Den 31 Augusti

Hejhej!
Idag har vi sovmorgon, så himla sköönt. Inget stress eller någonting :) Bussen går om en timma så .. ingen brådska ;). Idag ska jag ju till skolan ( såklart ) och sen ska jag bara hem och byta om, käka och sen tar jag och madde bussen till studioDanza.Dansar där i en timme sen åker vi hem igen ;) Så är hemma vid halv åtta tror jag. Sen måste jag öva lite på No:n som vi har tills imorgon, så.. jag vet inte om det blir något mera inlägg idag, maybe ;) Så det är mina planer idag. Ni får ha det så bra , så hörs vi kanske idag eller imorgon! =)


Bilden hör inte till i texten x)


Den 30 Augusti | Nu börjar jag likna en människa igen x)

Hallååå!
Nu börjar jag likna en människa igen,huuh!
Igår mådde jag fruktansvärt. Vet inte vad jag hade riktigt,men det var en blandning mellan magsjuka och förkyldning,inte kul alls. Men idag mår jag bättre, men jag är fortfarande lite förkyld/dålig. Jag har inte så mycket att skriva,men jag skulle bara visa att jag lever. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, och kanske kolla på någon film (?)
Ni får ha det bra!

Den 28 Augusti | Förkyld

Hejsan!
Här ligger jag i min sköna säng och är helt slut & förkyld, men nu har jag tagit en alvedon så det känns mycket bättre :)
Jobbig skoldag idag & nu menar jag inte att själva lektionerna var jobbiga, utan att jag är förkyld, och det gör det så mycket jobbigare. Men jag kämpade mig igenom skoldagen ( vilket är ett mirakel ) och tillslut var jag äntligen hemma ;)Tack godegud att vi slutade tidigare idag, pallade inte en sekund till i skolan.Nog om klagande. Idag har vi b-språk ( för min del, Spanska) om jag ska vara helt ärlig så tycker jag inte att spanskan är så rolig.Det känns som om vi bara gör samma sak om&om igen,menmen.Sen hade vi svenska, där gjorde vi några uppgifter på ett papper, och dom sista 20 minutrarna lästa Jenny ( svenskaläraren) ur en bok, och "killen" som har skrivit den boken ska besöka oss någongång i höst.Kommer inte på hans namn just nu..Efter svenskan hade vi NO, mådde skit där så kunde inte konsentrera mig på vad han sa.Men vi fick "labba" lite, kom inte så långt. Efter det var det mat , soppa och bröd. Och den sista lektionen vvar det SO,göra uppgifter där också ;) Sen var dagen slut & jag gick snabbt hem, tog på min mina mjukisbyxor, åt och slängde mig framför datorn :) Justeja! På NO:n så fick vi se våra foton som vi tog i..förrgår (?), & ojojoj vad snygg jag blev..not!(det var i ochförsig svart/vitt så man såg inte så bra, men det såg inte fint ut , heheh! :o) Nu ska jag läsa bloggar sen ska jag ta det lugnt hela dagen, (eller rättare sagt: hela helgen! :)  ) Ha det bra!

Pil neråt..

hej,jag heter Isabelle och jag tycker att titaniclåten- ( piano) är sjukt fint,vad tycker du ? :D



No life today..sorry, men lev med det eller något ? ;)



Teehee..

24 Aug..

Tjohoj!
Idag var det ju skola såklart, hade lite olika, orkar inte rabbla upp alla x) Men sen var jag hemma vid 4.Var svinahungrig,åt mat klockan 10:45 i skolan idag ! + att vi hade sovmorgon till halv tio xD haha, aja , så jag bakade chockladbollar,dom bleb helt okej, hade inget havregryn så fick ringa pappa och be han köpa på vägen hem ;) Sen har jag inte gjrot så mycket mera idag. På onsdag har vi skolfoto .. Vi får väl hoppas att den blir bra ;) Nu överför jag lite låtar till mobilen(som jag har saknat ! ;) ),sen ska jag gå och kolla på tv, sen ska jag gå och lägga mig. Åååh vad skönt att sova :D

Ser ni det humoristiska(?) i bilden ? ;)


Den 23 Augusti | Liseberg

Hejsan!
Idag har vi varit i Liseberg - igen! Åkte inte så mycket. Men när vi kom dit så trodde vi att vi skulle vinna något,men vet ni? ingenting vann vi, ingenting! hahaha, så sjukt dåligt.. Aja, jag har inte lust att skriva i bloggen idag,så detta får bli ett kort inlägg. Imorgon är det skola igen, fast vi har sovmorgon på morgonen,så skönt! :) Sen har vi idrott också, får se hur det går .. hehe ;)
Ha det bra ! ♥

Michael Jackson är bäst,visste ni det ? :)










Nu ska jag gå&lägga mig.Skulle vilja stanna uppe ett tag till,men orkar inte.
Godnatt ♥

Jag smälter..

Sjukt fin verison!:
 

Har skafat spotify btw nu,äntligen!

Video

Jag och madde hade inget liv innan, så vi bestämde oss för att spela in en cs-låt.hehehe, lol :
( det är bara jag som är med i videon,madde ville inte :s)



hahah,åhfyfan vad fult :)

Som pricken över I:et !



Hej,jag heter Isabelle & jag tycker att Gossip girl suger,vad tycker du ? :)

Simon.

   
Okej,nu börjar näsan rinna!

Yeas...

Jag har en tråkig blogg just nu,ett inlägg om dagen bara & inga bilder. Det beror på att jag orkar inte blogga & komma på idéer som jag kan lägga ut,så är det bara&lev med det.Men till helgen kanske det blir något mera inlägg än dom senaste dagarna..
Öhm.ja,nödvändigt?


Den 21 augusti | Vad har jag mer glömt ?

