Ullared, Halmstad,hår. 20 Oktober

Hej!
 
Idag blev det till att gå upp tidigt, vid 8. Vid 9 drog vi oss mot Ullared, och fick stå i kö för att komma in -.-'. Väl där inne var det sjukt mkt folk och allt var allmänt ovärt det, haha. Hittade dock lite småskit som vanligt, så som hårgrejer (färg,saxar, inpackning). Köpte även 1 tröja och ett linne.

Tillochmed mamma ville bara ut därifrån, och DÅ är det mkt folk, haha. Så vi gick i därinne i typ en timma innan vi drog oss mot bilen igen. Sedan åkte vi raka vägen till Halmstad och mötte upp Madde på stan. Sen gick vi och åt pizza på en pizzeria, och sen gick vi och shoppade lite. Köpte en tröja på gina och en på H&M, är i stort behov av tröjor just nu, haha.

Sedan åkte vi till Maddes och Davids lägenhet och fikade. Sedan drog vi oss hemmåt vid halv 4-4 och kom hem vid halv sex ungefär. Gick då och färgade mitt hår mörkare, vart så himla trött på mitt blonda hår, så jag ville ha lite förändring. Nu är jag typ ljusbrun och jag blev nöjd :D.
 
Känns som söndag idag.. MEN det är de inte. Vet inte riktigt vad som händer imorgon, vi snackade om en sväng till Lager 157 och kanske åka till farfar. Men vi får se :)

Funderar även på att ta över maddes rum därnere, men jag vet inte hur jag ska göra. Antingen kan jag bara sitta vid datorn där och vara där nere när jag vill, men sova uppe. Eller så kan jag även sova där, men kommer nog inte palla det, haha xD Vi får se hur jag gör :)


PUSS!

Tog en SKITDÅLIG bild. Hårfärgen ser knappt ut så, sen är jag osminkad och min näsa är inte den vackaraste, hahah:
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se