bara en massa tjöt den 21 mars.

Hejhejjj.
Igår slutade jag tidigare, dvs 14:20. Mamma hämtade mig och vi åkte hem. Efter ett tag åkte vi till granngården som det heter. Vi köpte en annorlunda hundmat (eftersom doggen inte vill äta ) och sedan handlade vi lite. När jag kom hem skulle jag gå ut med hunden. Gick en liten bit och fick en dille att jag skulle gå "bettanrundan" som min familj kallar den. Så jag och Eddie tog en härlig promenad på cirka 45 min.

Idag var det vanlig skoldag. Hade spanskaprov, vilket gick helt ok. Dock var jag jäkligt hungrig så min mage kurrade i ett knäpptyst klassrum, inte helt roligt alltså, haha. Sen försöker man prassla lite i pappret eller något så inte någon ska höra...x)
Jag och my friend Sabina gick till vårdcentralen idag för att jag skulle lämna ett sprutpapper. Jag skulle dock beställa en tid innan jag lämnade pappret, vilket jag inte visste. Pratade med en kvinna som var vääääldigt pedagoisk av sig. " Och såå beställer du en tiid och tar med dig detta breev till oss", i en lugn och sansad röst, som om jag var dum i huvudet. Blir sjukt irriterad när människor pratar med en som om man är 3 år. Man vet ju att dem inte pratar så på riktigt. Det slutade med att jag härmade henne och sa " okeeej. Dåå veet jaag". Hon märkte att jag härmade henne, då hon började småskratta ( i en helt normal röst denna gång). HAHAHA, ÅH så fruktansvärt roligt att veta.
Imorgon ska jag ju ha detdär pisa-testet som jag har skrivit om innan. Det börjar halv 9 och är till klockan 12. Efter det hoppas jag att vi får en liten break x) Sen har vi engelska (om vi hinner gå på den) och sen slutar vi, eftersom vi fick reda på att vi hade inställd SOlektion imorgon (som är på 1h och 40min). Skön dag förhoppningsvis :D

Nu börjar äntligen dessa hektiska veckor med prov, inlämningar,glosor & nationella prov att lugna sig. Det har varit väldigt mycket de senaste veckorna och känner mig då helt tom idag när jag inte har någonting att göra, haha. "Jaahaaa...vad gör jag nuu dåå". Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu... mmhm?

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se