Filmtips

Okej, nu ska jag visa lite filmer som jag tycker är bra.
Om ni gillar Kärlek,Drama&Komedi så är detta filmerna för er ! :)

 Just Married - Tom och Sarah är nyförälskade och bestämmer sig för att gifta sig. Under smekmånaden händer allt möjligt. Både humor och drama finns med i denna romantiska komedi.


 50 first dates- Filmen handlar om Henry, en kvinnokarl som lever på Hawaii och lever sitt liv genom att träffa kvinnor som är där på semester. Kvinnorna kommer och går ända tills den dagen Henry träffar Lucy, en vacker kvinna som han har en underbar date med. Allt verkar perfekt ända tills de vaknar på morgonen och det visar sig att Lucy inte har någon aning om vem han är eller något som hänt den senaste tiden för den delen. Det visar sig att Lucy lider av störningar i långtidsminnet efter en bilolycka för en tid sen. Men Henry är så tagen av henne att han beslutar sig för att varje dag vinna över henne på nytt på diverste olika sätt.

Hot chick - 17-åriga Jessica Spencer är just så odräglig, som bara pluggets populäraste tjej kan vara. Hon är snygg, smart och dejtar killen alla vill ha. Men en morgon får hon sitt livs chock - en förbannelse har förvandlat henne till en sluskig 30-årig man. Medan Jessica får en omtumlande inblick i grabbarnas värld, börjar en vild jakt mot tiden för att hitta ett sätt att häva förbannelsen. Jessica har nämligen bestämt sig för att vinna skolans cheerleadertävling och ta tillbaka sin snygge pojkvän. Något som lär bli svårt så länge hon är fångad i en medelålders manskropp.

She's the man -

Viola Hastings går på Cornvall. Två veckor före skolstarten får skolans tjejfotbollslag besked om att laget ska läggas ner. Tjejerna vill då provspela för killaget men blir utskrattade. Killaget ska ha match om två veckor mot Illyria och har inte tid med att låta dem provspela eftersom tränaren anser att tjejer överhuvudtaget inte kan jämföras med killar.

Sebastian är Violas tvillingbror och ska börja på Illyria men ska de två första veckorna utan föräldrarnas vetskap åka och spela med sitt band i Viola får då en idé. Under de här två veckorna ska hon låtsas vara Sebastian och söka in till Illyris skollag utklädd till Sebastian.

Efter ett tag på den nya skolan blir Viola kär i Duke, en rumskamrat och en fotbollsspelare i laget.. Och Duke tror hela tiden att Viola är en kille.Allt går egentligen bra tills den rätta Sebastian kommer hem en dag tidigare, dagen före matchen, utan Violas vetskap.

 Mean girls -  Huvudkaraktären är Cady. Efter att ha vuxit upp i Afrika där hennes föräldrar är zoologer flyttar Cady till Chicago.Hennes två första nya vänner är Damian och Janis som är "helt ute". Hon träffar också innegänget The Plastics med Regina, Gretchen och Karen - skolans snyggaste tjejer. Cady hänger på dem för att lära känna dem. Men när hon förälskar sig i Reginas fd. pojkvän börjar Regina att förstöra för henne. Regina tar tillbaka sin fd. pojkvän och kysser honom framför Cady. Då är det kört för Cady och tillsammans med Damian och Janis planerar hon sin hämnd. Men nånting börjar hända. Cady blir mer och mer ytlig och förändras mer & mer. Frågan är om hennes vänner kan acceptera det.

Sex and the city-Sex and the City tar vid 4 år efter att TV-serien avslutats. Samantha har flyttat till Los Angeles, Carrie ska äntligen gifta sig med Big, Charlotte har adopterat en dotter och Miranda bor med man och barn i Brooklyn.

(tipsad av Melina =))
Mamma mia -Den tjugoåriga Sophie Sheridan och hennes mor, Donna, driver tillsammans en taverna på en liten grekisk ö. Sophie skall snart gifta sig med Sky, och hon planerar ett ståtligt bröllop. Drömmen för henne är en far som kan överlämna henne under ceremonin. Men Sophie har levt hela sitt liv utan att ha någon aning om vem hennes far är. Genom att tjuvläsa Donnas gamla dagbok upptäcker hon att det finns tre män, vilka alla kan vara hennes pappa. I hemlighet bjuder hon, under Donnas namn, in alla tre till sitt bröllop.

Har du någon annan bra film som skulle passa in här ? Säg till mig och då lägger jag in den också! =)


Kommentarer
Postat av: MELINA

mamma mia

2009-08-01 @ 17:25:30
URL: http://melinahafelt.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej!

Vad tycker du om mobbing egentligen?

Har du själv varit eller är utsatt för mobbing?

Då är min blogg nånting för dig! Jag har nämligen börjat skrivit om mobbing nu och kommer att ge dom som är utsatt för mobbing massor med tips och råd. Du kommer även att kunna läsa mina erfarenheter som mobbare (förr) och som mobbad. Tycker du att det är en bra blogg? lägg gärna till mig på bloglovin och följ bloggen om mobbing + massa annat. Jag gör inge reklam för att få mera läsare utan jag berättar bara att bloggen handlar om mobbing för det är många som ignorerar det och bryr sig inte om det. Men jag brinner för det. Jag vill hjälpa så gott jag kan med att hjälpa människor som är mobbad och saknar självförtroende. Bloggen kommer också att handla om drogor, våldtäckt och massa mera. Kika in vettja. Kanske du tycker om den!



Tack!



Ps, du kan även skriva en kommentar om du vill dela med dig av dina erfarenheter.



emmaeriica.blogg.se

emmaeriica.blogg.se

2009-08-01 @ 19:28:51
URL: http://emmaeriica.blogg.se/
Postat av: mäd

Fan va bra filmer :D.. förutom mamma mia och she's the man. Fast den funkar :D.

2009-08-01 @ 21:36:12
Postat av: Valentina

Hej :)

Mysig blogg!

Har sett Just Married, 50 first dates, Hot Chick och Mean girls.

Mean girls är favoriten! ;)

Haft en bra dag?

2009-08-02 @ 19:45:00
URL: http://valentinabaric.blogg.se/
Postat av: Anonym

läser du mogis.se blogg?

2009-08-03 @ 05:35:18
Postat av: NATASCHA

Mamma mia är nog bäst av dem =) Sjukt bra film !

2009-08-03 @ 10:33:07
URL: http://nataschalindmark.blogg.se/

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se