Tjejer vs. Killar

Har tänkt en hel del de senaste dagarna på hur tjejer blir framställda och tolkade i samhället och framför allt media. Har även blivit jävligt emot porr och strippskit. Killar får bara en jävligt vriden bild om hur tjejer är och vill ha det, och tjejer syns som "sexobjekt" för vissa killar. Så sjukt att porr ska få oss andra tjejer att bli "objekt".  
Varför ska ens tjejer vika ut sig över huvudtaget? Varför ska pattarna vara upptryckta till hakan på bilder (som man ofta ser på facebook)? Vad fan är det dem vinner på? Att killar blir tända på ens utseénde istället för personlighet?
BLÖH, blir bara så irriterad. Kan inte tjejer (drar dock absolut inte alla över en kant) bara låta bli att hålla på, så killar kan se oss för ngt annat än sexobjekt, som människor te.x.
Det känns som att det för det mesta är tjejer som alltid får skiten. Om en tjej skulle ligga runt skulle hon bli kallad hora or whatever, men om en kille skulle göra det skulle han bli "cool" och inte få alls dem konsekvenserna som tjejen får.  PLUS tjejer får sämre lön än killar och enligt normen ska tjejen vara i köket medans killen gör det andra. Samhället? Please, wtf ? Wake up.
Jag både ogillar tjejer och killar just nu (självklart bara "dem"), haha.
 
FUCK this. Jag blir en ko.
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se