5 Augusti

Hejhej!
Sorry för dålig uppdatering idag, men det har ju varit så fint väder, då vill man ju inte sitta inne lixom ? ;)
Idag har jag varit ute en del,där gjorde jag ingenting, men det är skönt att bara vara också ,bakat idag också, kakorna hette " chockladchipskakor" , dom blev faktiskt riktigt bra! ( recept och bilder kommer!) Sen,vid  fyra skulle mamma åka och köpa en sak så jag hänge med. Sen bestämde vi oss för att gå lite i affärer i knalleland. Och äntligen hittade jag min älskade kofta som jag har letat efter, jättefin var den! ;), sen hittade jag en tröjja på gina och ett halsband! :) me♥att få nya kläder, haha! . I fredags( eller när det var ) beställde jag också ganska mycket kläder, får det om några dagar förmodligen, bilder kommer! När vi åkte hem köpte vi pizza på vägen, muuums va den var god!♥
Igår när jag skulle gå och lägga mig kunde jag inte sova, jag kom på att vi började skolan om bara 2 veckor! Det ska faktiskt bli roligt att börja skolan, men ändåså känns det om om sommarlovet har varit fruktansvärt kort, jag ska ta vara på dom två sista veckorna.!
Jag har fått en ny " serie" ( serie tror jag inte att det är .. menmen..) att kolla på, nämligen 2½ men! Kollade på två avsnitt igår, och tyckte dom var riktigt roliga :)
Det ska tydligen bli bra väder imorgon också, och då blir jag gladgladglad, ska passa på att sola :D
Nu ska jag visa er kläderna jag köpte idag ;)


Köpt på JC, inte sno  haha! ;)


Köpt på GinaTricot


Köpt på JC också ;)

Ha en bra kväll ! //

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se