12 Juli

Hejsan bloggen och hej Juli. 12 Juli närmare bestämt! hej och hå vad tiden går FORT. Tycker vi ganska sakta ner det lite grann!
 
Hur är livet då? jorå det är fint. Solen skiner som de flesta dagar och alla jag känner är friska och mår bra. Mamma och föräldralivet går också bra. Lillan har ändrats mycket på en månad. Hon har blivit mycker mer vaken och kräver mer och mer mat. Vi hade några kvällar som hon bara skrek och skrek och skrek. Ingenting fungerade för att lugna henne och förstod ganska snabbt att hon inte blev tillräckligt mätt av att amma bara. Rådgjorde med en läkaren på läkarbesöket vi var på igår och han rekommenderade att vi skulle ge ersättning mellan några gånger mellan amningarna. Nu går det bättre, framförallt på kvällarna. Hon kommer i ro och kan somna lättare. Men vi har definitivt fått en ny liten boss i familjen, haha ;) hennes behov före allt, med all rätt! Hon är ju det bästa som finns.

MEN det är ingen dans på rosor att få barn. Vissa stunder kan vara riktigt tuffa faktiskt. Speciellt där i början när  alla ville vara med och ha en åsikt om allt. Våra föräldrar (och släkter)  ville  gärna vara med och säga sina åsikter om hur vi skulle sköta henne. Vi förstår att dom bara vill VÄL men det blev ändå ganska frustrerande när vi själva kände att vi klarade det på egen hand med hjälp av utbildade barnmorskor :p. Men men, det är så det är antar jag när man får barn ;) Det har lugnat ner sig nu iallafall. 
 
Elise är idag en månad och en dag. Hon börjar bli mer och mer medveten. Man måste oftast hjälpa henne att somna, vaknar mycket lättare och kräver som sagt mer mat. Snart dröjer det inte länge innan hon springer runt här hemma. Ser så mycket fram emot alla hennes stadier i utvecklingen. Ska försöka njuta så mycket som möjligt för så här liten kommer hon aldrig bli igen. 3080 gram vägde hon igår, så hon går stadigt uppåt :)
 
Hon är som sagt en månad idag och hon har redan varit i målsryd, töllsjö, och sovit över hos hennes farmor och farfar i Skärhamn och sovit över hos hennes mormor och morfar i Strömstad. HAHA, tokiga föräldrar som far överallt ;) Men man kan inte bara sitta hemma heller, då blir man toookig i huvvä!
 
Nu har Elias börjat jobba igen men har semester igen redan om 2 veckor, får se om vi hittar på något sköj då!
 
Lite bilder från dessa veckor. Mest bilder på Elise, men måste ta som sagt ta tillvara på när hon är såhär liten, så att hon också har bilder när hon blir äldre! Ingen speciell ordning på bilderna.
 
 
Elise favoritställe just nu, på pappa Elias bröst. Och en katt som är avundsjuk...?
 
 
 
Bilder från när vi var uppe i Skärhamn och hälsade på Hallarna över natten. Varje år hyr de denna stuga /med inbyggd kyrka xD Så vi fick sova i kyrkan. Det var Kallt och vi hade glömt sängkläder xD 
På dagen vi kom dit åkte vi på en traditionell loppisrunda som vi brukar göra varje år. Sedan fick jag och Elias lite egentid på kvällen. Så vi gick på en liten promenad i solnedgången. Åkte hem ganska tidigt dagen därpå.

Farmor Pernilla, Wilma på golvet och Wilmas kompis (och Elise någonstans i folkvimlet):
 
 
 
En bild från när vi besiktade bilen, jätteroligt ;) Speciellt när vi måste laga den för cirka 12 papp ;')
 


 
Bilder från Midsommar. Vi besökte Målsryd där även mormor, morfar och Marie var. Vi åt god mat och lekte lite lekar.
 
 
 
 
 
 
 
 

För några veckor sen fick Elise träffa sin moster för första gången ♥
 
Lite bilder från när vi besökte mamma, pappa och Elias i skärhamn. De hyrde en stuga för en vecka.
Där tog vi det bara lugnt, gick lite promenader och åt på restaurang på kvällen
 
 
 
Första besöket för farmor, farfar och faster att träffa Elise
 
 
NÄ, nu orkar jag faktiskt inte lägga ut mer, internetet blev så segt helt plötsligt
 
Ha de gott 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se