Even more dresses

Tjoobreee.
Idag är det torsdag och tjohej vad veckan har gått fort. Vet inte vart timmarna har tagit vägen!
Idag var det nationella i engelska, läs och hörförståelse. Det gick bra för mig, vad det känns som iallafall. Det var några får frågor som jag inte kunde svara exakt på, men men. Det är skönt att känna att det gick OK iallfall :) Nu har vi muntliga kvar och sedan skrivuppgift kvar i NP i engelskan. Sedan kommer matten, usch, jag bävar!
Efter nationellan hade vi engelska, haha ( för det hade man ju inte alls tröttnat på efter NP). Dock kollade vi bara på film där så man ska inte klaga :)
Sedan slutade vi, TJOHOO. Hade inställt SO, i love to sluta tidigt. Madde, mamma och elias hämtade mig och sa att vi skulle till stan, vilket jag inte var förbered på, men whatta gör det?;)
Vi letade efter klänning/ar till mig. De andra jag beställde var inte riktigt som jag hade förväntat mig, så vi har skickat tillbaka dem nu. Men vi hittade inga klänningar. Så vi käkade lite grejer på donken, åkte och handlade mat osv innan vi åkte hem.
När vi kom hem hjälpte madde mig med min So-inlämning som jag har tills på nästa onsdag. Inlämning om Andra världskriget/Hitler. Tack vare henne är jag nu klar och madde, du är en jävel på att skriva ;)
Det är mycket saker man inte visste om andra världskriget. Innan tänkte jag inte ens på varför Hitler tog livet av så många. Man tänkte typ "han gillade inte judar, handikappade,romer och homosexuella. Därför tog han livet av dem", haha. När man sedan läser om allt så är det så jäkla mycket som ligger bakom allt och det är faktiskt ganska intressant, haha. Say whaat?

Och för en timma sedan eller något letade jag upp nya klänningar som jag nu har beställt hem. Nu fanimej får dem passa och vara fina! Palla skicka tillbaka igen. Lär väl få göra det... min vanliga otur..
Dem lurar en så eftersom dem sitter så fint på modellerna och ser jättefina ut. Men man blir lurad när man får hem dem. Dem ser helt annorlunda ut på en själva.. Men jajaj:)

Här är dem:


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se