8 Januari :)

Godkvällen!
Då sitter man här den 8 Januari och kollar på vänner på tv ;p. Sov i stort sett ingenting inatt.. Kunde inte sova hur mycket jag än försökte.. hatar sådana nätter .. :p
Idag var första skoldagen för året och vi startade direkt med matte, sedan franska, webbutveckling (vilket jag fick A på :p) och sen var det inställd kommunikation så engelskan flyttades fram vilket ledde till att vi fick sluta tidigare :)
Tog tio i fyrabussen hem men kom hem senare eftersom vi var tvugna att byta buss mitt i allt. Så roligt att se när människor är så desperata efter att få lediga platser på bussen. Alla knökar sig förbi, låter ingen annan komma emellan och slänger sig in i bussen i stort sett xD. Människor är väl allt egoistiska varelser.. :p.
 
När jag kom hem slängde jag på mig mjukisbrallor och sedan dess har jag suttit och pluggat teori. Har nämligen fått reda på när jag ska göra teorin och uppkörningen. Men jag väljer dock att inte skriva det här då chanserna är väldigt stora att jag måste göra om något så det är bara onödigt att skriva det här ^^ Jag skriver den dagen jag har fått körkort helt enkelt (eller om jag kanske klarar något utav proven :p) ^^ Är så nervös för nu är det nära.. Men som sagt: Förbered mig på det värsta- gör mitt bästa!
 
Idag är även sista dagen som sjuttonåring ^^  Imorgon fyller jag 18 år vilket kommer bli skönt! Blir vuxen nu ju ;) Imorgon står det skola, Olivenmat med familjen, Elias, farfar, Peter och Marie på schemat. Efter det följer Elias med mig hem och sover över, kommer bli mys :) På fredag åker vi in till skolan vid halv tolv då vi börjar halv ett och går sedan till fem tror jag. Efter det är det helg igen ^^
 
Såg på tv nu att ETT TILL program av ola-conny och morgan kommer snart?? Alltså orkar inte...
 
Ha det så bra! :D

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se