Hallåå där! Kom precis hem från skolan. Idag hade vi vanliga lektioner , det gick bra..visst, vissa lektioner var sega (ta te.x no:n , precis innan maten och var svinhungrig,haha!)men jag överlevde :) Våra lektioner idag var spanska,vi skulle "intervjuva" olika, sen fick vi ett papper där vi skulle öva hemma på några korta dialoger. Men jag har glömt den i skolan nu , humm.. vetinte när vi har den till heller xD aja.. Sen hade vi svenska.Där fick vi göra något papper där man skulle skriva i "rätt" svar,och sen ska lärarna se hur mycket man kan eller något. Sen var det NO, där pratade vi bara lite, och han visade lite vad vi skulle göra och så, var sviinhungrig så tiden gick väldigt sakta där. Men sen var det mat iallafall,och efter maten var det SO. Sen ville våran"lärare" att vi skulle göra en namnlek där man skulle komma på någonting om sigsjälv/något man tycker om på sin första bokstav i sitt namn. Jag kom inte på någonting men sen blev det Inte taskiga isabelle, hahaha! Och sen började vi på att måla en världskarta som vi ska fortsätta på sen.. Sen var dagen slut ;)
Nu har jag glömt spanska pappret ( men det kan jag ta i veckan sen) och min mobil ! två dagar utan min mobil.. :/
Lite senare ska vi dra till farmor som fyller år idag. Grattis till dej! <3 ( det blir ju tyvärr inga bilder då, eftersom mobilen är i skolan.)
Nu får ni ha det bra! //

Mysig kväll ♥


Den 20 Augusti

Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem från skolan.. När vi kom dit så"hämtade" jonas oss, sen gick vi till ett klassrum och snackade lite, fick även skåpsnyklarna :) sen fick vi en liten rast och sen körde vi en "lek" att man skulle hämta en massa saker, vinsten var en påse dumleklubbor. När man hade hämtat allt så skulle man göra en " uppfining" av sakerna,våran blev ju .. bra ? x) haha, men i allfall, vi vann iallafall,hohoho =) ah.. sen kom det någon tjej och gjorde lite "lekar" med oss. Ganska kul :) Sen var det mat ,och efter maten gick vi till dalsjön & fikade lite där.Sen gick vi till bussen och åkte hem :) en helt ok idag. Fick även reda påa att vi ska ha idrott tre gånger i veckan.. &jagsominteärsåförtjustiidrott precis.. menmen ;)Imorgon blir det "riktiga" lekitioner,idag var ju bara en mjukstart ;)
Det var min dag, hur har eran dag varit ?=)
Uuunderbart väder idag btw!♥
Ha det bäst //

Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn & gå och läsa en bok och sen gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon, skola jue ;)
Hörs imorgon ;)♥

Annorlunda saker!


-Sudoku fast i toapapper :)


 - Ett litet roligare sett att dricka på :)


-Ett bra kamerastativ,kan "fästas" vart som helst.


-Flytande högtalare

-Megastora ballonger

-En soptunna som ser ut som en kaffemugg ;)

Den 19 augusti

Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem från "mötet" med Jonas. Det gick väl bra, vi snackade lite vad vi skulle göra imorgon och så :) Nu vill jag faktiskt börja skolan ;) Efter mötet åkte vi och handlade lite. Elias var så rolig för att han sa vid drickorna " Kan vi inte köpa detta ? " Också pekade han på ölburkar, höhöhö! Idag är det alltså sista dagen på sommarlovet, och det är fiint väder! (Y). Imorgon ska det tydligen bli fint väder också, great. Okej, detta blev ett tråkigt inlägg, men ha'det! ;)

Tro inte att jag målade seriöst, för det gjorde jag inte x)

Tidigare idag:

Här sitter jag och har det skönt & njuter av solen :


Tills Elias&hans kompis kommer och stör:


& då blir jag förbannad:


Detta var bara ett skojj för er som undrar, och ja, jag vet, jag är bäst på paint! :)
TEEHEE.

Mina kort som jag gjorde idag!

Jag tycker det är mycket finare och charmigare att göra egna kort att ge bort!:
Vad tycks ?;)

 

 

Ska käka nu..ha'det så länge ;)

Pyssel



Resultatet får ni se senare, nu ska jag gå ut i solen. Sol i Målsryd, är inte det ett mirakel? :o

Den 18 Augusti - Nyklippt :)

Haallå!
Idag  vaknade jag av att mamma väkte mig redan vid 06:35, så jag gick upp, åt frukost och gjorde iordning mej ;) Sen åkte jag & pappa till tandläkaren ( angående min käke ). Snackade lite med dom, fick även slipa några tänder, eftersom jag stödjer min mun med dom tänderna eller vad det var , väldigt komplicera. Så där var vi i typ 20 minuter. Sen gick jag till Bond, och mötte madde påvägen. Sen började hon att klippa sig, och sen var det min tur. Klippte av det slitna och gjorde en lite "sneare" lugg, blev nöjd ;) Sen kom mamma och hämtade oss. Och nu sitter jag här, nyklippt :) Eftersom jag gick upp så tidigt idag så känns det som om klockan är 1-2 tiden x) Aja, så är det.  Nu vet jag inte vad jag ska göra, men ska gå iallafall ;) Ha'de!

Resultatet efter klippningen:

Dagens låt

Dagens låt är " Lay all your love on me". Nu gillar jag Mamma mia's verison av låten, brabrabra!
I wasnt jealous before we met
Now every woman I see is a potential threat
And Im possessive, it isnt nice
Youve heard me saying that smoking was my only vice
But now it isnt true
Now everything is new
And all Ive learned has overturned
I beg of you......

Dont go wasting your emotion
Lay all your love on me

It was like shooting a sitting duck
A little smalltalk, a smile and baby I was stuck
I still dont know what youve done with me
A grown-up woman should never fall so easily
I feel a kind of fear
When I dont have you near
Unsatisfied, I skip my pride
I beg you dear......

Dont go wasting your emotion
Lay all your love on me
Dont go sharing your devotion
Lay all your love on me

Ive had a few little love affairs
They didnt last very long and theyve been pretty scarce
I used to think that was sensible
It makes the truth even more incomprehensible
cause everything is new
And everything is you
And all Ive learned has overturned
What can I do......

Dont go wasting your emotion
Lay all your love on me
Dont go sharing your devotion
Lay all your love on me



Vet ni vad ? Nu har jag precis kollat på en hel harry Potter film! :o jag har aldrig haft lust/tålamod att kolla på en hel.( och därför gått undan efter en halv timme - timme) Har alltid sakt att den har varit tråkig. Men när man väl kollar och fattar så var den helt okej faktiskt :))

Nu ska jag snart läsa lite och gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon!
Ha det bra&godnatt!♥

Detta visste du inte om mej







  •  


♥ Jag är halvfinsk
♥ Jag älskar att vara hemma ( men att komma bort ibland skadar inte !)
♥ Jag tycker det är fint med gamla hus :)
♥Jag får ingen vecko/månadspeng, men jag brukar få det jag vill ha istället ;)
♥Jag hatar magneter!
♥ Jag ska börja i en ny skola på torsdag. (det visste ni, men skitit ;) )
♥ Jag ska börja att dansa igen :)
♥Jag har sjuk humor! :)

Nu : Film! :)


