kanske lite matte. Har jag gjort ett piss? nepp. Som vanligt.

Jaja. Är trött nu, så ska bara chilla =)

Bilder på cupcakesen. Inte de bästa bilderna ;)



händelserika lördag.

Tjoheeij.
Åkte en sväng till maxi idag med la familja, utom la maddia ( japp, bra spanska var det här). Köpte även en långlina som jag ska koppla Eddie i när jag ska träna inkallning med honom. Sedan åkte jag till maxi iigeeeen. Denna gång med madde som köpte hårfärg som jag sedan färgade hennes hår med :)

Har även övertalat pappa till big brother 24-7. Japp, för sån tönt är jag.

Nu ska jag sova, för så rolig är jag.

Pusshej :D

fredag

Hej.
Idag var det en vanlig skoldag, bestående av NO, spanska,svenska,engelska och matte. Sedan åkte jag hem och mamma och elias kom hem. Vi åkte till knalleland och köpte hemmakvällsgodis. Sedan handlade vi mat och jag köpte en cola. Men hela fucking colan läckte ut när vi kom hem, Blev/är pissoff. Brukar inte bli arg på sådana småsaker, men jag har fett ont i magen ( har typ alltid ont i magen på fredagar känns det som) och allt blir så jobbigt när man har ont i magen xP

Nu ska jag fortsätta ha ont i magen.

the show must go on

TjenaTjenaTjoBre :D
Idag är det torsdag och jag är ingen stordiggare av torsdagar precis, men man måste kämpa sig igenom dem ändå. Vi började med idrott på morgonen. Vi gjorde klart våran dans, känns fortfarande inte 100% vad vi ska göra, men jaja. Sen hade jag syslöjd på elevensval, tråkigt, hehe. Sen var det mat, musik, engelska och sist So-prov. Skriv i lite över 1 timma, men ska nog fortsätta lite på måndag igen :)
Såg även idag att jag ( och några andra i skolan) har blivit "utvald" av staten eller något att göra ett pisa-test nästa torsdag. Testet börjar 8:30 och slutar klockan 12. Men vi ska ha våran dansuppvisning klockan 8:30 och jag vill helst inte missa det. Så vi får se hur det blir med deeet .. ;)

Har även gått en promme ikväll med madde och Eddie.

Nu ska jag snart sova faktiskt. Fredag imorgon och det är så skönt så :D

14 Mars

Heeejheeej.

Angående förra inlägget- Jag hade skitbrottom när jag skulle åka hem, eftersom bussen gick, så i all stress glömde jag att ta med NO- mappen. Men som tur var åkte jag och mamma till dalsjöfors igen och jag sprang in i skolan och hämtade den :)

Idag var det somsagt nationella i NO hela dagen. Började med prov i två timmar, gick ganska bra. Sedan var det labb som gällde, gick väl ganska bra det också :)

Vi slutade tidigare, tog bussen och gick från djupadal (som jag gjorde igår också, hatar den jäkla vägen, haha). När jag var vid skolan hör jag " Isa! Isa kan du hämta mig?". Det var Elias som hade sett mig. Så jag hämtade honom på vägen. Sedan gick vi hem och åt lite. Sen tog vi med oss Eddie och gick upp till kiosken och köpte oss varsin Daim-glass. Den ska jag avnjuta efter maten =).

Sedan gick jag ut lite med Eddie och hade tänkt träna honom lite. Men han var inte så engagerad idag ;)

Imorgon har vi SO-prov, så ska plugga lite på det snart. Efter Bigbrother ;)

IG here i come

Jag är en stupid ass. Jag har nationella i no imorgon och jag har glömt ALLA papper i skolan, så jäävla smart...

Söndag.

Varning för tråkigt inlägg.

Tjenareee.
Idag är det (eller var iallafall) bra väder. Så jag, mamma,madde, elias och eddie drog till kransmossen och gick en promenad. Det var skönt att röra lite på sig.
Imorgon är jag,mamma och elias lediga vilket är undeeeerbart :D

Nada more to skriva.

Kramar.

cupcakes.

