TISDAG

Tja.

Igår var det ju första dagen på praoen. Jag kom dit vid 9, fick en liten(litenliten)t-shirt och ett förkläde. Skulle byta om där dom har alla backar med drickor,inget lås eller någonting. Och medans man bytte om kom dom in för att hämta drickor eller ngt. Sen körde dom med en som fan, var så stressad att jag inte ens blev hungrig. Otrevliga var dom också. Dom trodde jag skulle kunna allt på en gång och om jag gjorde fel på något så skällde dom ut mig i stort sett. Jobbade från 9 till halv 6 och dom 8timmarna och 30minutrarna var hemska !


Så idag tog jag skolbussen till skolan och gick och snackade med Jane i typ över en timma. Jag fick välja mellan dom platserna som blev kvar och då blev det Dalsjögläntan ( vet inte var det ligger, vet bara att det ligger i Dalsjöfors någonstans ). Börjar där imorgon halv 9 till halv 4. 

Jane sa även att jag inte var den första som ville byta från Tant Grön, haha. Fattar personalen inte på Tant Grön vad som är fel ? usch.

Egentligen skulle jag varit kvar i skolan då jag börjar på det nya stället imorgon. Men jag hade inga idrottskläder eller någonting ( eftersom dom hade idrott och b-språk kvar och det på b-språket ska jag göra när jag kommer tillbaka om två veckor) så jag drog hem.


Ska ta det lugnt resten av dagen, tycker jag faktiskt är värd det sen igår, haha. Jag satt kanske 20 minuter på 9 timmar, mina beeeeen på kvällen sen alltså !

Denna bilden är tagen på Gran Canaria förra året. Alltså TITTA PÅ MIN LUGG. Så jääkla fult, ser ut som det hänger en fet spindel ner på pannan på mig, hahaha.






Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se