Den 17 Augusti

Haallåååå..
Även fast klockan är ganska lite så har jag hunnit med att baka idag faktiskt. Och gissa vad jag bakade ? joo..chockladchipskakor ;) Dom är  tydligen en favorit här i familjen och tog slut när vi var i Öland, och då var jag snäll och bakade lite mera. ( + tidsfördriv också  ;) ) Så det har jag hunnit med idag. Imorgon ska jag och Madde gå upp tidigt, redan vid 7 tiden! :o.  Först ska jag åka och kolla min käke hos min tandläkare, den knäcker och har sig, snart hoppar väl den ur led. Är skiträdd för det , så  det är därför jag tar det lugnt att äta, så det ska jag kolla, eller kolla&kolla, jag ska snacka med tandläkaren om det. Sen ska jag gå ner till Bond och jag och madde ska klippa oss. Vill inte det eftersom jag håller på att få långt hår nu. Men det måste göras! ska säga till henne att hon ska bara klippa bort det slitna :) Sen tar jag och madde bussen hem igen. Så vi är hemma vid halv 11- 11 igen ;) Ville bara säga det (: Idag har jag inget planerat, ska kolla på något film hade jag tänkt. Vet inte vilken än, men jag funderar på pirates of the caribean 3 ( om jag hittar skivan). Tänkte ju kolla på den i Öland, men skivan var inte där. Bara dom dära "extra" sakerna, så vi kollade på den, och herreguuuud vad mycket arbete dom har lagt ner på filmen alltså, helt sjukt! Nästan allting är data i trean.. Det var coolt att se hur dom hade gjort iallafall.Nej, nu har jag bestämt mig, pirates of the caribean blir det, och sen sex and the city, TEEHEE! Ha en bra dag!

     

Graffiti i tunnelbanorna

Istället för tråkig cement( eller vad det är ) på väggarna i tunnelbanorna, så tycker jag det är snyggt med en cool/färgglad graffiti istället. Det livar upp stället typ ;) Här har ni några exempel som jag menar:








Sen tycker jag det är skitfult och väldigtväldigt töntigt att hålla på och måla/spraya (?) på skolorna/samhället, och bara förstöra! Det tycker jag bara är fult och onödigt!
På bilderna är det riktig graffiti iallafall !

Nu ska leta fram någon bra bok och gå till min säng och läsa en stund hade jag tänkt :)
Godnattiiii ♥


Scones recept!

Nu har jag precis ätit Scones, så jag tycker det verkade passande att jag ger er världens lättaste&godaste scones recept !:)

Bilden är googlad. Mina sconens ser inte ut så.

Ingredienser:
2 dl havregryn
2,5 dl mjöl
1 krm salt
2 tsk bakpulver
50 gram magarin
2 dl lättfil

Blanda ihop allt och in i mitten av ugnen(200 grader) i cirka 10 minuter.Klart! Smör&Ost är gott till ;)


Sakerna jag köpte idag :)


Fotoalbum - Ekohallen


Skärp - Cassels (?)


Almenacka - Bokia

Den 16 Augusti -09

Hejsan!
Idag vaknade jag klockan 8 faktiskt. Tänkte att man inte kunde sova bort hela dagen, så jag gick upp , åt frukost,duschade & fixade iordning mig. Vid 11 åkte vi till knalleland..
..Och nu har vi precis ( eller precis och precis, en halvtmme sen) kommit hem. Jag hittade det jag ville ha,alltså skärp och fotoalbum. Jag köpte även en almenacka :) Bilder kommer på det lite senare :) Marie kommer snart och hälsar på lite ;) Inget mera att skriva. Men bilderna kommer på det jag köpte senare, ha det bra till dess!

Isa idag :
Blus från Öland
Tights- vet ej
Halsband - JC
rosettdiadem - Kicks, eller något x)
+ smink

       
                               


Annorlunda hus!

Nu ska jag snart stänga av datorn och gå och lägga mig faktiskt. Är trött, och det är eftersom mamma har väkt mig varje dag kl.8 i Öland. Men det är väl lika bra..skolan börjar ju snart :) Idag har jag även "överfört" bilder som jag vill ha som kort. Det är bättre än att dom ligger i datorn, och sen går datorn säker sönder, och alla bilder är borta! så nej, jag ska överföra dom till en cd också ;). Imorgon hade vi planerat att dra en sväng till Knalleland. Ska köpa ett brett skärp,(tycker det är riktigt snyggt till en fin blus/tunika :)) ,och ett fotoalbum som jag kan ha mina bilder i som jag"överförde". ( överförde heter det kanske inte , men jag kommer inte på något annat jag kan skriva, så det får bli det x) )

Påtal om ingenting. Så kollade jag runt lite på Google, och hittade dessa annorlunda husen!:
 
                                           

Coola, men ingenting jag skulle vilja bo i precis.
Nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig snart., vi hörs imorgon,right ?:)
Sov gott! ♥

Bilderna från Öland

Nu är jag redo!
Klicka på bilderna så blir dom större!

            

        
               


Det blev en hel del bilder va ? Ändåså har jag en del bilder kvar + videor, men dom får ni inte se,mohaha! :)


Den 15 Augusti

Hejsan, nu är vi äntligen hemma!
Det gick fortare att åka hem än dit. Jag trodde att det skulle vara jätteskönt att komma hem, men när vi väl är i Målsryd så ville jag tillbaka till Öland igen, jag blir så fruktansvärt deprimerad av Målsryd. Dåligt väder, inte en enda människa ute.. Jag menar , just nu regnar det ute ! nej,usch för ruttna Målsryd! Jag har iallfall haft det jättebra i Öland & jag skulle kunna stanna där längre.. men skolan börjar ju om bara några dagar så.. Men jag längtar tills jag ska gå och lägga mig ikväll, sova i min egna säääng :) Jag ska även ge er bilder, snart, när jag orkar! Så kom tillbaka om några timmar!
Ha'de tills dess!//

( snart ska jag göra ett måln istället för en sol!)
 Och ja, jag är tjurig..

