TJAAT den 18 Oktober

 
 
Heeej. Sitter här och är allmänt glad, underbart att bara vara glad för no particular reason ( har dock jättemånga anledningar att vara glad över ;)). Musik kan verkligen lätta upp ens humör till tusen.

Idag kom Elias till mig vid tio över nio. Sedan kollade vi på en fail skräckfilm, haha lawl. Sedan gjorde vi mat, korv med bröd bara för vi är latast, haha. Dock stekte vi brödet lite på spisen och det blev fett mkt godare så ^^.
Sen tog vi halv två bussen in till stan och hade samhällskunskap. Några treor hade lektion, och sen hade vi engelska och gjorde inte så mkt där, läste en text bara ;).

Slutade vid 5 och jag och elias gick till rese, standard, haha. 

När jag kom hem bakade jag kladdkakemuffins och kollade på Erik och Mackan som jag missade igår. Skön kväll :)

Imorgon börjar jag 8 och slutar halv tio, FETT JOBBIG DAG, eller inte ^^. Får dock se om jag stannar i stan med Elias efter det ;)
 
Ska förmodligen byta tillbaka till spanska 3 igen. Bytte ju till franska för att jag tyckte att spanskan hade så jobbiga tider. Men har nu insett att det är bättre att ha spanska. För det första behöver man bara läsa det i två år och inget språk i trean ( om jag har franska måste jag läsa 3 år) och sen får jag mer meriter, värt det :)

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se