När verkligheten slår in

Jag har många tankar och känslor inom mig just nu. Jag tänker på framtiden. Jag tänker på nuet och känner mig allmänt nedstämd och ledsen.
Jag har under en längre tid varit lite orolig över hur det kommer gå i höst när jag inte har något jobb eller framtidsplaner för skola. Men sommaren har hållt mig sysselsatt och jag har inte tänkt så mycket mer på det. Men jag antar att verkligheten knackade på dörren igår när jag lämnade av Elias vid GMUn. Herrejösses vad jag kommer sakna denna människan. Tre år av att ständigt träffa varandra. Vi träffades i skolan, efter skolan och på helgerna. Många, många och åter många dagar gick vi inte till skolan och istället bara spenderade tid med varandra. En helt underbar tid nu när man kollar tillbaka. Visst, skolan var skit men jösses vad vi kom nära varandra tack vare den! Vi känner verkligen varandra in&utantill och det finns så många galna saker vi har gjort som jag aldrig kommer kunna berätta för någon, haha! Jag tror det är få par som har haft den turen att spendera så mycket tid med sin partner som vi har gjort. 
Nu låter det som att Elias är borta från mitt liv, vilket inte stämmer. Men att från träffas varje dag och i stort sett varje helg blir det en enorm omväxling att bara träffa varandra några få helger på tre månader. Jag avskyr förändringar. Jag hatar förändringar där jag inte har någon kontroll. Jag saknar honom redan och det gör ont att veta att vi kommer träffas väldigt lite dessa tre månader (kanske ännu längre än så).
I skrivande stund kan jag ärligt säga att Elias är det bästa som hänt mig. Jag vet inte vart jag skulle befinna mig just nu om jag inte blivit tillsammans med honom. Jag är inte hel utan honom. MEN jag är en egen individ också, jag måste fundera ut vad jag vill plugga, börja tjäna egna pengar och känna att jag gör något åt mig själv.
Men i skrivande stund har jag inget jobb och jag är inte helt säker vad jag vill plugga till. Jag söker in till en massa jobb men inget har nappat och förskollärare är någonting jag är intresserad av. Men vad händer om jag inte kommer in på förskollinjen (vilket jag most likely inte kommer göra då jag inte kom in nu på hösten i Halmstad)? Vad ska jag göra då? Vad kommer hända med mig och Elias efter GMUn? kommer det bli som våra planer? ÅH har så många tankar inom mig just nu.
Jag hatar att gå runt här hemma och inte göra någonting. Jag vill också börja mitt liv nu.

Jag vet att allt löser sig inom sin framtid. Men just nu känns allt så ovisst och jag hatar den känslan.
 
Ta hand om varandra ♥
 
 
 
 
 

18 Augusti Uppdatering

Oh shiiiet, har jag inte skrivit sedan Turkiet?? ojdå dags att skriva om resan då!
 
Det var ju som sagt ett tag sedan, så kommer inte ihåg allt i detalj men ska beskriva så gott jag kan. 
Mamma och pappa skjutsade in mig och Elias till Landvetter lördagen den 27 Juni. Vi begav oss av mot gaten och sedan bar det mot Turkiet. Vi landade mitt i natten och sedan var det dags för 3 timmar bussresa typ.. vi visste inte hur lång bussresan skulle vara så vi var ganska otåliga när vi tillslut hoppade av sista hållplatsen vid vårat hotell. Runt 2 på natten checkade vi in och fick vårat rum. Vi möttes av äckliga, fläckiga filtar till täcken. Fanns inte en chans att jag sov med ett täcke som hade typ mensfläckar på sig så vi gick ner och klagade i receptionen x) Vi fick nya lakan och allt blev frid och fröjd ;) Hotellrummet hade väldigt smala väggar så man hörde typ allt men bortsett från det var det helt ok :)
Första dagen drog vi ut i värmen för lite upptäcksfärd runt om i staden. Märkte ganska fort att vi inte gillade Alanya. Alldeles för mycket trafik och uppskattar inte turkarnas sätt att vara (iallafall inte dem vi träffade). Alla tjötar och ropar efter en, orespektfulla, retar osv osv. Inte min typ av människor om jag säger så x)
Resten av dagarna solade, badade och upptäckte vi saker :) Gick även runt i shopping"centret" och åkte till havet. Det var lång distans till havet så man var tvungen att ta taxi dit. Nej, Alanya är verkligen inte någonting för mig (lite konstigt då jag har hört att massa älskar alanya x) ). Men trots att staden inte var något att ha hade vi fortfarande det bra, mysigt och härligt ^^ Vi njöt av ledigheten och varandra, så som det ska vara :) Veckan gick fort och innan vi visste ordet av var vi i Sverige igen.

Lite bilder från Turkiet (klicka för större bild):
    


Några veckor efter vi kom hem från Turkiet åkte jag, mamma, pappa och lillelias till Stockholm under 3 dagar (tror jag det var?). Vi gick på museum, Gröna Lund osv osv. Orkar inte skriva alla detaljer, men det var iallafall en riktigt mysig resa och här kommer några bilder från den ;):
 
    
 
Idag är det den 18 Augusti. I fredags ( 14 Augusti) åkte jag och storElias till Halmstad. Vi bodde i Maddes lägenhet under helgen och hade mys. Åkte till Tylösand, gick promenader osv. I måndags (17 Augusti, då vi även varit tillsammans 2 år och 11 månader) lämnade jag av honom på Lv6 där hans GMU började. Det var ett riiiktigt tungt hejdå.. sen drog jag hem och deppa hela dagen typ. Jobbigaste dagen på länge.
 
 
Nu sitter jag här.. skolan är slut, pojkvännen är iväg på äventyr och arbetslös (y)
 
Det var i stort sett allt som hänt det senaste! Liten uppdatering sådär :p
 
Take care ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se