Påväg hem

Hejsan! Är ni uppe?Idag gick vi upp redan klockan 8,eftersom vi skulle åka hem.Så nu sitter jag här i bilen och mobilbloggar;-)Just nu är det 25 mil kvar att åka,great;-)Men vi kommer hem vid kvart över två,och mär jag är hemma sen ska jag packa upp mina saker och sådär:-)nu vet jag inte vad jag ska skriva mera..Men nu ska jag sitta i bilen halva dagen,så ni får ha det så bra,så hörs vi när jag är hemma sen;-)

Den 14/8 - 09

Hejhejhej!
Idag har vi varit på Kalmars museum. Det var ett megastort museum med många våningar och allt.Ja, det var ganska intressant att gå där inne faktiskt. Har ni sett waxdockor någongång? Sånna fanns där i allafall, och så himla äckliga är dom, dom ser precis ut som riktiga människor, känns också som det för den delen. Det är därför jag vill åka till madam tussaud, där alla kändisar finns, fatta vad coolt det borde vara =) Men i allafall, efter museumet åkte vi och kollade vi i en park lite, sen åkte vi tillbaka till stugan. Efter vi hade ätit mat gick jag,pappa,elias och madde och badade i poolen som finns här i campingen. Ganska kallt i vattnet först,men sen blev det varmt. Dom hade även sånnadära långa gummisaker som man kan ligga och flyta runt i vattnet, Och med dom hade jag och madde skojj med, hahaha! Invigde även min nya bikini cokså, hehehe x) När vi skulle gå tillbaka till stugan igen var det sviiinkallt, så när vi var framme vid stugan hoppade jag direkt in i den varma duschen :) Idag är det ganska bra väder här, hos er ? :)). Imorgon åker vi hem. Vi ska åka härifrån redan klockan 10:30. Det ska bli riktigt skönt att komma hem, men ändåså väldigt tråkigt.. Justeja, giår när vi gick en promenad på campingen var det en jättefin solnedgång, verkligen jättefin var den. Men såklart hade jag ingen mobil med mig, så det blev inga bilder tyvärr. Men vi ska ta en promenad idag igen, och då ska jag försöka ta lite bilder ( om vi går när det är solnedgång ) som ni får se på sen. Imorgon ( eller någon annan dag ) kommer det en massa bilder som ni ska få se på ;) Nu ska jag äta kinderäggchocklad, det är så gott! =)
Men ni får ha det bra! //

Den 13 Augusti

Hallå bloggen! =)
Idag när jag vaknade var det riktigt fint väder ute. När vi hade ätit upp våran frukost gick vi ner till havet. I vattnet var det iskallt men jag doppade mig ändå ;) Det var även en massa magneter i vattnet och jag hatar dom. Så fruktansvärt  äckliga djur :o Men iallafall..Vid 3 tiden åkte vi från stugan,Sen åkte vi till " Långe Jan". För er som inte vet vad det är får söka upp det på google eller något,haha,nejdå. Det är en fyr. Om man betalar får man gåupp dit, och det gjorde vi. Läskigt tycker jag allt, höjdrädd som jag är ;)  Men det gick bra och jag överlevde. Sen gick vi lite och jag plockade några stenar som jag ska göra saker av sen, riktigt coola stenar var det. Platt som en pannkaka var dom , haha x). Sen åkte vi till en liten "galleria" som dom har här i Öland.  Hittade en fin blus, som både jag och madde får använda. Och sen köpte jag en bikini. Eftersom jag råkade göra sönder den idag + att den var förliten redan när jag köpte den xD Sen gick vi runt och kollade i lite affärer,handlade lite mat & sen åkte tillbaka till stugan =) Imorgon ska vi bada&sola hade vi tänkt, det ska tydligen bli bra väder (y), ( men vem kan lita på väderreportarna egentligen? ;) ) Vi ska nog också åka hem på lördag i stället ;) btw: bilden är från när jag stekte idag, visst ser det härligt ut ?(förutom att jag är vit som en snögubbe ;) ) Hur är vädret hos er föresten ? jag hörde att det var regn i borås =) Nu tjatar madde att hon vill vara inne, ha det bra!

Ps: När jag kommer hem har jag en massa bilder att lägga in! ;)

Den 12 Augusti - 09

Hejjhejj
Igår sa mamma och pappa att vi skulle göra en överaskning på kvällen lite senare,och självklart blev jag och madde nyfikna på det var och tack vare den älskade internet (haha) så sökte madde upp vad vi kanske skulle vara, och det visade sig att vi skulle åka och kolla på teater i en stor slottruin.Vid 6 släppte dom in, men dom skrev på biljetten att tdom skulle släppa in klockan 17:30. Så vi fick vänta en halvtimma i kön utanför och sen när vi var där inne så fick vi vänta i en timma tills det skulle börja. Sen började vi undra varför alla tog med sig egna stolar, och det visade sig att dom inte hade några stolar man kunde sitta på :o men det gick bra ändå, vi satt på handdukar och sånt ;) När själva " teatern" hade börjat så var den riktigt rolig faktiskt.Sjuk humor, som jag älskar! :) Det var jojje, ni vet han Dagotto ( stavning? ) som är med i teatern från falkenberg. Sen var det hon "mamman" också, Siv eller vad hon heter ;)Teatern var slut vid halv tio och då åkte vi hem och åt lite mackor, och  sen gick jag och la mig =)

Idag åkte vi till ett slott som var i Kalmar,vi hade även en guide som gick och berättade saker om slottet och rummen vi gick i =) Sen åkte vi till Kalmars centrum och letade efter ett matställe som vi kunde äta på, det blev tillslut på en resturant som hette 4 kök ( tror jag ), där blev det en kladdig kebabtallrik för mej , haha!;) Efter maten gick vi och shoppade lite. Hittade en t-shirt där det står " i don't want to look sweet", och sen köpte jag ett par örhängen =) Jag ska säga er, det finns massor med affärer i Kalmar, det kändes som om det aldrig skulle ta slut x)  Men det gjorde det tillslut och vi åkte hem till stugan igen.. Nu ligger jag här i min säng och har ont i fötterna. Lite senare ska vi äta tacos, men det får bli mycket senare för att jag är fortfarande mätt efter maten vi åt, höhöhö.
Hur har ni det då ?


jag på vägen hem idag ;)

 
Nu ska jag kika runt lite på andra bloggar.
Ni får ha det bra!//


Den 11 Augusti

Hejhej!
Har inte så mycket att skriva.. Här har vi det bra , fast vädret kunde vara liite bättre. Det regnar här just nu.. Men imorgon ska det tydligen bli bra ,wii  Då ska jag bada&sola :).Idag ska vi även åka någonstans och kolla lite ;) Jag orkar inte uppdatera, men bilder kommer när jag kommit hem. Pallar inte det sega internet.
Igår kollade vi även på pirates of the caribean 2( stavning? ). Åh vad den är bra. Fast vi hade tyvärr glömt högtalarna hemma, så det blev väldigt tyst ljud, haha, lyckat  (Y). jahopp..nu hart jag inte så mycket att skriva (egentligen har jag det, men orkar inte, hahah! xD )
Ha det gött //


