19 September

Hallå!
Passar på att bloggar lite i pausen till idol :) Många bra i år tycker jag!
Veckan är i full gång och har redan hunnit jobba måndag och idag tisdag. Känns dock som att det är måndag idag? :P Jaa... vet inte varför jag bloggar egentligen eftersom jag har nada att skriva xD hahaha. 
Det är ju inte så mycket mer som händer i livet just nu mer än jobb. Tiden hemma på kvällarna och när man är ledig blir så mycket mer värdefull när man jobbar. Man njuter lite extra mycket av att vara ledig :)
 
Nu är jag ledig imorgon. Sen blir det jobb tors, fre, lör, sön och måndag :) Lite skönare vecka nästa vecka, behövs efter denna hektiska veckan, haha!
 
Nu blir det nog inte så mycket bloggande för min del på ett tag. Kikar väl in om det händer något speciellt :)
 
Ha det gott ♥

16 September

Hej 16 September och lördag!
Har jobbat hela veckan måndag-fredag. Min första vecka jag gick själv och allt har gått jättebra. Känns att det gick liite smidigare de första dagarna jag gick själv eftersom jag redan har erfarenhet från Byttorps Hemtjänst så jag vet vad det handlar om osv :) Dock kan det vara otroooooligt stressigt. I torsdags hade alla så stressigt på eftermiddagen att vi höll på att gå i taket! Ingen hann med något och kändes som man skulle vara på 1000 ställen samtidigt. Det är så SYND att detta yrket ska vara så stressigt, annars är det ett roligt och varierande arbete. Men stressen tar kål på en alltså. Det är tur att inte varje dag är jättestressig (det är ju ett hektiskt tempo varje dag i och försig), för då hade man inte orkat länge :P. Kan även vara tungt för kroppen. Många tunga lyft och förflyttningar, känns i ryggen ibland alltså! Men jag kämpar på. Nästa vecka är jag bara ledig på onsdag, så jobbar måndag,tisdag,torsdag,fredag,lördag och söndag, PJUH säger jag! Men men kämpar på :)
 
Idag har vi tagit in alla utemöbler, grillen och hängmattan. Även klippt gräset för antaligen sista gången iår. Är inte alls redo på att snön är påväg :( Får njuta av den fina hösten innan kylan kommer.
 
Har väl inget mer specielt att skriva. Nu blir det att ta det lugnt ikväll och imorgon innan man kör igång igen!
 
Take Care  ♥

7 September

Hej bloggelito!
7 September idag och hösten är här! Älskar hösten, det är nog ändå min favoritårstid på året. MYSIGASTE årstien iallafall!
Iallafall.. Förra veckan var jag och pratade lite med chefen på Attendo i Ulricehamn. Kändes bra så fick mina arbetskläder ( så skönt att slippa använda sina egna privata kläder!) och i måndags, tisdags och igår gick jag på bredvidgång för att lära känna systemet, reglerna, rutinerna samt vart några av brukarna bor. Det kändes superbra. Fick SÅ bra genomgång på Attendo jämför med i Borås. I Borås lärde jag mig inte så mycket på bredvidgången utan fick lära mig det mesta för mig själv. Här på Attendo har jag fått en grundlig genomgång. Självklart kan jag inte allt än, men det är ju sånt man lär  sig med tiden! Idag fixade jag även en medicindelegering. Så nu är det bara att börja jobba! känns bra. Ska arbeta och om jag trivs funderar jag på att söka in till Undersköterskatubildningen här i Ulricehamn. Jag trivs ju inom detta yrket. Det är ett varierande, självständigt (fast samtidigt socialt) yrke,ingen dag är den andra lik.  Man får känslan av  att hjälpa människor och man känner att man behövs. Då är det ju bra att blir undersköterska. Det behvös alltid överallt.

Ja det är väl allt som jag har att skriva idag! haha annars flyter allt på! 

Ta hand om dig, så hörs vi någon annan dag ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se