2015

Hej bloggen och hej 2015! 

År 2014 har varit ett bra år tycker jag allt! Varit rejält skoltrött dock och har inte orkat fokusera mig på skolan, men utöver det så har det varit ett bra år! Saker som London, Gotland, helg i Göteborg, Liseberg, alla småutflykter, fyllt 18 (och allt som hör där till) och tagit körkort har gjort året faktiskt^^ Det är ju faktiskt det lilla som gör det stora trots allt :) ♥
 
För över en vecka sedan var det julafton. Mormor, morfar, Peter, Farfar, Peter och Marie kom hit vid 2-tiden. Vi åt mat, efterrät, spelade quiz, julklappslek, kollade på traditionella Kalle Ankas jul, öppnade julklappar och sådär^^ Mysig julafton iallafall och fick sååå mycket fina och bra julklappar! Har en för snäll släkt alltså!

Elias kom till mig den 25 och stannade hos mig i en vecka, han har dock åkt hem nu vilket känns tomt ;o.  Dock blev han magsjuk här så vissa i familjen har också blivit sjuka men inte jag än, vilket förvånar mig (då det alltid är jag som blir sjuk först typ xD). Men det kommer väl till mig med så småningom ;) Men har trots magsjuka haft mysiga dagar med honom. Vi har varit och shoppat och sådär ^^ Igår var det nyårsafton, har aldrig riktigt sett det som en mega stor sak, utan tycker bara det är mysigt att äta gott och bara umgås tills tolvslaget då man går ut och skjuter raketer. Det var nämligen exakt det vi gjorde igår, haha ^^ Vi åt mat, efterätt och annat gött, sen drog vi ut och skjöt raketer ^^. 

Nu är det 1 Januari 2015 och jag hoppas på ett bra år med många positiva händelser ^^ Att gå ut gymnasiet kommer ju ändra en del om man säger så :P.
 
Oh well, här kommer lite bilder från jul och nyår så hörs vi när vi hörs! Take care!♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se