Den 9 augusti -09

Hejhej! Nu är vi i Öland, kom hit för några timmar sedan.När vi kom hit packade vi upp och sen gick vi ner och badade. Och ja, det var nog det bästa havet jag har badat i, så fruktansvärt varmt och fin botten och allt :D Sen spelade jag och madde in några videos ( är osäker om jag ska lägga ut dom här på bloggen, kanske imorhgon ;) ), sen tog vi lite kort också =) Jaha.. jag sitter här nu och käkar på några " skruvar", men jag kallar dom för " okokta makaroner" haaha! Ni får ha det så bra, vi får se om jag uppdadeterar, internet är otroligt seegt! menmen, jag ska försöka ;) Här kommer det lite bilder från idag :
( Tryck på bilderna så blir dom större)
  




Jag kanske kan  lägga ut bilderna senare, om det går lättare ;)

     

Godmorgon

Hej&godmorgon! =)
Nu har jag vaknat och sitter här och käkar frukost, efter maten sticker vi. Och pappa sa igår att det var typ 5 timmars bilresa :o Nä.. ska dra nu, ha det bra. Vi hörs ikväll .. eller något x)


Nattii *

Nu ska jag stänga av datorn för dagen =)
Ni får ha en bra kväll, så ses vi imorgon innan vi åker ( om jag hinner )
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Sol&bad!

Här kommer lite bilder från när vi var och badade idag ( vissa bilder är suddiga)
Tryck på dom så blir dom större!

  
  
  
  

Det var iiiskallt i vattnet, men när man hade varit i vattnet ett tag blev det varmare.
Nu har jag badat 2 gånger i sjön&en gång i havet denna sommaren, haha! :)♥

Godmorgon *

Godmorgon! ♥
Sovit gott ? Det har jag,fast det blev väldigt varmt som jag sa igår kväll att det skulle bli.
Idag ska vi nog åka till någon sjö och bada&sola tror jag =)Annars ska jag inte göra så mycket idag. Jag ska ju packa inför Öland som vi åker till imorgon, det ska bli häärligt serru ;)Jag ska försöka ta bilder och lägga ut här ;) När vi kommer hem igen är det bara 3 dagar kvar till skolan börjar. Och på tisdagen ska jag och madde klippa oss, det behövs med ett stort B , haha! x)
Nej, nu orkar jag inte sitta här mera, hörs..någongång,senare eller imorgon, vet ej!
Ha en  bra dag med mkt sol&bad //

Godnatt*

Har bränt mig,svettas som en gris, kommer vara megasvettigt när jag går och lägger mig.. behöver jag klaga på något mera ? Nä, nu är det bra (:
Godnatt, sov gottiii =)


Fri som en fågel




Schteek

Hejehej, tänkte skriva att jag lever+ att jag har ont i huvudet så jag orkar inte vara ute just nu..  IDag har jag och elias lagat mat tillsammans, det blev pasta och skinksås ;)Sen jag schteekt hela dagen lång.. Det blev så varmt att jag la mig i Elias pool, hur skönt som helst där ;) Inte så mycket mera att skriva, ,Våran moster, Marie är på besök idag :) Imorgon ska jag packa, drar ju till öland på Söndag;) men ta det lungt,jag har med mig datorn. Men det kommer nog inte att bli så mycket uppdateringar tror jag,ni får leva med det =) Nu har jag bestämt mig att jag ska gå på dansen också=)

En trött isa ser ni här :


Humor ♥

Det måste ju vara lite humor idag, så här tänkte jag visa er några roliga videor ( som jag själv asgarvar åt ! )♥ :


hahahahha ! denna är ♥

Tyckder det är det roligaste vid slutet när hon trillar.. haha!


HAHA, är dom inte försköna ? ;)

Ska snart gå och lägga mig faktiskt ,
jag har bestämt mig för att jag ska gå och lägga min innan halv elva - elva,
och sen vakna vid halv tio! ;)

Lite kill i maggropen så stänger vi dagboken.. ööh, okej , det där rimmade inte O_o

Kläderna jag beställde!


Adidas tröjja


"Kofta" som är längre där fram


Adidas mjukisbyxor

Yeah vad jag är nöjd ! =)

Den 6 Augusti

Yoyo! ;)
Idag blir det inget långt inlägg.. har bestämt att jag inte ska vara inne så mycket på datan idag ( förren åt kväll ;) )
Men idag har jag varit i stan halva dagen ( känns det som iallafall ).Hjälpte mamma att leta lite kläder. Lite senare ska vi hämta ut mina kläder som har kommit idag, wiho! :) Bilder kommer på det senare! På söndag drar vi till Öland, och det ska bli great (Y) . Har även fått brev från skolan, ska ha ett " samtal" ( eller vad man säger) den 19. Sen fick jag också ett brev från studio danza , funderar på att börja igen! :) Vi får se hur det blir med det.. nä , nu ska jag inte vara inne mera. Men vi hörs senare, då blir det somsagt bilder på kläderna:) //


Chockladchipskakor!

Här är kakorna jag bakade idag!:

Ingredienser :
3 3/4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 1/4 dl mjukt margarin
Knappt 1 2/3 dl farinsocker
drygt 1/2 dl socker
1/2 tsk vaniljextrakt
1 ägg
1 2/3 dl finhackad mörk blockchocklad

Gör så här:

1.Häll alla ingredienser i en stor skål
och arbeta ihop dom väl.

2.Smörj 2 bakplåtar.klicka ut ungefär en matsked smet per kaka på plåtarna.
Lämna gott om utrymme mellan kakorna.

3.Grädda i 190 grader i 10-12 minuter,eller tills kakorna har fått en guldbrun färg.

4.Använd en stekspade och flytta försiktigt kakorna till ett bakgaller,där dom får ligga och kallna

Klart, Verkligen lätta att göra!


5 Augusti

Hejhej!
Sorry för dålig uppdatering idag, men det har ju varit så fint väder, då vill man ju inte sitta inne lixom ? ;)
Idag har jag varit ute en del,där gjorde jag ingenting, men det är skönt att bara vara också ,bakat idag också, kakorna hette " chockladchipskakor" , dom blev faktiskt riktigt bra! ( recept och bilder kommer!) Sen,vid  fyra skulle mamma åka och köpa en sak så jag hänge med. Sen bestämde vi oss för att gå lite i affärer i knalleland. Och äntligen hittade jag min älskade kofta som jag har letat efter, jättefin var den! ;), sen hittade jag en tröjja på gina och ett halsband! :) me♥att få nya kläder, haha! . I fredags( eller när det var ) beställde jag också ganska mycket kläder, får det om några dagar förmodligen, bilder kommer! När vi åkte hem köpte vi pizza på vägen, muuums va den var god!♥
Igår när jag skulle gå och lägga mig kunde jag inte sova, jag kom på att vi började skolan om bara 2 veckor! Det ska faktiskt bli roligt att börja skolan, men ändåså känns det om om sommarlovet har varit fruktansvärt kort, jag ska ta vara på dom två sista veckorna.!
Jag har fått en ny " serie" ( serie tror jag inte att det är .. menmen..) att kolla på, nämligen 2½ men! Kollade på två avsnitt igår, och tyckte dom var riktigt roliga :)
Det ska tydligen bli bra väder imorgon också, och då blir jag gladgladglad, ska passa på att sola :D
Nu ska jag visa er kläderna jag köpte idag ;)


Köpt på JC, inte sno  haha! ;)


Köpt på GinaTricot


Köpt på JC också ;)

Ha en bra kväll ! //

Who wants to be a millionaire

Korkade människor, hahaaha!







