Fredagen den 26:de oktober

ÅÅÅH, känslan när man har skrivit ett inlääg, men sedan inser att den har försvunnit.............Måste nu skriva om skiten, ÅH helvete... KRAMP I FOTEN OCKSÅÅÅ, sataaan vad ont det gör..-.-

HEHE, HEJ!
Började dagen med en lång, avslappnande dusch, och sedan en ljuv, proteinrik frukost. LOLZ, nej. Stressade mig till en dusch och slängde i mig frukost innan jag åkte in till skolan alldeles för sent, men som tur var kom jag inte sent till lektionen.
Hade coachtid och sedan idrott(där vi skrev klart på våran inlämning vi fått). Sedan hade vi 4 timmars håltimma, så jag och Elias hann med tio i tiobussen och åkte hem till mig och mös, heeeehee. Sedan tog vi halv två bussen in till stan igen för att ha svenska. Slutade sedan vid 15:05 och jag&Elias gick runt i stan ett tag innan han gick till rese och jag väntade på pappa. Sedan hämtade vi Elias nr 2 och åkte till gånghester och köpte göttish. 

Sitter nu här och har det allmänt gött, har ju fått lov och allt ;) Dock kommer jag ha fett tråkigt på lovet, men ändå, haha. 
 
Måste även börja träääna, är så dålig på det just nu. Förstör ju min kropp med all diverse skit.. :/

Nu blir det film, puss!♥
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se