solig fredag

Idag invigde jag skinnjackan för iår, så underbart att äntligen kunna ha på sig skinnjacka och converse, utan att frya. Jag blev varm tillochmed.
Idag var det no-prov, det gick bra. Lite grejer jag ångra att jag skrev och inte skrev, men så kan det gå. Hoppas på det bästa. Sedan var det spanska och för en gång skull skulle vi inte bilda meningar, haha, utan vi kollade på film istället. Sen var det svenska utan lärare, men jag och några stycken fortsatte ändå på våran uppgift som vi fått. Sen var det mat.
Efter maten var det engelska. Vi skulle berätta om någonting vi upplevt, hört,sett eller läst. Själv berättade jag om Eddie, haha. Och sedan var det dags för matteprov. Och som vanligt hade jag rätt att detta provet skulle gå åt helvete, för det gjorde det verkligen. Ska visserligen fortsätta på tisdag, men det var ballesvårt, så lär ju faila stort. Fick väldigt stressigt upp till bussen sedan, men hann med den med nöd och näppe, haha. Var på tjurigt humör när jag kom hem, pgr av matten. Men nu har jag släppt det. Det är så med mig, man måste låta mig vara tjurig ett tag om jag är tjurig. Jag kommer över det så småningom.
Nu är det helg vilket är uuuuundeeerbart <3. Fast man hinner inte ens blinka innan det är söndag igen :(

Har inte tagit några nya bilder på jättelänge. Vilket leder till att det blir bara en massa gamla bilder just nu på bloggen. Men texten är den viktigaste tycker jag allt :)


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se