I'm ready for school!







:)

Har man ändrats något från 2:an till 6:an ? ;) själv tycker jag det, vääääldigt mycket!
Dålig bild



Ska käka nu,hörs!

Slut på frågestunden!

Nu är det dags för svaren på frågestunden,jag blev mycket glad över era frågor! =)
Här kommer dom :

Postad av:Anonym :
arför bloggar du`:D
Svar :
Eftersom jag tycker det är kul att skriva vad jag tycker&tänker + att det är roligt att läsa om några månader igen! :)

Postad av : BEATRICE GOTLÄNNING [foto]:
Hur gammal är du ?
svar:
Jag är 13 :)

Postad av: Anonym :
fin blogg!
Svar :
Tack så mycket! :D

Postad av: simone :
 Hallå tjejen! Allt bra?
Svar:
Allt är bara fint! =)

Postad av: isabella:
 Favrit godis?:)
Svar:
Min älskade chocklad!<3

Postad av: Mikaela :
1.När började du blogga?
2.Högsta önskan?
Svar:
1.Det var ganska längesedan. Jag har haft ganska många bloggar som jag har tagit bort också.Men över ett år sedan var det i allafall =)
2.Ojj,svårt! Jag vet faktiskt inte,men kanske.. leva ett bra liv ? :)


Postad av : Anonym
vad tycker du om min blogg?
Svar :
Jättefin design,och du verkar skriva om lite allt möjligt.Det är så en blogg ska vara! =)

Postat av: emilia

kan du besöka min blogg och komentera?^^
okej,det där var en usel fråga,men varför bloggar du när börja du blogga?^^

Svar:
haha,javisst kan jag det! :)
1.Som jag skrev innan så tycker jag det är roligt att skriva vad jag tycker&tänker :)
2.Över ett år sedan ( eller mer :) )

Postat av: katrin

1.skulle de va svårt för dig att sluta blogga?
2.vilken jackson-låt speglar din blogg?

Svar:
1.Ja, det skulle vara ganska svårt, eftersom jag är inne på bloggen varje dag!
2.Ojj,riktigt svår fråga.Jag vet faktiskt inte , det är nog lite olika ! =)

Postat av: simone

Känner du att du vet vem du är? :)

Svar:
Inte riktigt,eller, jag vet inte x)

Postat av: Anna

1.Vilken blogg anser du som mest läsvärd?
2.Har du något mål i livet som du måste nå upp till?

Svar:
1.Bloggar som skriver om viktiga saker tycket jag. Vilken blogg, det vet jag inte
2.Jag vill ha ett bra jobb och som jag skrev innan , leva ett bra liv!:)

Postat av: Karin

Tack! Detsamma. :) Hmm... Har klurat lite på en fråga, kanske är den för "omfattande". Jag är ganska mycket äldre än dig, men har förtått genom andra bloggar att det blir värre och värre att vara tonåring. Vad tycker du är jobbigast med tonårslivet och varifrån känner du mest press (om du känner någon press)?
Svar:
1.Jobbigast..ingenaning! ( förlåt för dåligt svar! )
2. Jag känner nog mest press från skolan, läxor och sånt.

Postat av: S A N N A ♥

Om du var tvungen att handla klkäder på en och samma affär i resten av ditt liv - vilken skulle du då välja?

Svar:
H&M.. eller Ullared ( eftersom det är billigt där och dom har nästan allsorts kläder!)

Postat av: Johannes

Har du klappat smågrisarna på boråsdjurpark ?:O

Svar:
Ja, det har nog säkert,eller.. kanske inte smågrisarna x)
 
Postat av: Sandra Marinoni

sv; hmmm, vill du ha barn? isf hur mpånga och vad skulle du döpa dom till?
Svar:
1.Ja,  jag vill ha barn när jag blir äldre!
2.  3-4 st! :)
3.Jag tycker namn som ; Lovisa och Louise är fint.. kille, vetej ;)

Postad av: Amanda
Vilken är din favoritbok?
Svar:
Lätt svar! Alex Dougboy böckerna, så himla bra! =)

Postat av: jennifer

Vad är det bästa med att vara du?D;

Svar:
Oj, svår fråga..hmhm, det är nog att jag har så bra familj och vänner =)

Postat av: Caroline

1.tycker du om att läsa?
2.tycker du sommaren 09 har varit bättre än 08?

Svar:
1.Om det är en riktigt bra bok som jag läser ur , då kan jag inte sluta! men jag läser inte så mycket hemma,mest tidningar =)
2.Nej, inte än så länge i alla fall, men sommaren är inte slut än :)

Postat av: johannaiisthebest

1. vad är du mest nervös över i 7an?
2. kommer du ihåg när vi fick samma procent på prooven? :D
3. jag saknar dig, göra något snart?
Svar:

1.Att jag typ inte hittar ( men det vet jag att jag kommer göra tillslut.) 
2.jamen det är klart, haha!
3.jag saknar dej också! jaaaviiist :)

Postat av: mäd Gillar du lan låten :D (a)?
Svar:
Refrängen är go =)

Postat av: EllinoreKarlsson.
 en fråga här:
hur kommer de sej att duville börja blogga !?
Svar:
Jag ville skriva ner vad jag gjorde på dagarna, och att jag kunde läsa det senare!

Postat av: Carlos Lopez

Vem är den sämsta du haft sex med och varför var han/hon så dålig?

Svar:
Jag är bara 13, jag har inte haft sex ;)

Postat av: JULIA Har du någon stilikon? :)
Svar:
Nej, det tror jag inte ;)

Postat av: Emmy fin blogg:)
Svar:
Tack så mycket!=)

Postat av: Aydan Sv: Okej, ska ställa en fråga =)
Hur många killar har du haft?
Svar:
Jag har inte haft några seriösa killar, hade killar när jag gick i förskolan.. hehe!

