14 April

Hejsan!
Har bara ett ord att säga idag och det ordet är: Pjuuh!
Anledningen till att jag säger pjuh är för att jag är helt slut nu för tiden! Jobbet är riktigt påfrestande just nu. Det är 15 barn i barngruppen, några är precis nyinskolade så det är mycket skrik efter mamma och ledsamheter.. Sen är det fullt med barn överallt, man ska byta blöja, tvätta dem, sätta på dom kläderna samtidigt som man måste hålla koll på alla när dom springer runt (finns riktiga busungar). Det är så mycket bärande och slitande, min kropp är inte van vid det xD så jag är trött i både hjärnan och kroppen när jag kommer hem.. hmm.. inte  sugen på att utbilda mig inom förskolläraryrket just nu. Skulle kunna tänka mig att jobba med de äldre barnen i framtiden, men njee..pallar fan inte plugga 3,5 år för det x) Självklart finns det positiva saker med yrket också, men just nu är det mer påfrestande än roligt faktiskt..  :/ Men vem vet, kanske kommer sakna det när jag väl lämnar det!
I tisdags ikväll gick jag till Byttorps hemstjänst och gick jämte under kvällen. Mycket att ta in och lära sig, men tror nog att det kommer gå bra till sommaren. Alltid mycket första dagen såklart!
Nu har jag bakat kolasnittar och kärleksmums för jag står för fredagsfikat imorgon. Jobbar sedan från 08:30 till 17:30, sen tar jag fucking helg!
 
Ha det gott ♥

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Fucking helg förtjänar du verkligen!
Men asså du måste tänka också att det finns andra yrken som inte alls är lika fysiskt krävande, och som inte har med att röra och ta hand om människor på det sättet. Tänker ex. på kundtjänst som jag sökt nu. Det är en tjänst där man chattar med kunder till telia när de skriver på ex. fb, mail, osv. Kundtjänst&administrationsjobb finns det måånga utav och för oss som är unga.

Men bara kämpa på och ta dagarna som de kommer ;D / Maggäääään ;D

Svar: Joo, men jag är ingen person som vill sitta framför datorn hela dagen lång x)
Isabelle

2016-04-14 @ 17:54:43

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se