Heeeej. Då var det åter igen sköna lördag!
Följde med mamma och pappa en sväng till knalleland idag. De letade efter studsmattaskydd, men hittade ingen. Sen åkte vi och handlar, eftersom jag skulle baka. Vi åkte till Willys där jag aldrig varit innan och jag hittade kryptoniter- nu i större påse! haha. Blev överlycklig eftersom de små påsarna tar slut typ efter en dag, så mycket älskar jag dem xD

När jag kom hem bakade jag. Gissa vad jag bakade? joo... CUPCAAAKES. Vilken överraskning ;) Gjorde chokladmuffins med vaniljfrosting med la även i lite röd karamellfärg. De blev fina och ganska goda. Jag skulle inte lagt i chokladbitar i muffinsarna. Det blev inte så gott med det, eftersom våran blockchoklad är så äcklig xD
Sedan har jag pluggat lite. Har delat upp sammanfattningen ( som är på 21 sidor ) lite. Ska läsa 10 sidor typ imorgon och de resterande 11 sidor på måndag och tisdag. Man måste dela upp så många sidor. Det går inte att råplugga alla sidor samtidigt.

Ikväll blir det god mat och mys framför finalen i melodifestivalen med gottish.

PUSSSAARRR.

Bild på en av cupcakesen jag gjorde idag :


the lions roar

Tjena.
Morgonen idag var kaaoos. Började med att jag blev väckt en halvtimma förtidigt, gick ut med hunden. Kom in och gjorde rostade mackor, men tappade en macka på tröjan så den blev helt nerkletad med smör och marmelad. Sen tog jag på mig fula skor och gick en till promme med doggen. Fick skjuss upp till kiosken och inser att jag glömt att byta skor. Ringer pappa, han hämtar mig, springer in och byter skor och sen till kiosken igen. Hahaa... okej. Kanske inte såå mycket kaos, men ändå :p

Började med No. Vi har Nationella i no på onsdag. Vi ska göra en laboration enskilt och sedan ska vi skriva provet. Det kommer frågor om allt vi har gått igenom från 7:an till 9:an. Bara sammfattningen är på 21 sidor, kuuuuul!!
Sedan hade vi spanska och jag blev riktigt jäkla pissoff på några. Vi skulle översätta en text jag fick göra aaaaalllt själv, för det får jag alltid göra. Sedan kom Sergio och skulle hjälpa oss, och även ställde lite frågor osv. Meen neeej, jag var tvungen att svara på allt och vissa saker kunde jag inte ens, medans de andra bara satt och kollade ner i golvet, helt tysta. Jag sa till dem att dem får fanimej hjälpa till, men neeeeeeej. Och när han gick började dem prata igen. Sånt gör mig riktigt förbannad. Stort fett misstag att välja spanska som b-språk.
HAHA, så jävla skönt med lösen på blogg, mohahahaha.
Sedan hade vi svenska och jag började rättskriva på mina 7 a4-sidor, men kom inte alls långt, men skrev klart det när jag kom hem sen.

Sen hade vi Engelska och vi skulle skriva lite blahablaha. Tillslut var det Matte och övade inför nationella.
Shlut för idag, tack för idag och nu är det långheeeelg. Ledig på måndag ♥

Skön låt:


Tisdagen den 6 mars.

HEEEJ.
Igår var jag med Annie efter skolan. Vi gjorde pannkakor, vars 5 st blev mos typ, haha. Sen hittade vi på lite nya danssteg till dansprojektet vi har i skolan. Sen fikade vi lite osv ;)
Idag var det vanlig skoldag. Vi hade bad på idrotten och det var jobbigt. Vi skulle simma med simfötter. Dock fick jag förstora så jag fick typ kramp under foten, haha. Men det var inte så farligt. Vi slutade tidigt och mamma kom och hämtade mig (älska när man har skjuss alltså, haha). Och nu har jag suttit och skrivit på svenskaarbetet vi ska vara klara med på typ fredag eller måndag. Skrev 7 a4-sidor, för hand. Nu äre bara att rättskriva, haha. KUUL.
Tänkte ta en liten paus nu, och sen ta å läsa lite på musikprovet som vi har på torsdag.
Imorgon missar vi 2 lektioner då klassen ska åka in till någon företags-mässa eller något, vet inte riktigt vad det där x). Efteråt ska jag, Klara, Hilda och Annie käka Burger King. Sen vet jag inte vad vi gör riktigt. Haha. Jahopp.

