29 April

Haha alltså shit vad jag är dålig på att blogga :p Jag glömmer helt enkelt bort bloggen ibland ^^
 
Vad har hänt dem senaste dagarna? eehmm.. Skola har hänt, hehe. Har bland annat haft svenska i nationella som förhoppningsvis gick bra. I helgen har jag varit med Elias hemma hos mig och tja.. idag är det måndag iggeeen :p. 
Idag hade vi bara matte eftersom våran svenska och historialärare (som är samma person) var sjuk. På matten hade vi matteprov och det gick så dåligt att jag inte vet vad.. blir så tjurig på mig själv eftersom jag vet att jag egentligen kan skiten... -.- Det är bara att tagga omprov! :D
Efter skolan åkte familjen och åt utemat, alleterrassen :)
 
Imorgon är det tisdag och skola igen. Efter skolan följer jag antagligen med Elias hem eller gör något annat ^^ Lediga på onsdag ju.. götöötötötött!

24 april

Du e la gooo, ursäkta mig som frågar, men när rymde du från zoooo? 
 
Onsdag idag jao! Har inte koll på dagarna denna veckan, igår gick jag runt och trodde det var onsdag hela dagen typ :p.  Men idag gick jag upp vid 7 och skulle egentligen åka in till skolan vid halv åtta. Men eftersom vi hade någon "lära känna varandra"- förmiddag så sket jag i det och åkte in till skolan vid 11 istället. Mötte upp Elias och åt med honom. Sedan hade vi religion där vi blev klara med våran inlämning som ska in på fredag :)
 
Imorgon börjar vi vid 8 och hade nationella i svenska (uppsats), efter det har vi historia och sen slutar vi :))
 
Du får ha det bra bra bra, tänkte ta å kolla lite på magnus betner nu. Han är jäkligt grym :D

Lägger in en sommarbild eftersom : 1) Jag längtar efter sol och värme 2) jag vill fylla ut bloggen med lite bilder ;p

23 April

Heeeej.
Idag började vi med svenska nationella, gick väl helt ok. Sedan efter det hade vi spanska muntliga. Jag fick göra själv eftersom hon jag skulle göra med inte var där. Det gick väl inte bra, men gjorde mitt bästa iallafall :)
Ja.. Jag skrev resten av lektionerna i förra inlägget :)
Kom hem tio över fem och tränade sedan, för en gångs skull :) Dock sitter jag här och har precis käkat upp twix.... 
 
Imorgon ska vi ha ngn jäkla utedag med indelade grupper från ettan och tvåan till klockan 12. Vet inte vad vi ska göra, leka lekar antagligen........
Efter det har vi lektion sen hoppas jag på att sluta, haha :p

22 april och lite klagande, (men bara lite) :) :)

Heeejsaaan, hääär sitter jag i min ensamheeet.
Idag var det schoool. Men vi började inte förräns halv ett så jag och Elias åkte hem till mig och tog halv tolv in till stan igen. Är t-r-ö-t-t på Borås just nu alltså, haha. Bara några år kvar då! ;p. 
Halv ett hade vi historia där vi kollade på dokumentärer om andra världskriget, sedan svenska där vi pratade om nationella. Efter det var det matte och slutade vid halv fem. Tog sedan tio i fembussen hem och har sedan dess inte gjort så mycket :p.
 
Ska snart gå och lägga mig. En lång dag imorgon tyvärr. Vi börjar klockan 8 med svenska nationella (läsförståelse) till 10. Sen direkt efter det har vi muntliga i spanska och jag kommer faila så hårt att marken går sönder.... bokstavligt talat. Förstår inte varför jag måste göra nationella i spanskan när jag ändå förmodligen ska gå om kursen till hösten? ååh, orkar inte muntliga -.-. 
Efter det har vi direkt matte i typ en och en halvtimma. Sen lunch, psykologi och engelska = lååång daaag -.-
 
Ha det så superduper bra. AND remember to take care! ♥

21 Augusti

Heeeyohooy.
I fredags var det skola, där vi hade psykologi(prov), engelska och coachtid. Följde med Elias hem efter det. Vi var ute och sköt luftgevär, kollade film och lade oss ;p. Igår (lördags) var vi ute i skogen i någon timma och sedan hade dem släktkalas. Idag har vi inte gjort så mycket, blev hämtad vid halv fem :)
Nu sitter jag här och är jättetrött -.-. Blir nog att lägga sig tidigt idag :p.
 
