12 December

Hej!
Har bara några ord att säga idag - Jag. är. så. himla. skoltrött. Jag bara väntar på att det ska bli jullov någon gång!
Idag vaknade jag vid halv sju och bokstavligen nästan drog mig ur sängen. Mötte upp några klasskompisar klockan 8 i skolan och vi spelade in klipp till våran svenskafilm som vi ska redovisa imorgon. Jag förstår inte riktigt hur vi ska ha som krav att vi ska göra film. Vi går på beteendevetenskap och dem kräver att vi ska göra en film på 20 minuter. För det första har vi inte materialet (kameror, program osv) för att kunna göra det och för det andra blir det alltid någon liten stackare som får sitta i timmar och redigera skiten! Såklart är det alltid jag som får redigera.. jag tycker det är skitkul att redigera MEN när det inte är grupparbete. Medans jag sitter och redigerar betyder det att dem andra i min grupp inte gör någonting och samtidigt får samma betyg som mig. That's not fair :p
Vi spelade in klippen, sen gjorde jag lite "ärenden" i stan och sen åkte jag faktiskt hem. Orkade verkligen inte gå på någon lektion idag..
När jag kom hem satte jag mig och redigerade. Vissa klippen är helt suddig eftersom våran kamera inte hittar fokus längre och den blev bara 7 minuter. Men skitsamma :)
Nu sitter jag här och kämpar med körkortsteorin. Tycker den är så himla svår, det är ju så mycket man ska lära sig! Fattar inte hur man ska få in allt i huvudet! Idag köpte jag även riskutbildning del 2, så den 13 Januari blir det halkkörning. Usch.. vill ha mitt körtkort här och nu!
Får väl fortsätta att kämpa helt enkelt :)
 
Imorgon är det lucia! Brorsan ska vara med i luciatåget i skolan och det får man ju inte missa ;) Efter det ska jag till vårdcentralen för andra gången på cirka en månad..... 
 
Mvh / Olycksdrabbade Isabelle

Kommentarer
Postat av: madeleine såklart

Varför ska du till vårdcentralen?
Har du bokat tid för uppkörning än då? :) det är jättebra att göra det får då taggar man till! :)
/Määggs.

Svar: Svampish..Haha nej det har jag verkligen inte gjort xD är inte redooooooooooooooooo..
Isabelle

2013-12-13 @ 08:43:06

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se