10 April, religion och bilder

It's all because of yoooooooooouuuuu, åhå, blir så glader av den låten :D

Igår var det t-t-tisdag och mammsen fyllde år :D Firade henne på kvällen efter skolan med bästa Olivenmat där vi även mötte upp farfar och Peter (Marie följde även med). Jag säger då det, gotta love Olivenmat <3. Sedan åkte vi hem till oss och fikade. Vi gav även mamma presenter och jag köpte presenter för en gångs skull!1!1! ;)

Idag är det ju då o-o-onsdag och vi började dagen med ett gött och jobbigt idrottspass, Crossfit :) Efter det hade vi spanska nationella i läsförstålse -.- (det skriker F om mitt prov, men förväntade mig inget annat :p). Sedan var det svenska och tillslut religion.
Blir alltså så frustrerad på religionen. Just nu arbetar vi i grupper och ska fördjupa oss i ett ämne inom antingen kristendom, Islam och Judedom. Min grupp fördjupar sig om klädesregler inom Islam och Judenom. När jag läser om Islams klädregler vill jag bara hoppa ut genom fönstret och faceplanta gatan.... det är såå vriden jäkla bild inom religioner och på varje religionslektion blir jag bara ännu mer "hatisk" mot religion. Sen att allt är så jäkla ologiskt ska vi inte ens gå in på....-.-. Nä, religion klarar jag inte av. Det värsta måste nog vara deras syn på kvinnan. Alla religioner (islam, kristendom och judendom) har ett nervärderande syn på kvinnan. Jag läste idag att om en kvinna blev våldtagen var hon tvungen att gifta sig med våldtäktsmannen (detta var i Judendomen förr), alltså..... huuuur sjukt.
Visst, jag har inget emot dem som tror på det ( dem flesta iallafall..), men jag skulle aldrig kunna tro på någon gud. Jag tror på att man ska tro på sig själv och det man gör, kämpa för sig själv lixom.
 
Japp! Nu orkar jag inte skriva mer om detta ;) Imorgon har vi ingen spanska  ( eftersom vi har det på fredag istället) och börjar då halv tre, göööött (:
 
Tänkte lägga två bilder först från mammas födelsedag och sen lite mer bilder från vi var på spa :)


Hahah, gose ↑
Falkenberg↓
 
 
Och ja, jag är väl (mycket) medveten om att jag måste klippa mig....
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se