den tjugosjätte dagen på oktöber.

Hejsansvejsanpådejsan (:
Idag har jag inte gjort någonting specielt.. Jag har bloggat iallafall , hahah!;)
Just nu sitter jag här och kollar på 2½ men, men också Vänner, jag kan inte riktigt bestäma mig för vilken jag ska kolla på, hahah! Båda är ju lika bra!, åååh vilka problem man kan ha verkligen.. x)
Jag har ju fått en "ny" tv till mitt rum nu, eller ja , "ny&ny" är den väl inte. Den har varit i köket i ett år kanske, och nu ska vi tapetsera om i köket så då tog dom bort tv:n, och jag fick den. Den är väldigt liten, men det är myycket bättre än den andra jag hade innan iallfall! Den jag hade innan hade min gammelfarmor tror jag ?, hahah. Nu är det mycket bättre :D
Efter 2½ men / Vänner ( xD ) så ska jag kolla på Tinas Cookalong, ja, jag tycker det är ganska roligt faktiskt. Jag gillar att baka och att laga mat, så det är väl inte så konstigt? :)
Efter det ska jag nog sitta vid datorn en stund, och sen kanske sova. Blev väkt av pappa vid halv 7  av att han tände och släkte lampan i mitt rum ( eftersom jag "störde" dom när dom skulle sova igår,då skulle dom retas idag x) haha. ) Sen blev jag väkt vid halv nio av att mamma och elias pratade ( i detta huset går inte inte att sova längre än 9, man blir bara väkt hela tiden x) ) Så ja.. men vi får se, jag blir alltid trött av att sitta vid datorn.
Det här är nog sista inlägget jag lägger in idag. Då hörs vi säkert imorgon ?

Ni får ha en jättebrakväll!


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se