vi skrattar,vi gråter,vi lever.

tjoobreeeeee.

Sitter här och är skitirriterad på firefox och blogg.se . Skulle göra ett inlägg på min brorsas blogg, men bilderna och texterna upprepades hela tiden, alltså inlägget blev 4 mil långt. Sen krascha firefox mitt i allt, irriterande............

Imorgon fyller min farbror år, men eftersom vi åker på måndag ( och har fullt upp att packa imorgon ) så firar vi honom idag. Och eftersom Elias är snuvig så tar vi det här hemma. Vi ska även göra en presentlek. Alla skulle köpa 2 saker var på N under 50 spänn, sen ska vi typ "spela" om dom. Sen sa mamma att vi kommer våra julklappar idag ( eftersom vi inte är hemma på julafton ). Så vi firar typ en "minijul" här hemma idag ;)

Dom kommer vid 5 så jag vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden. Egentligen borde jag börja att packa, men har ju dock hela dagen på mig imorgon.. men då lär jag väl skjuta upp det till kvällen. Haha, det är så tråkigt att packa !

Sitter och lyssnar på mina gamla idoler. Daniel Powter, Raven Symone och Lordi ! HAHAHA. Jag ÄLSKADE lordi när jag var yngre. Jag önskade mig verkligen deras skiva och när jag väl fick den så låg jag i min säng med en rosa kjol och turkos t-shirt och lyssnade på dom,haha. Men ändå så tyckte jag att dom var läskiga som fan, vågade knappt kolla på dom.
Och när vi var på semester någonstans så fick jag och syrran trycka var sin text på en svart t-shirt. Jag tryckte "hard rock". Sen gick jag runt med t-shirten med svarta mjukisbyxor.Jag kommer ihåg att jag "skämdes" för att jag tyckte att det var för mycket svart, haha.
Och såhär såg det ut .. :

Steeeentuff.



Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se