Den 1 September

Först tycker jag att vi säger " hej då Augusti & hej september ;) ), haha , det där lät som något man säger på dagis x)

Hola! =) Hur är läget med alla mina 20:000 läsare idag? * Host,host*
Igår hann jag ju tyvärr inte med att skriva ett till inlägg, jag måste ju uppdatera för mina läsare , hallå, jag är ju the one and only Isabelle! Ehm.. ja, bullshit! *TEEHEE*. Nej, nu ska jag skriva normalt som en normal människa gör..
Somsagt hade jag ju dans igår, inte så kul. & varför ? 1.Förjävla snabb/svår dans. 2. Jag var yngst i hela gruppen . & 3. Jag kände mig som en fjolla  , haahaha, 3:an var peerfeeekt skrivet av mig :) Men jag vet inte om jag ska fortsätta. Eftersom detta var en "prova-på" gång, så behöve man inte betala. men om jag ska fortsätta så kommer vi att betala över 800 spänn för något jag inte tycker är kul ? hmhm.. tänkertänker&tänker,återkommer till svar om det, hehe ;)
Över till idag. Började med slöjd, gör en liten fjollig ask (y). Sen hade vi liten håltimma och sen matte, där fick vi läxa & sen direkt till So:n, men då skulle vi inte ha So utan då skulle vi ha "drama" ( vi kommer att ha det några gånger ) Det var helt ok ;) Sen mat, elevensval,No, hade läxa där, skrev på varje "uppg." iallafall, men resultatet vet ja inte hur det blir x).och sen hade vi english, a OK lesson,but i was very tired. Sen slutade vi,jag gick hem, kollade på TopModel. Påtal om topmodel så börjar en ny "säsong" på söndag klockan 7, inte missa! :) Efter pogrammet gick jag och tränade lite.Liiiite svettig blev jag, så det gav väl lite resultat..och ja, nu sitter jag här och skriver på min tråkiga blogg & lyssnar på musik ;) Nu ska jag nog ta och spela CS. Ja, ni läste rätt, jag ? spela cs? ofattbart - oohyess,haha! men jag ska bli proffset nr 1 =) You know i'm baad! nej..jag är en ängel sänd från åvan! tycker ni inte? lol  x) Jahadu..ska dra nu, hejdo.
Och ja! jag vet, du behöver inte säga det ! : I know you love me ♥ 
Ni som inte fattar vem jag härmar så är det äckliga bloggerskor!

 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se