Postat av: Cassandra 1. Om du fick vara vilken frukt du ville, vilken skulle du vara då? haha
2. Drömyrket
3. Hur länge har du bloggat?
Svar:
1. Äpple tror jag :)
2.Jag vet inte , jag vill bli mycket! friösr,kanske ? =)
3.I över ett år

Postat av: Louise - Ur mitt eget perspektiv

Vad gör du om 5 år? :)
Svar:
Då går jag i gymnasiet ;)

Nu ska jag spela igen, Puss!♥

Isa Hissar och Dissar


Att vi ska åka till Öland på Söndag - På söndag ska vi åka till Öland och bo i en stuga där i en vecka =)

Börja i en ny skola - Jag skulle bli galen av att gå kvar i målsrydskolan!

Fått mer besökare - Wiho!:)♥

Djur - Ja, isa♥djur , haha!

Sims 3 - Bästa tidsfördrivet om man har tråkigt och det regnar ute! ( rollercoaster också )

Mjukglass- En av mina favoritglassar!

Att jag har rört liite på mig idag - Har precis gått en promenad,härligt!=)


Flugor - Dom kommer på kvällarna ( oftast ) när man ska sova och sätter sig i anstiktet.Nejtack, det gillar jag inte!

Reklam - Man är precis inne i en spännande film , sen bryts filmen och man måste sitta och titta på reklam i 10 minuter..

Sega datorer - Det tar 14 minuter bara för att gå in på internet, ohneej!

Allergi - Man vill ju klappa och gosa med djuren, men det går inte,för då vet man att man kommer bli ellergisk!

Päls - Dödar djur bara för att man ska ha pälset och sen göra jackor av det ?

Fästingar - Dom vidriga små djuren,usha!

Dagens låt

Famous last words - my chemical romance
(jag vet att jag har "visat" den innan,men den är så bra! någon som håller med mig ?=))
Now I know that I can't make you stay
But where's your heart?
But where's your heart?
But where's your?

And I know there's nothing I could say
To change that part
To change that part
To change

So many bright lights to cast a shadow, but can I speak?
Well, is it hard understanding I'm incomplete?
A life that's so demanding, I get so weak
A love that's so demanding, I can't speak

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you could say can stop me going home

Can you see my eyes are shining bright
?Cause I'm out here on the other side
Of a jet black hotel mirror and I'm so weak
Is it hard understanding I'm incomplete?
A love that's so demanding I get weak

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you could say can stop me going home

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you could say can stop me going home

These bright lights have always blinded me
These bright lights have always blinded me
I say

I see you lying next to me
With words I thought I'd never speak
Awake and unafraid
Asleep or dead

(How can I see, I see you lying)
'Cause I see you lying next to me
(How can I see, I see you lying)
With words I thought I'd never speak
(How can I see, I see you lying)
Awake and unafraid
(How can I see, I see you lying)
Asleep or dead!

'Cause I see you lying next to me
With words I thought I'd never speak
Awake and unafraid
Asleep or dead!

'Cause I see you lying next to me
With words I thought I'd never speak
Awake and unafraid
Asleep or dead!

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
(Or dead!)
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you can say can stop me going home
(Or dead!)

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
(Or dead!)
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you can say can stop me going home
(Or dead!)

I am not afraid to keep on living
I am not afraid to walk this world alone
(Or dead!)
Honey if you stay, I'll be forgiven
Nothing you can say can stop me going home

Den 3 Augusti

Hejhej!
Kom precis hem.Vi har varit en sväng i knalleland.Hittade ingenting,tyvärr..Är det någon som vet vart man kan köpa en skön och fin kofta ?=)och sedan var vi hungriga  så vi åt lite på mccdonalds,hanlade lite och sen hämtade vi madde.När jag kom hem kollade jag i brevlådan och då hade mitt spel kommit,nu ska här spelas! =)
Någon som har Rollercoaster tycoon 3 ?=)
Vi hörs snart igen!
Då kommer det Isa hissar och dissar ,dagens låt och senare ikväll blir det svar på frågestunden! :)
Puss på er sålänge =)//

Så kan det gå.. haha!

Jag och mamma för några veckor sedan när vi var och handlade mat :
Jag - Mamma, kan inte vi köpa en triss?
Mamma - Vart är glassen då ?

hahahaha!
Behöver jag säga något mera ?=)

Dagens låt

Grettings from Space- Amanda Jenssen


Greetings From Space
I am lost without a trace
Without a face, number or name
Here we could stay
It feels nice to get away
from all the pain
The world has gone insane



It's all the same
handshakes and names
Circulating round
But I've found
a leap hole in the ground
So tell my guitar
I wont be coming home tonigh
Feels kind of hopeless
when there's no one around



So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lied when I said I was Happy
If you love me
please, let me go



Peel off my skin
I don't need anything
I've lost your ring
But, honey, It's just a thing
Here we could stay
It feels nice to get away
from all the pain



The world has gone insane
It's all the same
handshakes and names
Circulating round
But I've found
a leap hole in the ground
So tell my guitar
I wont be coming home tonigh
Feels kind of hopeless
when there's no one around



So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lies when i said
I was happy
If you love me
please, let me go
So tell my guitar
I won't be coming home tonight
Feels kind of pointless
when there's no one around
tings from Space- Amanda Jenssen


Greetings From Space
I am lost without a trace
Without a face, number or name
Here we could stay
It feels nice to get away
from all the pain
The world has gone insane



It's all the same
handshakes and names
Circulating round
But I've found
a leap hole in the ground
So tell my guitar
I wont be coming home tonigh
Feels kind of hopeless
when there's no one around



So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lied when I said I was Happy
If you love me
please, let me go



Peel off my skin
I don't need anything
I've lost your ring
But, honey, It's just a thing
Here we could stay
It feels nice to get away
from all the pain



The world has gone insane
It's all the same
handshakes and names
Circulating round
But I've found
a leap hole in the ground
So tell my guitar
I wont be coming home tonigh
Feels kind of hopeless
when there's no one around



So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lies when i said
I was happy
If you love me
please, let me go
So tell my guitar
I won't be coming home tonight
Feels kind of pointless
when there's no one around


Greetings From Space
I am lost without a trace
Without a face, number or name
Here we could stay
It feels nice to get away
from all the pain
The world has gone insane



It's all the same
handshakes and names
Circulating round
But I've found
a leap hole in the ground
So tell my guitar
I wont be coming home tonigh
Feels kind of hopeless
when there's no one around



So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lied when I said I was Happy
If you love me
please, let me go



Peel off my skin
I don't need anything
I've lost your ring
But, honey, It's just a thing
Here we could stay
It feels nice to get away
from all the pain



The world has gone insane
It's all the same
handshakes and names
Circulating round
But I've found
a leap hole in the ground
So tell my guitar
I wont be coming home tonigh
Feels kind of hopeless
when there's no one around



So I try to say that I'm sorry
And I try to do no harm
And I lies when i said
I was happy
If you love me
please, let me go
So tell my guitar
I won't be coming home tonight
Feels kind of pointless
when there's no one around

Frågestund!


