9 December

Hej kära bloggen!
I lördags åkte jag, mamma, pappa och farfar till folkan och kollade på när Elias hade dansuppvisning. Kände inte ens igen han på scenen! Han var så sprallig, gjorde massa miner osv, haha. Han var så nervös innan allt började men det släppte tydligen på scenen, så söt ^^. Det var slut vid 2 och vid 4 tog jag bussen in till stan, mötte upp Elias och åkte hem till honom :) 
Ny vecka har startat och nu är det inte långt kvar till lov! Bara denna och nästa vecka kvar. Sedan är vi lediga till 8 Januari och dagen efter det fyller jag 18! Idag är det EXAKT 1 månad kvar, sick! Får njuta av sista månaden som omyndig då ;)
Idag startade jag dagen genom att vakna 06:15. Var svintrött så orkade inte duscha eller någonting :P Sedan stressade vi in till stan eftersom jag skulle ha körlektion halv åtta. Var där 2 minuter innan, liiite stress, haha ;)
Fick köra med en annan körlärare idag (och ska göra dem kommande lektionerna också) eftersom min skulle iväg eller något :) Men han jag fick nu var också bra. Lär mig så mycket av dem! Innan jag började på körskola gick jag med inställningen att alla körlärare var dryga och taskiga men så är det inte alls, haha, tvärtom :)
Körde motorväg idag vilket var kul, sedan gick jag vidare till skolan och mötte upp Elias. Vi började halv ett så vi drog hem till mig en stund. Gjorde pannkakor som blev bokstavligt talat till mos..
Vi åkte in till stan igen vid halv tolv och sedan redovisade jag och två andra tjejer på psykologin och sen började vi på en individuell uppgift som ska vara klar nästa fredag men jag gjorde klart den när jag kom hem från skolan, så är redan klar, hahah, freak är jag.
Efter psykologin hade vi webbutveckling fast fick jobba på valfri plats så åkte hem ;)
 
Här är lite bilder från helgen då Elias hade dansuppvisning! 
 
Jag och mammis.
 
Jag, Farfar och Pappa :) :
 
 
Jag och busen Elias:
 
 
 

Kommentarer
Postat av: maggzzz

Åh hade så gärna velat se elias på scen, får bli en annan gång helt enkelt! :)

2013-12-10 @ 08:44:30

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se