monday- i'm in love. Not.

Då var det måndag, TJOHOOO.
Hade den gamla hederliga sovmorgonen och vid 8 masade jag mig upp ur sängen. Tog en sväng med Eddie och sedan stack jag till skolan. Hade mentorstid, SO, svenska, som var mycket lärorik. Jag och Annie förberedd en hög med småbitar av suddigummin hela lektionen (säg hejdå till bra betyg på svenskatestet vi har nästa vecka) som vi sedan skulle kasta på Johanna, visserligen kom allt på en helt annan person, menmen hehe. Sedan hade vi hemkunskap. Jag och 4 andra lagade var sin maträtt som vi sedan bjöd resten av gruppen på. Jag lagade lasagne som blev hård och bränd, KUL och bjuda den, haha. Men det var inte så farlig lektion och fick även reda på att det inte är hemkunskap på 3 veckor, tjoho :d, haha. Nästa vecka är vi lediga, veckan därpå skulle vi åka in till stan och veckan Därpå slutade vi tidigare eller något ;)

Sedan slutade vi och när jag kom hem prövade jag klänningarna som jag beställde i torsdags. Ingen av dem passade, HAHA. Det känns verkligen som om det är meningen att jag inte ska ha klänning xD.
Men nu har vi beställd ytterligen en klänning. Tyckte kanske inte den var sådär JÄTTEfin, men det beror ju helt på hur den ser ut på ;)

Sedan har jag även bakat cupcakes, enbart av behovets skull. Jag var bara SÅ sugen på vanliga hederliga cupcakes ( gjorde några igår, men dem blev jag inte så nöjd över), and so i did. Tänkte avnjuta en till En stark resa med Morgan och Ola-Conny som börjar om 40min, haha.

Det var min måndag det. Har idrottsprov imorgon, muntliga i engelska på onsdag och skriftligt på fredag. Har även svenskatest och no-prov nästa fredag. TJOHOOO!!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se