Den 2 Oktober

Tudelu :)
Nu har jag "precis" kommit hem från skolan, och sen slog det mig att det är helg nu, haha ! Det var ju typ.. igår jag skrev det sist, veckorna går sjukt snabbt, håller ni med ?
När vi kom till skolan idag började vi med Spanska. Började på Kapitel 3 och sen kollade vi på en "film", det var någon tråkig "humor" grejj, på spanska ( såklart x) )Sen var det en lååång svenska lekition. Där hade vi att man skulle typ skriva vad vissa ord betydde ( svårt att förklara) Sen gjorde vi lite andra saker också.Sen var det NO.  Gjorde två stycken "uppgifter" eller vad man ska kalla det. Och sen kollade christoffer att alla kunde använda gasolbrännaren och sen fick vi göra en liten labb ( eller vad det heter ? x) ) Sen var det mat. Gulashsoppa,pastasallad och bröd. Efter det var det den sista lekitionen och det var SO. Kollade på Lilla Aktuellt och sen fick vi fortsätta på vårat grupparbete. Ganska kul faktiskt :)
Sen slutade vi, och jähhhss..
Just nu sitter jag här och käkar clementiner, är det bara jag, eller längtar ni också efter julen när ni äter dom ? haha, okej, detdär lät konstigt. Men dom luktar ju juul. haha, det där lät ännu konstigare ? ;)
( ok, den där meningen kan ni glömma.. ↑ x) )
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. läsa bloggar tror jag.
Ikväll ska jag inte göra någonting. Käka tacos ska det's iallafall :)
Ni får ha en bra dag. Hörs när vi hörs!

Kunde inte riktigt bestämma mig vilken bild jag skulle ta idag...hehe
Då kör vi all in one :)


Kommentarer
Postat av: Mirreee

Fin blogg (:

2009-10-02 @ 22:13:15
URL: http://mirreee.blogg.se/
Postat av: Leia

Ja, håller verkligen med om att tiden går hur snabbt som helst!

2009-10-02 @ 22:26:32
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Mirreee

sv:tack :)

2009-10-03 @ 12:57:48
URL: http://mirreee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den jobbigaste perioden i ens liv sägs ju vara tonåren,ellerhur?Man jämför sig med andra,man blir bara osäkrare och osäkrare på sig själv.Man börjar också skaffa nya kompisar,och glider ifrån dom gamla kompisarna.Killar och kärlek gör inte det hela bättre.Hur ska man göra för att få en killes uppmärksamhet,hur vet man att en kille gillar en osv..usch,det hela är så rörigt.Men jag skriver en blogg en allt det! Jag ger tips på hur ditt självförtroende och sjukkänsla kan stärkas när det gäller den svåra tonårs perioden.Jag skriver också om 100 andra saker som har med självförtroende att göra ,bla hur du kan stärka din kompis självförtroende .Jag tar också upp mobbning,anorexia,grupptryck osv.



Även om inte du känner dig som många andra tonåringar gör,så tycker jag verkligen att du ska kolla in denna blogg ändå eftersom att en sån hära blogg verkligen behövs bland dagens ungdomar .Jag själv är 15,så jag vet vad jag pratar om.



Kram från JUNO – http://jjuno.blogg.se

2009-10-03 @ 13:37:05

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se