PUSSSSSS.

kärleken är den första atombomben

Ett miiraaaáakeeel. Kärleken Kärleken Kärleken. Haha, Ranelid alltså.

Hej. Vad konstigt, jag skrev ett inlägg igår på ipaden, men den verkar inte ha publicerats?
Men iallafall. Igår drog jag och mamma en sväng till Lager 157. Men eftersom vi inte hittade så mycket + att det var 5-6 meters kö, sket vi i det och åkte hem. Haha, oooonööödigt.
Sedan gav jag mig in på uppgiften att baka chokladbisqvier igen (gjorde det för några månader sedan och de blev otroligt fail). De blev bättre denhär gången, men fortfarande inte bra. Hmhm.. Ja, ska nog inte baka sådana igen, haha.
Idag har jag, pappa,madde, elias och eddie varit hos farfar. Vi fikade och gick en promenad.

Ska ta det lungt resten av dagen, har jag ont i huvudet,täppt i näsan och känner mig hängig :(

I bilen idag påväg till farfar.

Ska nu kolla på några avsnitt av Hundcoachen, det är intressant, men tycker att coachen är lite väl hårdhänt mot hundarna.


PUSSSAAAR.


Nalle puh

Nalle puh är väl bara för mysig :)


solig fredag

Idag invigde jag skinnjackan för iår, så underbart att äntligen kunna ha på sig skinnjacka och converse, utan att frya. Jag blev varm tillochmed.
Idag var det no-prov, det gick bra. Lite grejer jag ångra att jag skrev och inte skrev, men så kan det gå. Hoppas på det bästa. Sedan var det spanska och för en gång skull skulle vi inte bilda meningar, haha, utan vi kollade på film istället. Sen var det svenska utan lärare, men jag och några stycken fortsatte ändå på våran uppgift som vi fått. Sen var det mat.
Efter maten var det engelska. Vi skulle berätta om någonting vi upplevt, hört,sett eller läst. Själv berättade jag om Eddie, haha. Och sedan var det dags för matteprov. Och som vanligt hade jag rätt att detta provet skulle gå åt helvete, för det gjorde det verkligen. Ska visserligen fortsätta på tisdag, men det var ballesvårt, så lär ju faila stort. Fick väldigt stressigt upp till bussen sedan, men hann med den med nöd och näppe, haha. Var på tjurigt humör när jag kom hem, pgr av matten. Men nu har jag släppt det. Det är så med mig, man måste låta mig vara tjurig ett tag om jag är tjurig. Jag kommer över det så småningom.
Nu är det helg vilket är uuuuundeeerbart <3. Fast man hinner inte ens blinka innan det är söndag igen :(

Har inte tagit några nya bilder på jättelänge. Vilket leder till att det blir bara en massa gamla bilder just nu på bloggen. Men texten är den viktigaste tycker jag allt :)


TORSDAG

Hej Torsdag!
Då var det några dagar sedan jag skrivit, men kan säga att jag har haft fullt upp med annat. Egentligen har jag inte gjort något speciellt, men timmarna efter skolan har gått åt till att plugga, hunden osv.
Vi har startat ett nytt projekt på idrotten, dansprojekt. Vi är i grupper som ska komma på varsin dans som vi sedan ska visa upp för varandra. Så just nu övar vi på detta, ganska roligt faktiskt. Wait.. WHAAAT ? sa jag precis att det var roligt på idrotten? :O
Jag och annie redovisade även en grej idag på So:n. Man fick välja mellan att skriva en låtanalys eller hitta på en egen idé som man sedan skulle redovisa för tre so-lärare, och vi valde det sistnämna ;) Vi var nervösa då vi var den sista gruppen, så vi var tvugna att vänta i typ en timma för våran tur, haha. Men det gick superbra (y).
Jahopp. Händer mer ? Har no-prov och Matteprov(B-Del) imorgon, och matten fattar jag ingenting på. Känner det låångt inne att den här B-delen kommer gå åt skogen.....
Nu ska jag äta, sen sätta mig med pappa och göra matte.

PÖSSSSSAAR.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se