6:de och 7:de april

Hejsanhoppsanlillebror!
I lördags steg jag upp så fint ur min säng klockan 09:30 och tog en dusch. Vid 11 åkte vi vidare mot Falkenberg och mötte upp Madde där som tog tåget ner från Halmstad. Sedan åkte vi till spahotellet och chillade lite innan jag, Mamma och Madde tog på oss bikinis, badrockar och tofflor. Sedan gick vi ner till spat och fick gå på massa stationer där vi gjorde en massa olika spabehandlingar. Den första stationen var fotbad, sedan blev det ångbastu, skrubba sig i isskrubb och sitta i bastu, sitta i varm pool, göra massage, kleta in sig i "nyttig lera", sedan kleta in sig i olja, sitta framför en eld i sköna sängar och tillslut sitta i en varm pool med utsikt över havet. Första gången jag gått på spa och det var nice :) allt som allt tog det 3,5 timma och dem timmarna gick snabbt :)
När vi var klara med spat var det trerätters klockan 8, där vi satt i 2 timmar, haha xD. Efter det gick vi och lade oss å gött sov vi!
Vaknade vid 9 och åt hotellfrukost. Sedan lämnade vi madde i halmstad och vi andra drog vidare mot Ullared :) Gick där ett tag innan vi åkte hemåt och var hemma vid 4 cirkus ;)
Imorgon är det skola.. Eller ja, samtal och någon föreläsning. Sedan tror jag inte det är något mer :p Lovet har gått alldeeeleeees för fort, as usual :(
 
Du får ha det så förbaskat bra, puss!!
 
Utsikt från vårat hotellrum ;)
Freessscchhh... hehe.
Fiiiireeee
 
Trött tjaaj after spaa
Me and lillbrorsan :)
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se