Den 25 September

HAAALLLEEELUUUJAAAAH! ..så glad är jag över att det är helg ;)

Dagen har varit bra. Vi började med Spanska, ganska tråkigt, men.. spanska är ju ett världsspråk så det är ju ganska bra att lära sig det ? :) Sen hade vi svenska, segt det också. Redovisade min artist idag iallfall. ( Madonna ) Det var väl inte den bästa redovisningen jag har gjort, but whatever :)  Svenskan var från 9:15 ( eller något ? ) till 11:05 .. höhö. Sen var det No. No-prov, det gick väl ok för mej. Jag skrev på nästan alla uppgifter, men om dom är rätt får jag vänta och se :). Efter No:n var det mat. Potatisbullar (?). Och sen var det SO. Kollade på Lilla Aktuellt som vi gör på varje fredag. Och sen gjorde vi lite uppgifter i ett häfte. Och sen slutade vi, då var alla supermegahappy :)

Jag har precis kollat på en massa videor från Öland som vi spelade in, ååh vilken humor vi har, jag älskar den. Ni får tyvärr inte se vissa videor, men en kommer snart ;)

Ikväll ska jag chilla. Käka chips och godis ( nu behöver jag inte stressa i mig det, alltid när madde är hemma tar godiset slut på.. 5 minuter (?) ,men idag är inte madde hemma, så då kan jag ta det lugnt. hahahahah). Vad går fredagskvällarna ut på annars lixom ? x)



Ha en bra kväll, pusspusspuss!

 


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se