Ha det bäst ♥

18 April

Då vart det torsdag och snart helg igen, det går så fooort :o.
Idag var det som sagt friluftsdag och jag kände inte riktigt för att gå eftersom regnet öste ner utanför :p. Så jag stanna hemma idag och när Elias(bror) hade slutat åkte vi till mormor. Det var menat att jag skulle övningsköra dit. Men skylten åkte av efter en stund så mamma fick ta över. Fan att dem ska göra så dåliga skyltar -.- Nu har pappa dock köpt en ny så får hoppas att den är bättre :p
Imorgon är det fredag och school igen. Har psykologi(prov), engelska och coachtid tror jag. Sedan slutar vi. Följer probably med Elias hem och stannar där över helgen.
 
Puss och kramar. Take care ♥

17 April

Hejsantjosanidosantrosan!
Idao äro deo onsdag och började dagen med en två-timmars religionslektion. Efter det kollade vi på en liten teater som tvåorna och treorna hade gjort. Efter det var det mat, spanska (hörförståelse i nationella, och man kan ju bara gissa hur det gick? xD haha). Efter deeeet var det idrott där vi sprang runt i en park typ :p.
Efter det gick jag på mattefördjupning och pappa hämtade mig runt halv sex. Vi köpte pizza (<3) och drog hem. 
Har nu sovit i en timma och pluggat lite lite lite (med betoning på lite) psykologi. Har sån konstig huvudvärk nu för tiden. Den kommer helt plötsligt, men försvinner jättesnabbt igen och så fortsätter det hela dagen. Är även yr och trött ofta... :/.
Imorgon är det friluftsdag men får väl se om jag går på den ((:
 
Puss och kram i banan.
Mvh // en framgångsrik poet.

14 April

Då vare söndag och tjohej vilken seg helg det har varit. Har inte gjort någonting i stort sett :p
Idag har jag inte heller gjort något, men humöret är lite bättre idag, haha xD.
Ska nog dra och övningsköra lite snart :).
Imorgon är det skola igen och ska ha matte, redovisning i svenska (NP) och historia. Slutar halv ett sedan :)
PUSS

13 april

Hej.
Vaknade halv tio idag och halv elva fick jag skjuts in till stan. Klippte mig klockan 11 och tog sedan bussen hem kvart över tolv. Har nu ingenting att göra på hela dagen + har sämsta humöret. Min stubin är → - ← så kort idag....
Ha det bra eller whatever, orkar inte ens...

12 April

Tjolahopptjolahej!
Idag är det freeedaaag och vi började halv elva med coachtid. Fick lite information där och efter det hade vi uppsats (nationella) i spanska. Gick ju inte det bästa det heller, haha. Grammatiken är åt helvete fel alltså ;p Efter det var de mat och sen engelska and psykologi. Slutade tjugo över 4 och tog tio i fembussen hemmåååt. Har sedan dess gjort svenska nationella (ska ha redovisning på måndag) och chillat :)
Imorgon blir det att klippa sig klockan 11 sedan har jag inget mer planerat för helgen, ha det göttans :)
 
 

11 April

TJAOO!
Idag kom Elias hit vid 8 och vi kollade på The hobbit, käkade mat osv. Halv två tog vi bussen in till staden och hade historia till halv fem, slutade sedan och åkte med pappa hem :)
Har en sån träningsvärk i låren, haha. Bara ett bevis på att jag är dåligt tränad ;p.
Imorgon är det friidaaay (:

10 April, religion och bilder

It's all because of yoooooooooouuuuu, åhå, blir så glader av den låten :D

Igår var det t-t-tisdag och mammsen fyllde år :D Firade henne på kvällen efter skolan med bästa Olivenmat där vi även mötte upp farfar och Peter (Marie följde även med). Jag säger då det, gotta love Olivenmat <3. Sedan åkte vi hem till oss och fikade. Vi gav även mamma presenter och jag köpte presenter för en gångs skull!1!1! ;)

Idag är det ju då o-o-onsdag och vi började dagen med ett gött och jobbigt idrottspass, Crossfit :) Efter det hade vi spanska nationella i läsförstålse -.- (det skriker F om mitt prov, men förväntade mig inget annat :p). Sedan var det svenska och tillslut religion.
Blir alltså så frustrerad på religionen. Just nu arbetar vi i grupper och ska fördjupa oss i ett ämne inom antingen kristendom, Islam och Judedom. Min grupp fördjupar sig om klädesregler inom Islam och Judenom. När jag läser om Islams klädregler vill jag bara hoppa ut genom fönstret och faceplanta gatan.... det är såå vriden jäkla bild inom religioner och på varje religionslektion blir jag bara ännu mer "hatisk" mot religion. Sen att allt är så jäkla ologiskt ska vi inte ens gå in på....-.-. Nä, religion klarar jag inte av. Det värsta måste nog vara deras syn på kvinnan. Alla religioner (islam, kristendom och judendom) har ett nervärderande syn på kvinnan. Jag läste idag att om en kvinna blev våldtagen var hon tvungen att gifta sig med våldtäktsmannen (detta var i Judendomen förr), alltså..... huuuur sjukt.
Visst, jag har inget emot dem som tror på det ( dem flesta iallafall..), men jag skulle aldrig kunna tro på någon gud. Jag tror på att man ska tro på sig själv och det man gör, kämpa för sig själv lixom.
 