Nu ska jag göra ett till försök med en frågestund på bloggen! Ni får skriva hur många frågor ni vill, och det får handla om precis vadsomhelst.Jag svarar på allt!
Frågestunden hålls tills imorgon klockan 20:30 =)
Så fråga på!:D

(eller ni kanske bara vill säga mig något? Det går också jättebra =) )

Godmorgon!

Godmorgon allihopa, sovit gott ? =)
Jag skulle behöva lite hjälp med att fixa kategorier till bloggen. Jag går in på "designadinblogg.se" och gör exakt vad det står. Men när jag är klar med allt kommer det inte upp! Kan någon hjälpa mej ?=)
Såhär gör jag, är det rätt ?

 Först så går jag in på "Ny kategori"

 Sen skriver jag alla saker, men det jag undrar är om "adressen" är rätt ? eller ska jag skriva något annat ?

 När jag väl har sparat kommer det inte upp något.

Bli jätteglad för svar! =)


Idag har min statistik höjts ganska mycket (från andra dagar menar jag ) & det är jag mycketmycket glad över! :)
Tack för era fina kommentarer,blir så glaaad av dom! =)

Nu ska jag snart sova, ha en fortsatt bra kväll allihopa!♥

Nigahiga

Skönaste&roligaste humorn! =)
hahahahaha,huuuumooooor!






Och så går du in på Denna länken . ( gick inte att kopiera tyvärr)

TEEHEE!

Nu på listan..

  • Kolla på sommarkrysset
  • Käka godis och nybakade chockladbollar :)

Isa♥onyttigheter.
Det är jag inte ensam om eller ? ;)


Filmtips

Okej, nu ska jag visa lite filmer som jag tycker är bra.
Om ni gillar Kärlek,Drama&Komedi så är detta filmerna för er ! :)

 Just Married - Tom och Sarah är nyförälskade och bestämmer sig för att gifta sig. Under smekmånaden händer allt möjligt. Både humor och drama finns med i denna romantiska komedi.


 50 first dates- Filmen handlar om Henry, en kvinnokarl som lever på Hawaii och lever sitt liv genom att träffa kvinnor som är där på semester. Kvinnorna kommer och går ända tills den dagen Henry träffar Lucy, en vacker kvinna som han har en underbar date med. Allt verkar perfekt ända tills de vaknar på morgonen och det visar sig att Lucy inte har någon aning om vem han är eller något som hänt den senaste tiden för den delen. Det visar sig att Lucy lider av störningar i långtidsminnet efter en bilolycka för en tid sen. Men Henry är så tagen av henne att han beslutar sig för att varje dag vinna över henne på nytt på diverste olika sätt.

Hot chick - 17-åriga Jessica Spencer är just så odräglig, som bara pluggets populäraste tjej kan vara. Hon är snygg, smart och dejtar killen alla vill ha. Men en morgon får hon sitt livs chock - en förbannelse har förvandlat henne till en sluskig 30-årig man. Medan Jessica får en omtumlande inblick i grabbarnas värld, börjar en vild jakt mot tiden för att hitta ett sätt att häva förbannelsen. Jessica har nämligen bestämt sig för att vinna skolans cheerleadertävling och ta tillbaka sin snygge pojkvän. Något som lär bli svårt så länge hon är fångad i en medelålders manskropp.

She's the man -

Viola Hastings går på Cornvall. Två veckor före skolstarten får skolans tjejfotbollslag besked om att laget ska läggas ner. Tjejerna vill då provspela för killaget men blir utskrattade. Killaget ska ha match om två veckor mot Illyria och har inte tid med att låta dem provspela eftersom tränaren anser att tjejer överhuvudtaget inte kan jämföras med killar.

Sebastian är Violas tvillingbror och ska börja på Illyria men ska de två första veckorna utan föräldrarnas vetskap åka och spela med sitt band i Viola får då en idé. Under de här två veckorna ska hon låtsas vara Sebastian och söka in till Illyris skollag utklädd till Sebastian.

Efter ett tag på den nya skolan blir Viola kär i Duke, en rumskamrat och en fotbollsspelare i laget.. Och Duke tror hela tiden att Viola är en kille.Allt går egentligen bra tills den rätta Sebastian kommer hem en dag tidigare, dagen före matchen, utan Violas vetskap.

 Mean girls -  Huvudkaraktären är Cady. Efter att ha vuxit upp i Afrika där hennes föräldrar är zoologer flyttar Cady till Chicago.Hennes två första nya vänner är Damian och Janis som är "helt ute". Hon träffar också innegänget The Plastics med Regina, Gretchen och Karen - skolans snyggaste tjejer. Cady hänger på dem för att lära känna dem. Men när hon förälskar sig i Reginas fd. pojkvän börjar Regina att förstöra för henne. Regina tar tillbaka sin fd. pojkvän och kysser honom framför Cady. Då är det kört för Cady och tillsammans med Damian och Janis planerar hon sin hämnd. Men nånting börjar hända. Cady blir mer och mer ytlig och förändras mer & mer. Frågan är om hennes vänner kan acceptera det.

Sex and the city-Sex and the City tar vid 4 år efter att TV-serien avslutats. Samantha har flyttat till Los Angeles, Carrie ska äntligen gifta sig med Big, Charlotte har adopterat en dotter och Miranda bor med man och barn i Brooklyn.

(tipsad av Melina =))
Mamma mia -Den tjugoåriga Sophie Sheridan och hennes mor, Donna, driver tillsammans en taverna på en liten grekisk ö. Sophie skall snart gifta sig med Sky, och hon planerar ett ståtligt bröllop. Drömmen för henne är en far som kan överlämna henne under ceremonin. Men Sophie har levt hela sitt liv utan att ha någon aning om vem hennes far är. Genom att tjuvläsa Donnas gamla dagbok upptäcker hon att det finns tre män, vilka alla kan vara hennes pappa. I hemlighet bjuder hon, under Donnas namn, in alla tre till sitt bröllop.

Har du någon annan bra film som skulle passa in här ? Säg till mig och då lägger jag in den också! =)


Sol♥

Åh, det är sol idag,helt underbart! :)♥
Nä, kan inte sitta här inne hela dagen, ska dra ut nu :))
Ha det bra, så hörs vi lite senare,
Då blir det filmtips!:)


 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se