18 Augusti Uppdatering

Oh shiiiet, har jag inte skrivit sedan Turkiet?? ojdå dags att skriva om resan då!
 
Det var ju som sagt ett tag sedan, så kommer inte ihåg allt i detalj men ska beskriva så gott jag kan. 
Mamma och pappa skjutsade in mig och Elias till Landvetter lördagen den 27 Juni. Vi begav oss av mot gaten och sedan bar det mot Turkiet. Vi landade mitt i natten och sedan var det dags för 3 timmar bussresa typ.. vi visste inte hur lång bussresan skulle vara så vi var ganska otåliga när vi tillslut hoppade av sista hållplatsen vid vårat hotell. Runt 2 på natten checkade vi in och fick vårat rum. Vi möttes av äckliga, fläckiga filtar till täcken. Fanns inte en chans att jag sov med ett täcke som hade typ mensfläckar på sig så vi gick ner och klagade i receptionen x) Vi fick nya lakan och allt blev frid och fröjd ;) Hotellrummet hade väldigt smala väggar så man hörde typ allt men bortsett från det var det helt ok :)
Första dagen drog vi ut i värmen för lite upptäcksfärd runt om i staden. Märkte ganska fort att vi inte gillade Alanya. Alldeles för mycket trafik och uppskattar inte turkarnas sätt att vara (iallafall inte dem vi träffade). Alla tjötar och ropar efter en, orespektfulla, retar osv osv. Inte min typ av människor om jag säger så x)
Resten av dagarna solade, badade och upptäckte vi saker :) Gick även runt i shopping"centret" och åkte till havet. Det var lång distans till havet så man var tvungen att ta taxi dit. Nej, Alanya är verkligen inte någonting för mig (lite konstigt då jag har hört att massa älskar alanya x) ). Men trots att staden inte var något att ha hade vi fortfarande det bra, mysigt och härligt ^^ Vi njöt av ledigheten och varandra, så som det ska vara :) Veckan gick fort och innan vi visste ordet av var vi i Sverige igen.

Lite bilder från Turkiet (klicka för större bild):
    


Några veckor efter vi kom hem från Turkiet åkte jag, mamma, pappa och lillelias till Stockholm under 3 dagar (tror jag det var?). Vi gick på museum, Gröna Lund osv osv. Orkar inte skriva alla detaljer, men det var iallafall en riktigt mysig resa och här kommer några bilder från den ;):
 
    
 
Idag är det den 18 Augusti. I fredags ( 14 Augusti) åkte jag och storElias till Halmstad. Vi bodde i Maddes lägenhet under helgen och hade mys. Åkte till Tylösand, gick promenader osv. I måndags (17 Augusti, då vi även varit tillsammans 2 år och 11 månader) lämnade jag av honom på Lv6 där hans GMU började. Det var ett riiiktigt tungt hejdå.. sen drog jag hem och deppa hela dagen typ. Jobbigaste dagen på länge.
 
 
Nu sitter jag här.. skolan är slut, pojkvännen är iväg på äventyr och arbetslös (y)
 
Det var i stort sett allt som hänt det senaste! Liten uppdatering sådär :p
 
Take care ♥

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se