6 September

TJOBRE! 

Idag tog jag halv tio bussen in till stada och gick sedan till Cleo och klippte mig. Det blev som det brukar bli, dock bad jag henne att locka det lite (eftersom gillar inte när mitt hår är spikrakt). Men jag såg inte klok ut efteråt! haha. Satte upp håret lite och tillslut blev lite bättre som tur var! haha. Sjåpig var man här ja!

Sedan samlades vi klockan 12 i skolan och sedan gick vi till Åhaga för att lyssna på 2 föreläsningar. Det var väl bra och träffade även Annie en stund, trevligt!
När vi gick tillbaka kom Hilda springades bakom mig, så jag följde med henne till Bäckänggymnasiet för att hämta min tröja+linne som hon råkade få med sig i sommras, haha. Även trevligt där att träffa henne :)

Sedan gick jag till högskolan och mamma & Elias kom och hämtade mig, sedan åkte vi till knalleland. Jag tog kort för id-kort (eller vad det nu heter) och sedan gick vi runt i typ två timmar och kollade på skor/kläder. Hittade ett par nice skor som jag är nöjd över :D

Vid 6 åkte vi hem igen och jag har precis sett på Robinson och FEEEEEL vann! Mirre..fakeade sig igen allt.
 
Jaja.. Imorgon är det fredag och jag vet inte vad som händer. Vi pratade om bio, men ingen verkar vara på.. menmen. Vi ska dock ha konditionsträning 8 på morgonen, tjoohoo!

Bild på skorna:



 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se