Cypern 2015

Hej bloggen, två veckor sen senast! 
Torsdagen den 8 Oktober kom jag hem från jobbet 16:30. Då var madde här och klockan 17:00 kom farfar och peter hit. Vi åt smörgåstårta, fikade och firade pappa lite. Klockan 03:00 på fredagnatten ringde klockan och det var dags att gå upp x) Vi åkte till Landvetter och flyget till Cypern startade runt 7. Vi åkte i ett stort plan (2 säten på sidorna och 4 i mitten) och att gå från 8 grader kom vi efter 4 timmar till ett 28+ gradigt cypern, underbart ^^. Efter flyget blev det en bussresa på cirka 50 minuter sedan var vi framme på vårat hotell. Vi hade ett nice rum med en stooor balkong och havsutsikt, oh yeas ;) Sedan firade vi av pappa som fyllde 50 år ;D han fick en Calvin Klein klocka, en bok, en "hemlig" resa, kort och lite sånt ^^.
Resten av resan bestod av bad, sol, mat och kvällsshower ^^. Vi åkte även ut på en båtresa en dag och på onsdagen åkte vi till "spökstaden". Kul att höra mer om Cyperns historia och så ^^.
På Torsdagen var det sista dagen och man hade allt lite ångest att åka hem. Tillbaka till kylan, jobb och vardagen..usch.
Igår (17 Oktober) fyllde madde 22 år så släkten åkte och åt på Limmareds värdshus, det var mysigt ;)
Imorgon är det tillbaka till jobb. Jobbar måndag- torsdag 07:30 till 16:00. Sen längtar man till torsdagkväll då man äntligen får träffa sin älskling igen. Efter 18 dagar ifrån varandra ska det bli skönt med en bamsekram ^^ Han har hoppat av sin Gmu och kommer hem imorgon. Ända från första dagen jag träffade honom sa han att han ska bli militär och nu helt plötsligt ska han inte det längre. Känns så skumt! Så alla planer med jobb,skola och boende i Halmstad kommer inte bli av. Tänk vad livet kan ändra sig så fort och drastiskt! Hoppas att allt blir väl här hemma och att han trivs, det viktigaste är att man är lycklig (vilket han inte var under Gmun). 

Aja så kan det vara :) Har söndagsångest idag.. blöh hate it :P 

Ta hand om varandra <3

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se