Japp! Nu orkar jag inte skriva mer om detta ;) Imorgon har vi ingen spanska  ( eftersom vi har det på fredag istället) och börjar då halv tre, göööött (:
 
Tänkte lägga två bilder först från mammas födelsedag och sen lite mer bilder från vi var på spa :)


Hahah, gose ↑
Falkenberg↓
 
 
Och ja, jag är väl (mycket) medveten om att jag måste klippa mig....
 

8 April

JAHOPP, och då var det måndag igen. Vaknade vid 7 och sedan åkte jag och mamma in till skolan, snackade med  Jimmie i cirka en halvtimma. Efter det skulle det vara en "föreläsning" men föreläsaren var sjuk, så en lärare fick hålla i det istället. Assegt.. slutade 10 och har nu slutat -.- SÅ förbaskat onödig dag.......
Vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag. Antagligen åker jag in till stan igen eller gör något annat :p Är inte på världens bästa humör idag heller... -.-.
Update: Det blev lager 157 med mamma och lillbrorsan. Köpte tre t-shirtar, ett finare linne och en sjal :) Efter det tog jag dalsjöbussen in till stan, mötte upp Elias, åkte in till knalleland och tjeckade i affärer ;)
Jaja, du får ha det så bra iallafall. Puss!

6:de och 7:de april

Hejsanhoppsanlillebror!
I lördags steg jag upp så fint ur min säng klockan 09:30 och tog en dusch. Vid 11 åkte vi vidare mot Falkenberg och mötte upp Madde där som tog tåget ner från Halmstad. Sedan åkte vi till spahotellet och chillade lite innan jag, Mamma och Madde tog på oss bikinis, badrockar och tofflor. Sedan gick vi ner till spat och fick gå på massa stationer där vi gjorde en massa olika spabehandlingar. Den första stationen var fotbad, sedan blev det ångbastu, skrubba sig i isskrubb och sitta i bastu, sitta i varm pool, göra massage, kleta in sig i "nyttig lera", sedan kleta in sig i olja, sitta framför en eld i sköna sängar och tillslut sitta i en varm pool med utsikt över havet. Första gången jag gått på spa och det var nice :) allt som allt tog det 3,5 timma och dem timmarna gick snabbt :)
När vi var klara med spat var det trerätters klockan 8, där vi satt i 2 timmar, haha xD. Efter det gick vi och lade oss å gött sov vi!
Vaknade vid 9 och åt hotellfrukost. Sedan lämnade vi madde i halmstad och vi andra drog vidare mot Ullared :) Gick där ett tag innan vi åkte hemåt och var hemma vid 4 cirkus ;)
Imorgon är det skola.. Eller ja, samtal och någon föreläsning. Sedan tror jag inte det är något mer :p Lovet har gått alldeeeleeees för fort, as usual :(
 
Du får ha det så förbaskat bra, puss!!
 
Utsikt från vårat hotellrum ;)
Freessscchhh... hehe.
Fiiiireeee
 
Trött tjaaj after spaa
Me and lillbrorsan :)
 

5 April

Tjolahopptjolahej!
Inte skrivit på några dagar eftersom jag har umgåtts med Elias sedan tisdags. Vi har varit i stan några svängar, ätit ute och bara chillat :)  Dagarna har gått riktigt fort och idag tog vi med oss Elias ( lillebror ) till stan, käkade donken och sa hejdå till Elias, medans jag och Elias åkte med pappa hem ( haha, error i hjärnan när dem heter samma ;p ).
Nu sitter jag här trött som bara den och vill sova, meeeeen lite för tidigt för det tyvärr. Ikväll blir det chill och imorgon ska vi åka på spa med mamma och sova över tills söndag.
Puss och kram!
 

1 April

Idag skiner solen och det är 1a april, så skööönt med lite värme för en gångs skull!
Idag vaknade jag vill tio, och sedan bestämde jag mig för att ta bussen in till stada och träna på Onyx. Har inte tränat på super länge så orkade inte träna så mycket, men körde lite rullband, crosstrainer och maskiner. Det var så skönt efteråt :)
Kom hem vid halv två, duschade, käkade mat och snart ska vi åka och lämna madde på tågstationen, sedan ska jag övningsköra lite :) 
Imorgon kommer antagligen Elias hit.
 
Ha en goíg dag, puss!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se