Just close your eyes, the sun is going down.

Hejsan.
Då var det måndag. Hade mentorstid, vi pratade lite om våran klasströja. Men som vanligt kan inte klassen komma fram till någonting. Sedan hade vi So. Svarade på lite frågor osv, tråkigt tycker jag allt :)
Sen hade vi mat och sista lektionen för dagen var svenska. Då var vi halvklass och hade nationella- muntliga. Gick inte så bra för mig ( eller man var två och två, men tycker inte det gick bra för Mig). Jag och en annan tjej fick lyssna på en text som vi sedan skulle prata om och sen redovisa. Men grejen var att vi inte ens hann prata klart genom texten innan vi skulle upp och redovis, så visste inte riktigt vad man skulle säga x). Men vi ska kanske göra en gång till ;)
Sedan slutade vi (slutade ju tidigare idag) och mamma hämtade mig. Vi åkte till knalleland och mötte upp madde. Gick in till Deichman (tror jag det heter?) och syskonen fick var sitt par skor, haha. Jag köpte ett par "converse"liknande, gråa skor. Sedan gick vi till lite andra skoaffärer, köpte glass och åkte hem.

Lite senare kanske vi ska åka till mormor och morfar. Vi får se :)

Imorgon ska vi visa upp dansen ( som vi har tränat på i några veckor). Känner att jag inte kan dansen riktigt, men ÄHHHHH.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se