KÖÖRTKOOORT

JAG GJORDE DET!! Idag, den 16de Januari 2014 tog jag mitt körkort! Känns så jädrans gött! :D
 
Startade dagen med en dusch, varav frukost och sedan vidare in till stan och skola. Vi hade samhällskunskap klockan 8 och vi fick en ganska tråkig uppgift att arbeta med resten av lektionen (som varade i två timmar och en halvtimma). Efter lektionen drog jag vidare till körskolan och hade min allra sista körlektion. 18 lektioner tog jag sammanlagt och tycker att 7h har varit riktig bra faktiskt :).
Min körlektion var slut vid 11:40 och sen drog vi och käkade lite. Sedan blev det vidare till trafikverket och vänta på min tur. Klockan 13:00 blev jag upphämtad av en som utbildade sig till "trafikinspektör" (eller vad det heter :p ) och en vanlig inspektör. Sedan hoppade vi in i bilen och jag fick göra säkerhetskontroll ( som var att spola spolarvätska på framrutan och bakrutan, så det var enkelt ^^). Sedan åkte vi mot kransmossen, trandared och fick backa runt ett gatuhörn. Sedan åkte vi på motorvägen mot Göteborg, vände i Viaredsrondellen och sen blev det tillbaka mot trafikverket. Dem snacka lite utanför bilen om jag skulle få godkänt eller inte och sen kom dem tillbaka och gav mig godkänt :D:D Så lycklig! 

Nu är jag hemma och kan lägga bakom mig allt med körskolor osv osv, så skönt att veta! Nu är det klart lixom! Happy ;')
 
Imorgon har vi typ en filmdag i skolan, sen blir det att vara med Elias. Antaligen ska vi åka till Ullared ensamma i helgen ;) Haha jädrar vad konstigt det kommer kännas att köra själv och inte behöva ha en "övningskörnings"- skylt! 
 
Ha det gött! :D

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se