All these problems..

Hej!

Inatt lade jag mig vid 11, men tog sedan typ två timmar innan jag kunde somna, och när jag väl somnat började Sarah mjaoa och skrika som fan (eftersom mamma och pappa hade låst in henne eftersom hon inte skulle väcka dem -.-'). Så fick släppa ut henne och sedan lägga mig igen. Drömde sedan en massa jobbiga och stressiga drömmar, och vaknade även stressad, haha. 
Tog sedan halv åtta bussen in mot stada och gick åter igen till skolan och började med två timmar matte, sen svenska. Sedan åkte vi hem till mig och åt, och tebax igen för att ha no, haha. Hade en debatt för någon vecka sedan om vindkraftverk och skit, fick F på det för jag orkade fan inte snacka. Orka orkade jag väl, men kunde inget inom ämnet typ. Så ska göra omprov den 26:de november, samma datum som säkert omprovet på matten är -.-'. Jag har aldrig fått så mkt F (ok.. två) som jag har fått denna termin på gymnasiet.
Jag är så satans förbaskat trött på denna linjen, jag passar inte alls in och det har jag känt ett tag nu. Alla är smarta och sen kommer jag där och känner mig som en hjärndöd säl typ ... :p
Jag vill jobba och hålla på praktiskt (baka, frisör osv ),men jag går en linje som är så minst praktiskt som möjligt. Jag går åt HELT fel håll mot vad jag egentligen vill och det suger hårt.
Jag har alltid ogillat skolan och jag är och har alltid varit en praktisk människa. Jag ska jobba med händerna, inget annat. ÅHH, det är så jobbigt! Om jag är trött NU på linjen, hur kommer jag då orka gå 3 TILL!? Valet är att börja efter sommaren igen i ettan på te.x frisör. Men.. fortfarande jättejobbigt.
Får fundera på det helt enkelt. Just nu går det inte att byta till något... får helt enkelt fortsätta känna mig som en hjärntvättat ko.......
 
Gammaallllll biiild.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se