Den 15 September

Hejhej!
Skolan idag. Hade slöjd,liten mentorstid ( gick ner till konsum och köpte godis ♥ :) ), sen hade vi matte, SO, där hade vi ett litet "europatest", att man skulle skriva ner på en karta vart allt låg i europa. & man ska ha sättit ut minst 25p :). Sen hade vi mat, No, och engelska. På engelskan fick vi börja att se på HarryPotter ( första filmen). Det var inte alls längesen jag såg den, men det gör ingenting :). Sen ska vi skriva ner typ vad dom har i sin skola och vad vi inte har i våran, Svårt att förklara x) Sen slutade vi, och åkte hem med bussen :)
Sen har jag gjort : Övat på Spanskan,gjort engelskan,övat på No:n, gjort lite matte,duchat, bytt lakan och sånt i min säng,damsugit & ja.. allt detta under två timmar, proud ! :)
Imorgon är det idrott igen och ja.. det är väldigt tråkigt! uscha, friidrott är det tråkigaste jag vet .. allt utom friidrott! Och ja.. tillochmed fotboll! :O men imorgon är det en väldigt slapp och skön dag ( förutom idrotten ;) ). Slutar tidigare också ! :) måste kolla om det finns bra busstider, annars ringer jag mamma och frågar om hon kan hämta mig, så läget är under full kontroll, heheh ! ;)
Lite senare ska jag göra lite matte till , eftersom jag aldrig gjorde klart den, och sen ska jag kolla på idol också & käka liiite godis - born to be faaat , hahahaha!
Ni får ha en bra kväll om vi inte hörs mera idag, PUSS !

Hallååå seexiga sak! haha, jag bjuder på bilden ;)


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se